Tamaris cipőbolt

(2.0) - 2 értékelés
Cím:
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
Telefonszám:
+36-1-4550673
Kategória:
Cipő

További információk

Üzletünk az Aréna Plaza Bevásárlóközpont földszintjén található.


Cipőboltjainkban minden stílus kedvelői megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb lábbelit: a klasszikus, az elegáns, a sportos, a kényelmes utcai cipő egyaránt megtalálható a Tamaris kollekciójában, amelyet a hagyományok és az új trendek egyaránt alakítanak.
A cipőiparban vezető szerepnek örvendő, germán Wortmann KG által gyártott lábbelik világszerte egyet jelentenek a minőséggel és a kényelemmel. A Wortmann fejlesztése az az úgynevezett ANTIshokk sarok is, mely a Tamaris sikerének egyik alapköve. Hála a forradalmian új találmánynak, ezentúl magas sarkúban sem fogjuk kényelmetlenül érezni magunk egyetlen pillanatra sem. A gerinckímélő sarok ugyanis a lépésütődés energiájának csaknem 50%-át elnyeli, akár legextrémebb „holdjárónkat” is alkalmassá téve a hétköznapi viseletre.
Első értékelő
Megnyitás
1967
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Ingyenes parkolóház
Brand: Tamaris
Pláza Aréna Plaza Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Tamaris cipőbolt
Virginia Virginia
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 07. 25. 09:28

Egy elég drága, 30 ezer forintos cipőt vettem ott. A cipő a kínai piacon vett cipők minőségét sem érte el, ugyanis autóvezetéstől a sarkán a szemmel is látható vékony bőr felgyűrődött. Az összes cipőmben vezetek autót, egyikkel sem történt ilyen soha. A reklamációmat követően a saját bevizsgálójukhoz elküldték a cipőt, megkaptam a választ, hogy az én hibám és nem rendeltetésszerűen használtam a cipőt. Saját költségemen 9 ezerért én is bevizsgáltattam volna, de annyi harc után már elment a kedvem az egésztől. Az üzletvezető nagy ívben tojt a problémámra, kidobtam 30 ezer forintot. Soha többet be nem teszem a lábam oda.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 06. 26. 13:14

Kuponos kedvezmények idején körbe szoktam nézni, eddig inkább a téli kollekciók idején jártam sikerrel, a nyáriak között kevésbé volt stílusomhoz illő.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés