Tchibo Westend

(4.5) - 17 értékelés
Cím:
1062 Budapest, Váci út 1-3.
Telefonszám:
+36-23-502027
Kategória:
Vásárlás

További információk

Üzletünk a Westend City Center Bevásárlóközpont földszintjén az Eötvös sétány 21. szám alatt található.

Tchibo? Már nem csak kávé!

A Tchibo üzleteit egyre többen ismerik Magyarországon is. A Németországban évtizedek óta sikeres üzlethálózat ma már itthon is rengeteg rajongót tudhat magáénak.

A Tchibo üzlet különlegessége, hogy minden hétfőn egy adott téma köré csoportosítva 20-30 különböző izgalmas terméket kínál. Legyen az lakberendezés, konyhai felszerelés, női, férfi- vagy gyermekruházat; a sídzsekitől az ezüst ékszerig a Tchibo a meglepetés erejével szolgál hétről hétre. A már jól ismert Tchibo kávék mellett, üzletünkben megismerkedhetnek a 100% arabica szemeskávé-különlegességekkel is, melyek a világ legkülönbözőbb kávétermő területeiről származnak. És mivel a szemes kávé próbája egy frissen lefőzött fekete, kávébárunkban ezt is megkóstolhatja egy finom sütemény elfogyasztása mellett.
Jöjjön be, élvezze a valódi Tchibo minőséget, és válogasson termékeink közül, amelyek egyediségükkel és ötletességükkel színesebbé teszik a hétköznapokat!
Első értékelő
Elfogad bankkártyát? Igen
Pláza WestEnd City Center Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
17 korábbi értékelés - Tchibo Westend
Vitti Vitti
56 értékelés
5 követő
7 plecsni
86 hasznos vélemény
2015. 01. 27. 11:23

Szeretem a kávéjukat, finom a sütemény, de vásárolni biztos nem vásárolnék ebben az üzletben. A termékek sokkal drágábbak mint máshol az azonos minőségű áruk. Az okát nem értem, mert nem egy akkora márka a Tchibo.

P. Judit P. Judit
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 02. 07. 17:27

Sajnos nem sok jót tudok mondani. Február 6-án vásároltam négy csomag Tchibo kávékapszulát. Mivel nem saját részemre vettem, hanem gyesen lévő lányom kért meg, aki barátnőjének szánta ajándékul, a netről kinyomtatott lapot vittem magammal a kívánt kávétípusokról, pontos névvel és a szín megjelölésével. Elég hosszú várakozás után a pultnál kiszolgálónak mutattam a listát, aki összekészítette és a pénztárhoz irányított. Mivel hosszú volt a sor és sokan várakoztak, fizettem és abban a hiszemben, hogy az illető hölgy tud olvasni és ismeri az árukészletet, elraktam a csomagokat. Otthon derült ki, hogy nem azt kaptam, amit kértem, piros helyett bordó csomagolásút adtak: Espresso elegant helyett espresso kraft. kapszulát. Sebaj, a blokk megvolt, 24 órán belül visszavittem, mire a pénztárnál közölték, hogy élelmiszert nem áll módjukban cserélni! Élelmiszer a bontatlan csomagú kávé, ami 24 órán belül elveszítheti a szavatosságát? Mióta élelmiszer a kávé? Minősíthetetlennek érzem ezt az eljárást és a pénztárban lévő hölgy modora is kifogásolható. Természetesen megvettem a kért kávét a saját pénzemből, most a nyakamon maradt az előző nap vásárolt áru - kávéfőző gépem sincs. Mondanom sem kell, hogy többet az üzlet közelébe se megyek, és az ismerőseimet is csak lebeszélni tudom. Ez ne jó üzleti fogás!

