Táskarádió Eszpresszó

(3.5) - 3 értékelés
Cím:
1056 Budapest, Papnövelde utca 8
Telefonszám:
+36-1-2660413
Kategória:
Kávézó

További információk

Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Elfogad bankkártyát? Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Táskarádió Eszpresszó
Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2013. 05. 27. 22:03

Az biztos, hogy retro cuccokban nincs hiány. Legszívesebben nem egy asztalnál sörözgettem volna, hanem mint egy múzeumban, nézegettem volna, hogy mi van a vitrinekben. Az árak kissé magasak, a felszolgáló és a pultos pedig szívesebben szórakoztatják egymást, mint hogy kiszolgálnák a vendégeket. Külföldieknek biztos maga a kánaán és igazi turisztikai tapasztalat, nekem viszont nem jött be. Valószínűleg nem is én vagyok a célközönsége.

Piroseper Piroseper
20 értékelés
1 követő
6 plecsni
14 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 11:06

A Táskarádióba mindig két dolog miatt megyünk: a limonádéjuk és a hely hangulata miatt. Félreértés ne essék, a limonádéjuk nem kiemelkedően jó, de a forrócsokijuk porból készül, így mindig az előbbinél maradunk. A retró hangulat azonban verhetetlen: a gondosan válogatott színek, jó állapotú és remekül csoportosított fröccsöntött játékok és a kellemes megvilágítás miatt szeretünk odajárni. Hosszabb beszélgetésre nem feltétlenül javallott a hely: nem egyszer az üresen kongó kávézó ellenére is a pincérek éreztették velünk, hogy ideje lenne távoznunk, amennyiben nem rendelünk újabb pohár frissítőt. A Táskarádió nem a legolcsóbb helyek közé tartozik.

Leende Leende
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 14:13

A 60-as, 70-es évek Mekkája. Előre leszögezem, kisgyermekes családoknak nem javasolt! Elsőre talán zsúfoltnak tűnik, de az úttörő, kisdobosnak öltözött személyzet és a korra jellemző zenék terelik ezt az érzést. Nézzünk szét jobban. Érdemes megtenni, hiszen a falakon felsorakoztatott fotó gyűjtemény kincset ér, mind a magyar „hippi” korszakból való. Tökéletes kortanulmány, a külföldi vendégek pedig betekintést nyerhetnek a valódi magyar retróba. Semmi túlzás. A romkocsmákon túl is van bisztró lét. A bútorok és a hatalmas, csecse-becse gyűjtemény mind a 60-70-es évekből származnak, ráadásul a mienk, magyar.
Az árakat szemügyre véve azonosak a „trendi” helyekkel. Az itallapra felfértek a szörpök is, ami elengedhetetlen „kellék”, ha korhűségről beszélünk. Sörök közt szintén találtam egy szokatlan, de magyar márkát, ami elnyerheti a vendég tetszését, akár kuriózumként is ajánlható határainkon túli cimbiknek. Az étlapról egy-két dolog zavart, egy közülük, a fish and chips, ami marha drága, de lényegében, ebben a formában nem illik a hely szellemiségébe. Főleg, hogy a szórólapon, idézem „Eredeti magyar kultikus bútorok, tárgyak, fényképek, ÍZEK modern, mai minőségben újra életre keltve.”
Mindent összevetve a belvárosban található presszó, akár függőséget is okozhat.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés