TESCO Hipermarket

(4.0) - 3 értékelés
Cím:
1191 Budapest, Vak Bottyán utca 75
Telefonszám:
+36-20-8212534
Kategória:
Szupermarket

További információk

Üzletünk a Köki Terminál Bevásárlóközpont I. emelet 177. szám alatt található.
Szolgáltatások:
-Ajándékutalvány értékesítés
-Árellenőrző
-Áruhitel
-Átutalásos fizetés
-Bébi taxi
-Bevásárlókocsi érme árusítás
-Bevásárlókocsi mozgáskorlátozottak részére
-Élelmiszervásárlási utalvány értékesítés
-Gyereküléses bevásárlókocsi
-Hitelkártya elfogadás
-Ingyenes házhoz szállítás
-Légkondicionált eladótér
-Pénzügyi szolgáltatások
-Próbafülke
-Telefonkártya feltöltés
-Tesco Vásárlókártya
-Vevőszolgálat
Első értékelő
Elfogad bankkártyát? Igen
Ingyen WiFi Igen
Pláza Köki Terminál Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - TESCO Hipermarket
OhayoNikki OhayoNikki
142 értékelés
13 követő
16 plecsni
192 hasznos vélemény
2013. 04. 26. 23:04

Tulajdonképpen egy üzlet a sok Tesco között. Átlagosnak mondanám, nem tűnik ki a többi közül. Tartós élelmiszereket és tejterméket szoktam venni, a pékáruja nekünk nem vált be. Különösen a kenyér az, amit az utóbbi időben már nem itt veszek. Hamar kiszárad, sok benne az élesztő. Sőt, van, hogy már nem sokkal azután megkeményedik, hogy kihűl a polcon. A zsemlét is ezért mellőzöm. Itt is csak gyors bevásárlásokat csinálok az alacsonyabb árak miatt is. Sok panaszt lehet hallani, hogy a Tesco mennyire nem figyel oda a minőségre, de szerencsére ebben az üzletben még nem csalódtam. Persze, előfordul, hogy valamiből készlethiány van, de mikor legközelebb megyek, már biztos kapok. Ami szívfájdalmam, az a papír-írószer részleg szegénysége. De mivel mégis csak az élelmiszerre specializálódott, ezt a hiányosságot nem lehet felróni. A Kökiben jó helyen van, mindig nyüzsög. A hétköznapokon nincs hosszú sorban állás, de ahogy lenni szokott, hétvégén, de főleg ünnepek közeledtével ez az ellenkezőjére változik. A vevőszolgálatban és a dohánypultban legtöbbször csak egy eladó van, itt viszont szinte rendszeres a sorban állás. Ezeket a negatív észrevételeket leszámítva elégedett vásárlója vagyok.

Fodor Orsi Fodor Orsi
11 értékelés
1 követő
6 plecsni
13 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 17:22

Nagyon tetszett az hogy milyen hatalmas az üzlet, roskadásig tele áruval. Ahogy előttem írták finomabbnál finomabb péksüteményekkel,amiket kedvem lett volna mindet végigkóstolni,de végül csak két zsömlét vettem. Negatívként annyit tudnék hozzá fűzni, hogy alig találtam benne eladót, amikor egy termék megtalálásában a segítségükre lett volna szükség.

Kamilla Kamilla
28 értékelés
0 követő
11 plecsni
33 hasznos vélemény
2012. 11. 09. 11:27

7. Rengeteg Tesco-ban jártam már országszerte mindenfelé, de még egyikben sem ettem olyan finom fánkot, mint a Köki Plázában. Hatalmas választék van a frissem illatozó fánkcsodákból. Karamellás, fehér csokis, lekváros, mogyorós, töltött és töltetlen változatban, minden mi szem-szájnak ingere. A múlt héten csak átutazóban voltam kőbányán, de képes voltam leszállni a buszról, csak azért, hogy a Tesco-ba besurranjak egy-két fánkkért. Ez a Tesco egyébként nem túl nagy, nem is olyan nagy a választék, de minden fontos élelmiszert megtalálunk benne. Mivel nem régen épült, tiszta és rendezett is. Irigylem a környéken lakókat, hogy minden nap ehetnek Kökis Fánkot!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail IKEA Bútoráruház Étterme 1148 Budapest, Örs vezér tere 1.
37 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Sugár Mozi 1148 Budapest, Örs vezér tere 24.
18 értékelés