Tchibo Mom

(4.5) - 7 értékelés
Cím:
1123 Budapest, Alkotás utca 53.
Telefonszám:
+36-23-502027
Kategória:
Vásárlás

További információk

Az üzlet a MOM Park Bevásárlóközpont Piazza szintjén található.

A Tchibo egyedisége a hármas kínálatban rejlik. 1. Prémium szemes kávé kínálat: az ínyencek örömére a különböző termőterületek prémium szemes arabica kávéit, valamint eszpresszó pörkölésű olasz kávé különlegességeket kínálunk. 2. Hétfőnként megújuló kínálat: a Tchibo üzleteiben a legvonzóbb nap a hétfő, mert ekkor kerül ki a polcokra az új kollekció. Minden hétfőn, egy adott téma köré rendezve, 20-30 új terméket kínálunk, melyek állandó jellemzője a megbízható minőség és a kedvező ár-érték arány. Az aktuális témák lehetővé teszik a tervszerű vásárlást, és ötleteket kínálnak, hogy mivel tehetjük szebbé otthonunkat, és szerezhetünk örömet másoknak. Kávébár: megkóstolhatja finom kávéinkat, egy ízletes sütemény kíséretében. A klasszikus kávék mellett szezonálisan speciális különlegességeket is kínálunk.
Első értékelő
Elfogad bankkártyát? Igen
Pláza MOM Park Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Tchibo Mom
Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
170 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 23:13

Ahhoz képest, hogy tulajdonképpen ez egy kávézó, még soha nem ittunk ott kávét, de azok a kávéaromák, illatok... most is összefut a számban a nyál, legszívesebben az éjszaka közepén is kóstolgatnám, szagolgatnám. A ruhák miatt és a háztartási eszközök miatt szoktunk időnként benézni és vásárolni, ha valami megtetszik. Érdemes feliratkozni a katalógusukra, hírlevelükre. Sok-sok akciójuk van év közben. Családias

Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
205 hasznos vélemény
2013. 04. 25. 20:30

A hugommal tértünk be egy jó kávéra. Ahhoz képest, hogy egy kávézó, még ruhákat és kiegészítőket is tudsz vásárolni. Mi maradtunk a kávénál. Kedves és gyors a kiszolgálás. Nem tudom mi alapján döntött a cég ilyen marketing fogás kialakítására, de szerintem nem rossz. Bár nekem furcsa két összeállítás, miközben kávézol vásárolsz. Jó az ülőhelyek kialakítása és mindig tele van, szóval azt jelenti, hogy mások is kedvelik. Próbáljátok ki. A kávé finom.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 01. 15. 07:59

Az áruk minőségével igen, a Mom Parkban levő boltban viszont a kiszolgálással nem. De ez nem az eladók hibája, mindegyik nagyon segítőkész. Sajnos túl kevesen vannak annyi emberhez, ahányan ott vásárlolnak. Hatalmas sorok állnak, az áfás számlát kézzel!! írják, ha valaki kér, közben egy másik eladó terméket vesz vissza vagy kávét készít. Ez mind időigényes folyamat és a vevő csak vár és vár... és szépen visszaél a cég az idejével, mert nem vesz fel kellő létszámú alkalmazottat és teszi hatékonyabbá a munkafolyamatokat. Ugyanis az én fizetek többet a parkolásért, én aggódom, hogy odaérek -e az óvodába a gyerekemért. És sajnos nincs minden termék a webshop-ban, mielőtt még azzal jönnének, hogy vásároljak onnan.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2015. 01. 03. 22:48

Rendkívül kedves és jó humorú eladó intézett nekem ma egy visszavételt -- kedvesen és gyorsan, ahogy kell, kellene másutt is.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 11. 03. 17:54

Rendszeresen vásárolok itt, mert a felnőtt- és gyerekruháknak is kiváló a minősége. Pizsama, ing, pulcsi, kabát, de még téli bakancs is jött már a Tchibotól. A webshop akcióit is érdemes figyeleni, mert klassz dolgokat lehet kifogni. A finom kávé és sütemény pedig a hab a tortán.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 05. 12. 08:59

Ez az üzlet kihagyhatatlan! Minden héten bemegyek- mindíg találok valami "fontosat"!
Az eladók mindíg kedvesek, udvariasak- jó érzés bemenni!!!!
Lipcsey Anikó

Vendég felhasználó Vendég
2014. 02. 24. 09:06

Szeretek ott vásárolni, azonban egy valami nem tetszik, ez pedig a sorban állás. Nincs olyan alkalom amikor ne kellejen 3-4 ember mögé beállni a sorba. Jó lenne ezen változtatni, egyébként jó hely.