Tamp & Pull

Értékelés 4 értékelés 4.0

Elérhetőségek

Cím: 1093 Budapest , Czuczor utca 3

Telefon: +36-30-4567618


Kategória: Reggelizőhely , Kávézó , Szendvics

Fizetési módok: Készpénz, MasterCard, Visa

Elfogad bankkártyát?: Igen

Parkolás: Utcán, pénzért

Hétfő 07:00-20:00
Kedd 07:00-20:00
Szerda 07:00-20:00
Csütörtök 07:00-20:00
Péntek 07:00-20:00
Szombat 09:00-18:00


További információk

Vélemények, értékelések (4)

  • Hegerobin
  • 49 értékelés
  • 2 követő
  • 10 medál
  • 66 hasznos vélemény
Értékelés
Friss és divatos kávézók egyre szaporodnak, viszont sokszor már a dizájnnál elakadnak az alkotók, és a jó eszközökre és alapanyagokra nem marad, így inkább ismerősök és internetes cikkek alapján próbáljuk meg levadászni a legjobb budapesti kávézókat egy-egy baráti összeüléshez – így jutottunk el nemrég a Tamp & Pull-ba. Rengeteg jót lehet olvasni róluk a neten, így kezdésnek rögtön rendeltünk egy kóstoló menüt, ami egy cappuccino-ból és egy hideg tejhabos espresso-ból áll, és ahogy megittuk kiderült, hogy a a Tamp & Pull -naknem hiába van ilyen szakmai neve és berendezése, hiszen amit csinálnak az valami elképesztően profi. Az egyszerű és bohém berendezés nagyon kellemes, és a bohókásan felrajzolt itallapon ismég lesz mit kipróbálni, ahogy elnéztem.
  • D. Dóra
  • 65 értékelés
  • 3 követő
  • 12 medál
  • 67 hasznos vélemény
Értékelés
A nemrég nyílt „espresso bar”-ról eddig csak szuperlatívuszokban beszéltek, a sajtóban és ismerősöktől is csupa-csupa jót hallottam, nem várhattam tovább, nekem is ki kellett próbálnom. Amit mindenek előtt le szeretnék szögezni: életem legjobb tejhabját kóstoltam a Tamp & Pullban! A tökéletes hőmérsékletűre melegített, az ízéből valószínűsítem, hogy jobbfajta minőségű tejet csodálatosan sűrű, szinte egészen krémes, lágy habbá varázsolta az ügyes baristalány. Igazán remek élmény volt a caffe latte. Kóstoltam eszpresszót is, jó jel volt, hogy nem nagy volt az adag, az ital maga tehát, reméltem, koncentrált lesz és ízes. A crema sűrű volt és olajos, ahogyan kell, nagyon meglepett viszont, hogy a robustrára jellemző erőteljes savasság minden más ízkomponenst elnyomott. Egyszerűbben: szörnyen savanyú volt!! A feketekávé, tej és cukor nélkül szinte elviselhetetlenül savanyú volt – pedig mindig így iszom! Az olyan különlegességeik, mint a „kv+kóla” kávéimádókéntt inkább riasztanak. Kóstoltunk kétféle süteményt a kávék mellé, de sajnos egyik sem nyerte el a tetszésünket, a piskóta száraz volt, a levendulás linzer pedig kissé „vérszegény” egy jó kis hazai linzer tésztájához képest. Meglepő, hogy mennyire nem jött be, hiszen mindenki imádja! Talán csak egy kevésbé jó kávékeveréket fogtunk ki, de sajnos elsőre nem tudott meggyőzni.
Értékelés
Én kóstoltam a KV Colát egy igazi coffein bomba és semmi köze nincs a kólához. A srác profin elkészitette a cuccot ami cascarából készült. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet. A Has Bean kávék pedig mind 100% -ban arabicából készülnek, nekem a jailbreak nagyon bejött.