Takko Fashion

(3.0) - 1 értékelés
Cím:
1045 Budapest, Árpád út 183-185.
Telefonszám:
+36-30-8947302
Kategória:
Fehérnemű, Női ruha, Férfi ruha, Gyerekruha, Kiegészítők

További információk

Üzletünk a Stop Shop Újpest Bevásárlóközpontban található.

A vonzó daraboktól, egészen a tökéletesen összehangolt szerelésekig - nálunk mindig új dolgokat fedezhet fel. Erről a fióküzleteink folyamatos beszállításával, és a divat tematikák rendszeres váltogatásával gondoskodunk. A romantikus pántos-topoktól a lezser szabadidős dzseki-ig, a kisgyermek –farmertől, az XXL-es női maxi –tweeed szoknyáig,– a Takko Fashion-nél a saját Designerek trendorientált divatot terveznek felnőtteknek, és gyerekeknek egyaránt, szabadidős, és egyéb programokhoz. Egyöntetűen teljes divattematikákat terveznek, amit később komplett szerelésként kínálnak az üzletekben. A modellek többsége direkt kerül importálásra. Így ártudatosan gyárthatunk, valamint piachoz közel, és gyorsan cselekedhetünk. Ehhez számos minőségteszt biztosítja a magas szintű szabványokat, melyeket a termékeink kapcsán szabtunk. Az eredmény: Minőség kiváló áron.
Das Resultat: Qualität zum herausragenden Preis.

A vonzó kínálat, a magas szintű minőség, és a kedvező árak mellett nem utolsósorban az aktuális bolt kialakítás is hozzájárul a Takko Fashion sikereihez. Az új bolt-design a komplett szerelések bemutatásával, az áttekinthető útvezetéssel, és a modern plakátozással a legújabb szabványoknak is megfelel.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Saját parkoló
Pláza Stop Shop Újpest
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Takko Fashion
iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 05. 29. 16:13

Nekem régebben a nyitás környékén jobban tetszett ennek a boltnak a kínálata. Mostanában már annyira kedvező árakkal sem találkozom, mert mintha a minőség is romlott volna. Viszont az eladók igazán lelkesek, még szinte be sem lépek az üzletbe, de már köszönnek.

Hasonló szolgáltatók a közelben