Tamaris cipőbolt

(2.0) - 1 értékelés
Cím:
1117 Budapest, Október 23. utca 8-10.
Telefonszám:
+36-1-2091960
Kategória:
Cipő

További információk

Az üzlet az Allee Bevásárlóközpontban található.
Cipőboltjainkban minden stílus kedvelői megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb lábbelit: a klasszikus, az elegáns, a sportos, a kényelmes utcai cipő egyaránt megtalálható a Tamaris kollekciójában, amelyet a hagyományok és az új trendek egyaránt alakítanak.
A cipőiparban vezető szerepnek örvendő, germán Wortmann KG által gyártott lábbelik világszerte egyet jelentenek a minőséggel és a kényelemmel. A Wortmann fejlesztése az az úgynevezett ANTIshokk sarok is, mely a Tamaris sikerének egyik alapköve. Hála a forradalmian új találmánynak, ezentúl magas sarkúban sem fogjuk kényelmetlenül érezni magunk egyetlen pillanatra sem. A gerinckímélő sarok ugyanis a lépésütődés energiájának csaknem 50%-át elnyeli, akár legextrémebb „holdjárónkat” is alkalmassá téve a hétköznapi viseletre.
Első értékelő
Megnyitás
1967
Brand: Tamaris
Pláza Allee Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Tamaris cipőbolt
K. Kornélia K. Kornélia
10 értékelés
1 követő
4 plecsni
10 hasznos vélemény
2013. 07. 18. 18:24

Mi női csizmát mentünk be venni a párommal, de csizma nélkül és rossz tapasztalattal jöttünk ki. Először is az a minimum, hogy köszönnek ha bemegyek valahová és megkérdezik segíthetnek. Nos, ez itt nem történt meg. Szeretem a márkát és ki lehet fogni nagyon jó akciókat,de ebben az üzletben a "kiszolgálás"... Az hogy nem nagyon volt választék, az a szezonvégnek volt köszönhető, de nem emiatt volt rossz tapasztalatom.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés