The Donut Library

(4.5) - 4 értékelés
Cím:
1137 Budapest, Pozsonyi út 22.
Telefonszám:
Kategória:
Cukrászda

További információk

Fánkkönyvtár: frissen készült fánk, mindennap!
Első értékelő
Megnyitás
2012. 07. 22.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - The Donut Library
Kimberly Kimberly
7 értékelés
0 követő
2 plecsni
9 hasznos vélemény
2014. 08. 16. 22:23

Édesség-fanként mindig újabb sütizős helyet próbálok ki.A fánkok sem maradhattak ki a sorból.Sajnos csak este,1-2órával zárás előtt tudtunk menni,így a falnyi polcon már nem volt olyan nagy választék.Azért szerencsére így is voltak különlegesebb fánkok,nem a hagyományos lekváros,porcukros.Összesen 4 fajta fánkot próbáltam ki és kávét is ittam.Minden nagyon finom volt.Rendeléskor pedig,mikor a kiderült,hogy még nem jártunk itt,az eladólány nagyon lelkesen,kedvesen mutatott be és magyarázott el mindent,ez külön pluszpont nálam.A hely egyébként hangulatos,de lehetne nagyobb.Legközelebb korábban megyünk,hogy még több fajta fánkot tesztelhessek le! :)

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2013. 11. 18. 22:20

Nem vagyok az a nagy fánkrajongó. A nagymamám lekvárosát persze imádom, de máshol-máskor-mástól nem igazán vágyom rá. Néha egy-egy boltit megkívánok, de mindig arra jutok: bárcsak ne tettem volna. A bolti fánkok szörnyűek, jegyezzétek meg!
Nade a Donut Library más. Itt finomak a fánkok!:) Legalábbis az a kettő, amit én kóstoltam, az volt, nem hiszem, hogy a többi rosszabb lenne.
És a latte is igencsak finom volt, amit mellé megiszogattam, és amibe három- vagy négyféle cukor közül választhattam. Ilyet nem sok helyen tapasztal az ember.
A kiszolgálásról még szólnék pár szót: beléptünkkor egy végtelenül kedves szőke lányka szolgált ki minket, majd ő valahova eltűnt, és helyébe unott ábrázatú személyek léptek, akikkel ugyan csak két szót váltottam, de nem voltak túl barátságosak...
A hely maga egyébként bájos, csak nagyon nagyon kicsi, van kábé 5 asztal, aztán vagy van hely, vagy nincs. Ha nincs, akkor vagy vársz, vagy elvitelre kéred a fánkjaidat. Viszont ha nem helyben fogyasztasz, akkor lemaradsz a könyvespolc könyveiről. Mert hát ez egy fánkos könyvtár, ugyebár. Érdekesség, hogy vihetsz is haza könyvet, de csak ha a helyére raksz egy másikat. Igazán kedves:)

Vendég felhasználó Vendég
2014. 09. 04. 21:53

Visszajáró vendég vagyok és alig várom az új bolt nyitását. :-) Isteni finom fánkok a tésztája nagyon jó. Kedves személyzet. Mi kell még?! Nem szabad kihagyni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2015. 01. 27. 05:55

Kedves kiszolgálás - mennyei sütőtök krémes fánk :)