Tamás Bátya Kunyhója

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
1113 Budapest, Hamzsabégi út 53
Telefonszám:
+36-20-8526480
Kategória:
Piac

További információk

Azt gondoltuk, hogy szükség lenne egy piacra, ami a régi szatócsboltok hangulatát hozza vissza, ahol lehet egy jót enni és ahova nem csak a finom ízek, de a kedves kiszolgálás és kellemes hangulat miatt is öröm betérni vásárolni.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Tamás Bátya Kunyhója
glubox glubox
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 08. 16. 20:47

Keresgéltem, valamit a környéken és én is ráleltem a Tamás Bátya Kunyhója piacra, akkora hekket ettem sült krumplival sörrel, hogy szégyelltem, de nem tudtam felállni az asztaltól.
Mondta a szakács, hogy reggelire paraszt reggeli van házi füstölt szalonnával, sajttal, fűszeres steak burgonyával, szóval megyek, azt hozzáteszem, hogy a mellettem lévő asztalon egy akkora adag (mint később megtudtam) "erdészné rakott finomsága volt, a srác előtt, ami jázminrizses sült hagyma, darált marha, kerti karfiol, brokkoli, Erdészné fűszereivel meghintett, házi tejföllel, füstölt sajttal készült, összenézve elmosolyodtunk, szóval ez volt ma.

V.Andi V.Andi
30 értékelés
0 követő
9 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 13:37

Amikor annak idején hallottam, hogy megnyit a Tamás Bátya Kunyhója, azt gondoltam, teljesen értelmetlen egy újabb piacot nyitni a Fehérvár úti Vásárcsarnok szomszédságában. Aztán elmentem a "Tamás Bátyába" és rögtön megértettem a titkot. A piac megálmodójának sikerült igazi falusi piac-hangulatot varázsolni a főváros közepén. Az eladók készségesek, kedvesek, lehet kóstolgatni az árukból. Itt kaphatóak a legjobb felvágottak Budapesten: házi párizsi, házi zalai, házi sonka, házi kolbász és házi hurka! Ha nem szereted az arc nélküli vásárlást, ha szereted tudni a megvásárolt élelmiszer történetét, akkor mindenképp el kell jönnöd ide. Ha pedig nincs időd a bevásárlásra, akkor interneten is bevásárolhatsz náluk. A a piac honlapján kiválaszthatod a terméklistákból, hogy mire van szükséged, elküldöd a “bevásárló listádat” a letölthető megrendelőlapon. Ezután ők összeállítják a kért termékeket, így a helyszínre érkezve már csak át kell venni a kész csomagot. Mi más ez, ha nem luxus?

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés