Tanne Étterem

(1.0) - 2 értékelés
Cím:
2092 Budakeszi, Esze Tamás utca 6
Telefonszám:
+36-23-451134
Kategória:
Svédasztalos, Magyar konyha

További információk

Minden nap svédasztalos büfé, több mint 80 féle ételválasztékkal, kellemes környezetben a Budai-hegyekben.
Használja ki a svédasztalos rendszer előnyeit és válogasson ízlése szerint kínálatunkból, mely a magyar konyha remekein kívül a nemzetközi és reform konyha finomságait is tartalmazza . Nálunk a vegetáriánusok is kedvükre válogathatnak.
Első értékelő
Parkolás: Környéken
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Tanne Étterem
B. Andris B. Andris
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 07. 15. 15:43

Nagyon ritkán van annyira negatív tapasztalatom egy étteremmel kapcsolatban, mint a Tanne Étteremmel, ezért muszáj írnom. Azt hallottam, ez egy "nagy múltú" all-you-can-eat étterem - ha így volt, mára a színvonalból jóformán semmi sem maradt.

Születésnapi nagyobb családi társasággal érkeztünk (10+ fő) vasárnap ebédidőre. Két hatalmas problémám volt, a fogalmatlan, érdektelen kiszolgálás (megfejelve a tulajdonos kellemetlen atyáskodásával, mely közvetlenkedő viccekre kiterjedt, a problémák kezelésére, az étterem tényleges vezetésére nem), valamint a borzalmas ételkínálatra.

Részletek:
- A frissen vaslapon süthető húsok kivételével MINDEN látványosan több napos maradék, ételmelegítőben fonnyadtak-száradtak a pár napos rakott húsok, fonnyadtak voltak a saláták, töttyedt és hideg a sült krumpli (ráadásul nem adtak frisset, amíg el nem fogyott!), a rizs száraz stb.
- A levesek ehetőek voltak, mert azok több napig is bírják, de a pirított kenyér a levesekhez pudvás volt(!), és azután sem vitték el, miután szóltam emiatt, csak amikor - hiába várakozván erre egy percig - ezt külön kértem.
- A fagylalt kopogósra volt fagyva a fagyigépben.
- Mit keres a grillpulton TV paprika?
- A "szabadfogású vállalkozó" megjelenésű tulaj (aki a haverjaival focimeccset nézett az étteremben!) sajtott grilleztetett magának a grillszakáccsal, ebből a vendégek nem ehettek, habár szinte csak a grillről jutottunk friss ételhez...
- Üdítők helyett valami szénsavas szörpöt vagy hamisítványt hoztak, a Fanta meg a Sprite legalábbis biztos nem az volt.
- E mellé jópofáskodó atyáskodás járt: "Egyenek sokat, akkor kaphatnak az óriás palacsintából is!" (Ház specialitása...)

Nagyon-nagyon dühös vagyok az ilyen helyekre, maximálisan igénytelen volt az egész. Ráadásul az italokra is sokat kellett várni, pedig majdnem csak mi voltunk az egész helyen...

Én soha többet nem teszem be ide a lábam. Az interneten körülnézve egyébként más, hasonló értékelésekkel találkoztam...

beosztott beosztott
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2012. 07. 08. 10:22

Sajnos a közelmúltban ott ebédeltünk. Azért sajnos, mert az ételek hidegek, szárazak, megmerem kockáztatni, hogy legalább 2 naposak voltak. A választék kritikán aluli!!! A kézmosóban svábbogarat láttam, a wc büdös, és kulturálatlan volt!! Az üzletvezető öregedő dzsigoló agresszív volt, mikor elmondtam neki ezeket. Fizetéskor a számla sem stimmelt!! A ki írt 2750-es/fős ár az kijött 3000 ft-ra!! Vigyázzon aki ide jön enni!!!!! A végére egy kis ízelítő az étel fajtákról, állapotokról!! http://www.youtube.com/watch?v=L4ffk5IDb7g&feature=player_embedded

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Dr. Grigalek Gábor plasztikai sebész 1121 Budapest, Mátyás király út 11b
17 értékelés
Thumbnail Challengeland Kalandpálya Csillebérc 1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 21.
5 értékelés
Thumbnail Budai Gesztenyés Étterem és Kávézó 2092 Budakeszi, Fő utca 1
6 értékelés