TasmanianDevil Seagal TasmanianDevil Seagal
11 értékelés
0 követő
4 plecsni
5 hasznos vélemény
2014. 01. 14. 17:19


Egy korábbi véleményemért a Sanomamedia-tól kapott nyeremény kupont a mai nap folyamán a Westend üzletközpontba található Tchibo üzletben használtam fel . Vagyis használtam volna, de...Sajnos nem minden termék volt amit szerettem volna. Közölték velem egy kupont tudnak elvenni mert ugye vissza adni nem tudnak belőle. A maradék összeget egészítsem én ki, mert az értéke nagyobb a terméknek mint a kupon. Ezt még el is fogadom, igaz kb ezért az árért máshol majdnem két ugyan ilyen terméket kapok (gőz tisztító) a másik termékről sajnos nem is tudják megmondani melyik üzletben lehetséges esetlegesen( lapos kábeles head-set). Ezek után a Gőztisztítót kértem bontsák ki a dobozból mert a bizalmam nagyon megingott,illetve szeretném látni minden kiegészítő meglétét. A kiszolgáló Hölgy igen száját húzva és "flegma" stílusba közölte biztos megvan minden.Kb 3 perc oda-vissza beszéd után hajlandó volt a doboz kibontására.NA ekkor kiderült a 8.-as alkatrész kiegészítő (kicsi görbe toldó cső) hiányzik.Mire ezt szóvá tettem.Válasz az előbbi szájhúzós és "flegma" mód közölt :tuti benne volt mikor kinyitottuk. 1:- a Hölgy nyitotta ki a dobozt, direkt még csak hozzá sem értem. 2:-kértem együtt nézzük meg minden megvan-e? Mikor ez a helyzet fellépett, kéredztem ezzel azt akarja mondani magam tettem el? Semmi válasz , sőt hátra lépve mellém bámulva nem foglakozott velem tovább! Újabb 5 perc oda- vissza beszédre egy kolléga előjön és közli ha gondolom egy másik dobozból kiveszi és odaadja a kellő alkatrészt.Mikor követeltem a biztonsági kamera vissza nézését mert a előző hölgy megrágalmazva vádlón azt állította a csomagba benne volt elment egy kis helyiségbe a boltvezetővel tárgyalni.Ismét 2perc és közölték a kamerát nem lehet vissza nézni.(jó magam is személy és vagyon védelem területen tevékenykedtem igen sok éven át.Minden kamera felvételt vissza lehet nézni.Pláne jogom is van erre hiszen én követelem a rólam készült felvételt.Nem azt akartam töröljék le!!!)Végül a terméket kicserélték egy másikra amit szintén felbontattam és ebbe már meg volt az összes kellő alkatrész.

Ezt a dolgot is megírom a közelben.hu oldalra sajnálva velük működnek Önök együtt.azt ezek után pláne nem tudom a maradék kupont miként hasznosítom, de ha tehetem inkább eladom, elajándékozom valakinek.Soha többé nem teszem be a lábam sem ebbe sem másik üzletébe a Tchibo-nak és ha tehetem mindenkit csak lebeszélek erről.

Sajnálom kell csillagot adni:-(

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
F. Éva F. Éva
87 értékelés
1 követő
13 plecsni
66 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 22:39

Jó ötlet ez a Tchibo üzlet. Különleges. Jó a kávé, kedves a kiszolgálás. Isteniek a sütemények. Nehéz ellenállni nekik :). Egy kis pihenőre és körbenézésre érdemes betérni. Én szeretem a hangulatát.

O. Ágnes O. Ágnes
55 értékelés
1 követő
9 plecsni
38 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 14:05

Kedves eladók és nagyon szuper ruhák és kiegészítők a finom kávén kívül. Kedvenceim a praktikus konyhai eszközök

Molly Molly
20 értékelés
0 követő
6 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 07:15

Átutazóban voltunk rokonoknál 2 hete, azt mondták ide járnak mindig, mert kellemes környezet... Isteni finom kávét szolgálnak ki!

