Tamaris cipőbolt

(1.0) - 1 értékelés
Cím:
1191 Budapest, Vak Bottyán u. 75/a-c
Telefonszám:
+36-1-9200508
Kategória:
Cipő

További információk

Az üzlet a KÖKI Terminál üzletközpontban található.
Cipőboltjainkban minden stílus kedvelői megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb lábbelit: a klasszikus, az elegáns, a sportos, a kényelmes utcai cipő egyaránt megtalálható a Tamaris kollekciójában, amelyet a hagyományok és az új trendek egyaránt alakítanak.
A cipőiparban vezető szerepnek örvendő, germán Wortmann KG által gyártott lábbelik világszerte egyet jelentenek a minőséggel és a kényelemmel. A Wortmann fejlesztése az az úgynevezett ANTIshokk sarok is, mely a Tamaris sikerének egyik alapköve. Hála a forradalmian új találmánynak, ezentúl magas sarkúban sem fogjuk kényelmetlenül érezni magunk egyetlen pillanatra sem. A gerinckímélő sarok ugyanis a lépésütődés energiájának csaknem 50%-át elnyeli, akár legextrémebb „holdjárónkat” is alkalmassá téve a hétköznapi viseletre.
Első értékelő
Megnyitás
1967
Brand: Tamaris
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Tamaris cipőbolt
M. Ilona M. Ilona
3 értékelés
0 követő
1 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 07. 18. 14:06

Nagyon gyakran vásároltunk Tamaris cipőt világszerte. De, a Köki Terminálos Tamaris üzlet egyik legrosszabb kiszolgálású üzlet, ahol valaha pénzt költöttünk. Egyáltalán nem vevőorientáltak, nem segítőkészek. Oda sem mennek hozzád, hogy segítsenek.Csak arra fókuszálnak, hogy vedd meg a cipőt, aztán, ha probléma van, nem foglalkoznak veled. Cipő vásárlásákor nem figyelmeztetik a vevőt arról, hogy pl. a bőr színezi a lábat vagy esetleg más modelt válassz, mert az a lábadnak kényelmesebb lesz stb.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail IKEA Bútoráruház Étterme 1148 Budapest, Örs vezér tere 1.
37 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Sugár Mozi 1148 Budapest, Örs vezér tere 24.
18 értékelés