Tamp & Pull

(4.0) - 4 értékelés
Cím:
1093 Budapest, Czuczor utca 3
Telefonszám:
+36-30-4567618
Kategória:
Reggelizőhely, Kávézó, Szendvics

További információk

Első értékelő
Megnyitás
2012. 08. 24.
Fizetési módok: Készpénz, MasterCard, Visa
Parkolás: Utcán, pénzért
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Tamp & Pull
myrthill myrthill
27 értékelés
1 követő
7 plecsni
47 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 18:36

Végtelenül kedves kiszolgálás egy icipici kávézóban, ahol ha nincs ülőhely, akkor is csinálnak neked. Mert hely az bizony nincs sok, van viszont helyette vendégszeretet. Sok jó ember pedig... A pultos fiú kérésre az összes különlegességet elsorolja, ajánl ha elfogadod és aztán végtelen hozzáértéssel el is készíti a választott italt. A flat white például olyan krémes és finom, hogy öröm belekortyolni, az árak barátiak, a kiszolgálás kifogástalan. Az egyetlen szívfájdalmam, hogy néha kicsit megcsappannak a készletek, így a KV-kólát például még nem sikerült megkóstolnom. Na de majd! Szóval szerencsés az, aki a környéken lakik/tanul, reggelente ezzel a kávéval ébredni igen jó lehet.

Hegerobin Hegerobin
50 értékelés
2 követő
10 plecsni
56 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 11:46

Friss és divatos kávézók egyre szaporodnak, viszont sokszor már a dizájnnál elakadnak az alkotók, és a jó eszközökre és alapanyagokra nem marad, így inkább ismerősök és internetes cikkek alapján próbáljuk meg levadászni a legjobb budapesti kávézókat egy-egy baráti összeüléshez – így jutottunk el nemrég a Tamp & Pull-ba. Rengeteg jót lehet olvasni róluk a neten, így kezdésnek rögtön rendeltünk egy kóstoló menüt, ami egy cappuccino-ból és egy hideg tejhabos espresso-ból áll, és ahogy megittuk kiderült, hogy a a Tamp & Pull -naknem hiába van ilyen szakmai neve és berendezése, hiszen amit csinálnak az valami elképesztően profi. Az egyszerű és bohém berendezés nagyon kellemes, és a bohókásan felrajzolt itallapon ismég lesz mit kipróbálni, ahogy elnéztem.

D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 15:46

A nemrég nyílt „espresso bar”-ról eddig csak szuperlatívuszokban beszéltek, a sajtóban és ismerősöktől is csupa-csupa jót hallottam, nem várhattam tovább, nekem is ki kellett próbálnom. Amit mindenek előtt le szeretnék szögezni: életem legjobb tejhabját kóstoltam a Tamp & Pullban! A tökéletes hőmérsékletűre melegített, az ízéből valószínűsítem, hogy jobbfajta minőségű tejet csodálatosan sűrű, szinte egészen krémes, lágy habbá varázsolta az ügyes baristalány. Igazán remek élmény volt a caffe latte. Kóstoltam eszpresszót is, jó jel volt, hogy nem nagy volt az adag, az ital maga tehát, reméltem, koncentrált lesz és ízes. A crema sűrű volt és olajos, ahogyan kell, nagyon meglepett viszont, hogy a robustrára jellemző erőteljes savasság minden más ízkomponenst elnyomott. Egyszerűbben: szörnyen savanyú volt!! A feketekávé, tej és cukor nélkül szinte elviselhetetlenül savanyú volt – pedig mindig így iszom! Az olyan különlegességeik, mint a „kv+kóla” kávéimádókéntt inkább riasztanak. Kóstoltunk kétféle süteményt a kávék mellé, de sajnos egyik sem nyerte el a tetszésünket, a piskóta száraz volt, a levendulás linzer pedig kissé „vérszegény” egy jó kis hazai linzer tésztájához képest. Meglepő, hogy mennyire nem jött be, hiszen mindenki imádja! Talán csak egy kevésbé jó kávékeveréket fogtunk ki, de sajnos elsőre nem tudott meggyőzni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Vendég felhasználó Vendég
2012. 11. 27. 17:06

Én kóstoltam a KV Colát egy igazi coffein bomba és semmi köze nincs a kólához. A srác profin elkészitette a cuccot ami cascarából készült. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet. A Has Bean kávék pedig mind 100% -ban arabicából készülnek, nekem a jailbreak nagyon bejött.