Tezenis

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
Telefonszám:
+36-30-8662280
Kategória:
Fehérnemű, Női ruha

További információk

Az üzlet az Árkád Bevásárlóközpont földszintjén található.


A Tezenis női, férfi és gyermek fehérneműk, szabadidő ruházatok és pizsamák széles választékát kínáló üzletlánc. A Tezenis üzletek nemzetközi atmoszférával, kellemes zenével, tágas helyiségekkel és minimalista formatervezéssel várják a vásárlókat. A Tezenis üzletek stílusa kozmopolita, a kollekciók egyszerűek és divatosak, fiatalosak, folyamatosan fejlődnek, hetente bővülnek újabb és különféle nőknek, férfiaknak, gyermekeknek szánt termékekkel. Versenyképes árak, melyek megfelelnek a fiatal vásárlók igényeinek is, akik számára egyre fontosabb az ár és a minőség közötti összefüggés.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős parkolóház
Brand: Tezenis
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Tezenis
pépé pépé
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
25 hasznos vélemény
2012. 11. 27. 08:36

A Tezenis a kedvenc üzletem. Rendkívül változatos, trendi, minőségi a kínálatuk, mhetjükg egyszer sem kellett csalódom benne. Azt szeretem a legjobban, hogy nem csak fehérneműt, hanem felsőket, pulóvereket, leggingseket, nyáron baromi jópofa és csini fürdőruhákat is lehet kapni Érdemes figyelni a leárazásokat, nyár végén 2000Ft-ért is beszerezhetjük a kinézett fürdőruhát. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Sz. Emese Sz. Emese
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 17:17

Elsősorban a harisnyák miatt szeretem ezt a boltot, mindig találok valami kedvemre valót. Főleg a hideg, téli időszakban nem árt, ha van raktáron egy-kettő. Mivel én inkább nadrág alatt, mint plusz melegítő réteg használok harisnyát, jobban értékelem az egyszerűbb, egyszínű, hagyományosabb darabokat, mint a mindenféle mintával, lyukkal, meg még ki tudja mivel rendelkező példányokat. Itt abszolút megvan ami nekem kell, nemcsak „sima”, hanem lábfej nélküli, meg térdharisnya is van, vagy akinek az jobban bejön, sok a cicanadrág is. A harisnyákon kívül melltartót is vettem már itt, helyes darabok vannak, korrekt, megfizethető áron. Most nem annyira aktuális, de bikiniből is elég nagy választék szokott lenni mennyiség és stílus szempontjából is.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Erzsébet királyné útja 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 5
49 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Fővárosi Állat- és Növénykert 1146 Budapest, Állatkerti körút 6-12.
123 értékelés