Tally Weijl

(4.0) - 8 értékelés
Cím:
1062 Budapest, Váci út 1-3.
Telefonszám:
+36-30-3772257
Kategória:
Női ruha, Kiegészítők

További információk

Üzletünk a Westend City Center Bevásárlóközpont földszintjén a Millennium udvar 114. szám alatt található.

Az üzlet profilja:
-női ruházat
-női cipő
-bőráru
-táska
-bizsu
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz, Maestro, MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Pláza WestEnd City Center Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
8 korábbi értékelés - Tally Weijl
iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 06. 25. 12:03

Barátnőm egyik kedvenc üzlete, így ha a Westendben járunk, mindig be kell néznünk ide. Végül akciók idején lehet kifogni jó darabokat, a kiegészítőknél simán elmúlatom az időt, míg Ő minden felpróbál.

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
281 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 15:58

Én a táskákat szoktam csodálni és megvenni, de bizony sokszor a bizsuknak sem tudok ellenállni.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 11:54

Akciók idején lehet kifogni jó dolgokat, amúgy szerintem nem annyira kedvező az ár. Viszont a kiegészítőik még tally áron is megérik a pénzüket. :)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Bettu_ska Bettu_ska
610 értékelés
2 követő
28 plecsni
228 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 14:44

nagyon sok ilyen üzletben jártam már, de mégis ez fogott meg a leginkább valamiért. Több felsőt is vettem itt, amiket mai napig nagyon szeretek hordani.

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
170 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 22:20

régen nagyon tetszett ez az üzlet, de mostanában mintha túl szellős ruhákat gyártanának, azaz lehet erre mondják, hogy "fiatalos", de nem hiszem, hogy úgy kellene kinézni, mint az utcalányoknak. Bulizós-laza-mélyen dekoltált ruhák...testhezálló minik... Miért változott ennyire?

Lena Lena
23 értékelés
2 követő
9 plecsni
131 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 13:25

Tally Weijl – „Totally sexy”

És valóban az. Több éve már, hogy a kirakat előtt sóhajtozom minden egyes alkalommal, amikor elmegyek előtte. Romantikus, nőies stílusomhoz az ő kollekcióik állnak a legközelebb. Sok ruhaüzletet a kedvencemnek mondhatok, de a Tally Weijlről csak legekben tudok mesélni. Színes, csillogó, a fiatal lányok divatparadicsoma.
Minden évszakban a legtrendibb darabok közül válogathatok, elsősorban ruhák, másodsorban pedig minden egyéb –divathoz kapcsolódó- kiegészítők teszik még vonzóbba az üzletet. Cipők, sálak, kesztyűk, sapkák, övek és még sorolhatnám, mégis, amit különösen szeretek bennük, az a saját márkalogóval ellátott kis „mütyürjeik”. Most épp egy gyűrűként funkcionáló apró kövekkel díszített órába szerettem bele, amire még a 11 éves kishúgom is már hetek óta áhítozik.
A Tally Weijlben ami igazán elbűvöl, a színkavalkád, és azok a mesés anyagok, melyekből a divatos rucik készülnek. Selyemsálak, kasmírpulóverek, szőrmesapkák, ezek a szemem mellett, a bőrömet is kényeztetik.
Árkategóriában középkategóriásnak gondolom, bár az én pénztárcámnak sajnos túl drága. De álmodozni továbbra is jó róla és remélem, eljön majd az a nagy nap (talán több is), amikor beszabadulhatok egy nagyobb összeggel és az elkövetkezendő egy évre felújíthatom a ruhatáramat. Addig is bátran ajánlom mindenkinek, mert a minőség szintén első osztályú és minden jellegű alkalomra találhatunk megfelelő darabot általuk. Fiatalos, lendületes, elegáns és szexi, igazi nőnek érzem magam, ha az ő ruháikat viselhetem.

Ui.(Az üzlet elsősorban a nőket célozza meg, de véleményem szerint kiskamaszok, tinik számára is találhatunk csinos, visszafogottabb darabokat. A képen látható kislány a kishúgom, és szülinapi ajándék lett számára ez a cuki sapka)

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 14:46

Az egyik kedvenc ruhaüzletem a Tally Weijl, ami elsősorban a fiatal lányokat célozta meg, mint célcsoport. Nem csak azért szeretem ezt a boltot, mert az áraikat úgy szablyák meg, hogy azt azok is ki tudják fizetni, akik nem dúskálnak a pénzben, hanem azért is, mert igényes termékeket készítenek és kínálnak. Itt mindig találok egy-egy szép pulóvert, vagy nadrágot, ami jól mutat rajtam.
Gyakoriak a leárazások is, ami minden nő kedven fogalma, ha vásárlásról van szó. A nagy kínálatból biztos vagyok benne, hogy mindenki talál magának megfelelő holmit, ami akár ajándékozásra is tökéletes.

norcika norcika
30 értékelés
1 követő
10 plecsni
34 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 20:03

Anno Svájcban találkoztam először a Tally-val. Lévén, hogy svájci márka, nem teljesen voltam biztos abban, hogy itt Magyarországon is megtalálom őket. Kifejezetten boldog voltam, amikor itt Budapesten besétálhattam a Váci utcai üzletükbe. A választék egy az egyben olyan volt, mint kint. Nem éreztem azt, hogy különbség lenne a két bolt között.
Sok esetben engem kifejezetten idegesít, ha az eladók folyton a nyakamban vannak, itt viszont egyáltalán nem jellemző ez. Megvan az a fajta minimális segítség, amit mondjuk igénylek, de ezen felül külön örülök annak ha nem kérdezgetnek folyton-folyvást arról, hogy mit tehetnek értem. A dekorációjuk is rendkívül tetszik, olyan igazi Tally-s. Az irántuk tett loyalitásomat nem cserélném el semmilyen más márkára.