Tanyacsárda Étterem
Vélemények, értékelések (7)
- panapa
- 5 értékelés
- 0 követő
- 2 medál
- 5 hasznos vélemény
Először 20 éve jártam itt, akkor többször, külföldi vendégekkel is, később néhány éve, most 2014-ben ismét, és a színvonal semmit sem csökkent!
Ízléses berendezés, ízletes ételek, pont megfelelő hőmérsékletű bor, tisztaság mindenhol, figyelmes-gyors kiszolgálás, arányos árak!
Mindenkinek ajánlom egy hangulatos ebédhez!
Igyekszem minél több érdeklődőhöz eljuttani a Tanyacsárda jó hírét!
Gratulálok a vezetőségnek, és sok sikert a továbbiakra is!
- panapa
- 5 értékelés
- 0 követő
- 2 medál
- 5 hasznos vélemény
Először 20 éve jártam itt, de akkor többször, külföldi vendégekkel is, aztán pár éve újra, és most ismét, de a színvonal semmit sem csökkent!
Ízléses berendezés, ízletes ételek, pont megfelelő hőmérsékletű bor, figyelmes, gyors kiszolgálás, tisztaság mindenütt!
Eszményi hely egy jó ebédhez, ajánlom mindenkinek!
És gratulálok a vezetőségnek, további sok sikert kívánok nekik.
Igyekszem a Tanyacsárda jó hírét eljuttani mindenkihez!
- Sebesi Károly
- 18 értékelés
- 1 követő
- 4 medál
- 22 hasznos vélemény
Egykor nagyon nívós étterem, igyekszik tartani tradícióit, de már az autópálya elkészülte után, nincs benne potenciál, a múltjából él, az meg kopik!
- DrGöndör-Kökény Katalin
- 2 értékelés
- 0 követő
- 1 medál
- 0 hasznos vélemény
Mind a régi, mind az új Tanyacsárdában kifogástalan ételek, pincérek, kiszolgálás tökéletes. Hatalmas mennyiségű ételek, magyaros konyha. Az Új T-ban, welcome drink, pálinka, mellé nagyon finom, még meleg pogácsa, Cigányzene, lovasbemutató.Igazi élmény, kikapcsolódás, és a biztosan visszatérni vágyás!
- B. Péterné
- 1 értékelés
- 0 követő
- 1 medál
- 0 hasznos vélemény
A legjobb lovasprogramot életemben eddig ott láttam.Nagyon jó hely ha tehetem elmegyek oda.Mindenkinek csak ajánlani tudom ,sőt az étterem része is klassz nagyon finoman főznek.S nagyon kedves barátságosak az emberekkel
- Gemelos
- 593 értékelés
- 4 követő
- 26 medál
- 229 hasznos vélemény
Ez is azon csárdák közé tartozik amit legalább egyszer meg kell látogatni. Az éhes látogatót muzsikaszó fogadja, kolbászos-csülkös lebbencslevest kértünk ördöggaluskával - fantasztikus volt. Az ételek a szabadban készülnek, itt is saját alapanyagokból, az italok is a közeli termelőktől származnak. Biztos visszatérünk, mert evés közben megláttuk hogyan készül a parázson sült csirke, ezt is meg kell kóstolni. A csárda minden dolgozójának elismerés jár.