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
171 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 21:05

imádok ide bejárni, mert már messziről érződik a kávé illata, ahogy frissen darálják... + pl. karácsony környékén jó kis cuccok vannak, ajándékötleteket lehet szerezni és persze meg is venni (pl. jó meleg pizsamát, vagy síruhát)

Fodor Orsi Fodor Orsi
11 értékelés
1 követő
6 plecsni
13 hasznos vélemény
2012. 11. 27. 11:26

Majdnem elfelejtettem, én eléggé válogatós vagyok a kávék körül, és nagyon kevés kávéról tudtam eddig elmondani hogy ízlett.- Ám amit itt ittam az hihetetlen volt. Teljes mértékben elvitt az édenkertbe, és ott is ragadtam egy jó időre, arra eszméltem fel mikor Nővérem vállamat bökdösve rám szólt ideje mennünk, mert indul a vonatunk. Úgy maradtam volna még, ebben a kellemes kis üzletben de hív a kötelesség. Nagyon tetszett ez az üzlet,hiszen kettő az egyben, egy jó kávé mellett egy új ruci,cipő vagy kiegészítő mindig jöhet.

Fodor Orsi Fodor Orsi
11 értékelés
1 követő
6 plecsni
13 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 17:37

Nekem is tátva maradt a szám a meglepettségtől amikor a chibo üzletbe nővéremmel belépve, nemcsak kávét leltem,hanem ruhákat is.Sőt minőségi ruházati és főleg a cipő termékeket láttam nagyon jó árban,majdnem megleptem magam egy cipővel. Azért nem vettem meg mert nem volt a méretemben. Ezek olyan ruhák voltak amiket biztosan, nem látsz máshol.

tavsan tavsan
31 értékelés
1 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 16:49

Amikor az egyik barátnőmmel a WestEndben találkoztunk, és ötletünk sem volt, hová üljünk be, mindketten egyszerre pillantottunk az akkor még nemrég nyílt Tchibo üzlet felé. Úgy éreztük, meg kell kóstolnunk a kávéjukat, és nem is csalódtunk: isteni capuccinót és tejeskávét készítenek itt, az árak pedig tényleg nagyon korrektek: a kettőért nem fizettem összesen 1000 forintot. Az üzlet is nagyon hangulatos, szép, világos, a kiszolgálók pedig előzékenyek és kedvesek, sőt, ha kell, tanácsot is adnak szívesen, hogy melyik kávét ajánlják. Szerintem viszont aki a kávét szereti, az itt kb. bármit megkóstolhat, mert nem fog csalódni! :)

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 11:20

Mindenkinek megvan az új reklám? Arra gondolok, amikor kiröhögik az embert, mert azt mondja, hogy a ruhája is a Tchiboból van. Pedig nem vicc! A Tchibo ma már nem csak a finom kávét jelenti, hanem egy egész stílus világot. Amikor beléptem nem akartam hinni a szememnek, hogy akár kabátot is vehetek itt a kávé és kávéfőző gép mellé. Hogy ez mennyire jó, és mennyire lehet minőségi egy kávézóban vásárolt ruhadarab, azt döntse el mindenki saját maga!
Egy valami viszont biztos! Még mindig itt lehet kapni az egyik legfinomabb kávét, aminek olyan selymes az íze, hogy egy nem is lenne elég belőle Az árát tekintve se fog keresztbe állni a szemünk, mert pesti viszonylatban teljesen korrekt.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 05. 31. 02:55

Gyakori Webes vásárló vagyok, természetesen az üzletekben is megfordulok és "sajnos" onnan sem tudok üres kézzel kijönni. Kiváló minőségű valamennyi árukínálatuk. Eddig még sosem csalódtam. Kérdésem csak, hogy miért nem lehet az üzletekben átvenni az webáruházban megrendelt árukat?

Sz. Eva Sz. Eva
4 értékelés
1 követő
2 plecsni
7 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 11:43

Nagyon szeretem ezt a helyet! A legfinomabb kávét itt készítik.

tunpet tunpet
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 10:44

Kedvesek, nagyon jó és ÖTLETES dolgokat lehet vásárolni. Szerintem szuper!

Vendég felhasználó Vendég
2014. 07. 03. 14:01

Nagyon kedvesek, segítőkészek

Vendég felhasználó Vendég
2014. 04. 02. 16:35

Legtöbbször csak kávézni megyek be az üzletbe, de muszáj mindig vennem valamit.