Taj Mahal Indiai Étterem
Elérhetőségek
Cím: 1065 Budapest , Szondi utca 40.
Telefon: +36-1-3010447
Kategória: Indiai étterem , Pakisztáni étterem
Fizetési módok: Amex, MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát?: Igen
Parkolás: Környéken
Akadálymentesített?: Igen
Kedd | 12:00-23:00 |
Szerda | 12:00-23:00 |
Csütörtök | 12:00-23:00 |
Péntek | 12:00-23:00 |
Szombat | 12:00-23:00 |
Vasárnap | 12:00-23:00 |
További információk
Elsőosztályú éttermünket kilenc éve nyitottuk meg Budapest belvárosában. A kitünő friss minőségi alapanyagokból, tradícionális receptek alapján megfőzőtt ételeinkkel az elmúlt évek során egyre nagyobb ismertségre és jóhírnévre tettünk szert Budapesten. Étlapunk az indiai konyha legszélesebb választékát, több mint száz féle specialitást kínál. Gazdag választékunkból biztosan mindenki talál valami kedvére való finomságot! Az indiai kulináris kalandozás mellett érezze jól magát elegáns indiai környezetben tágas, nagy légterű éttermünkben. Felkészült és barátságos személyzetünk örömmel várja, hogy segíthessen az indiai konyha megismerésében és személyre szabott ajánlatot tegyen az ételek és a hozzáillő borok és italok kiválasztásában. Egyaránt várjuk az indiai konyha tapasztalt rajongóit és az azt még nem ismerő érdeklődőket is, lehetőséget adva mindenkinek a India ízeinek megismerésére és újabb gasztronómiai élmények felfedezésére.
Vélemények, értékelések (2)
- BAMBUSZ
- 60 értékelés
- 2 követő
- 13 medál
- 52 hasznos vélemény
Egyszer voltunk itt, dicsérték előtte, autentikus, és végre nem gyorsbüfé, hanem igazi indiai étterem, mérföldkövekkel lesz itt ízletesebb minden, alig vártam már, hogy kipróbáljam. Az étterem hangulata tényleg elhozza Indiát, a berendezés, a megvilágítás, a kiszolgálólány szári szerű öltözete, ahogy csendesen, már-már szertartásosan beszél és ajánlgatja a menüt. Rendeltünk két személyes előétel tálat: nem minden falatkára derült fény, hogy mit takarhatott, de alig volt köztük ehető, szárazak voltak és ízük, állaguk alapján legalább kétnaposak. Utána csirkés és vega masala-t rendeltünk, naan-al és basmati rizzsel. Nagyon cuki kis lábakon álló meleget tartó edénykékben hozták ki a szószokat, abból lehetett is enni, nem kellett külön tányérra pakolgatni. Ízletesek voltak, de ugyanúgy, mint egy jobb indiai büfében. Talán az hogy tűzforrón hozták, és az étkezés végéig tartották is a meleget, megdobta az ízeket, de a kevés hússal készített szósz a megszokott indiai büfék gyengeségét ismételte meg. A végén aranyos kis ánizsos és mindenféle ízű cukrokat kaptunk a szájíz semlegesítésére és egy jó magas számlát a happy fináléhoz.