Taiwan Kínai Étterem

(4.5) - 7 értékelés
Cím:
1097 Budapest, Gyáli út 3
Telefonszám:
+36-1-2151236
Kategória:
Kínai étterem

További információk

Ez Budapest egyik legnagyobb kínai étterme.
Különlegességeink a pekingi kacsa, a friss tengeri különlegességek és a fűszeres ételek.
Első értékelő
Megnyitás
1991. 01. 04.
Fizetési módok: Amex, Készpénz, MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Taiwan Kínai Étterem
Budai Andrea Budai Andrea
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2015. 02. 01. 19:50

Nagyon tetszett nekem és a családomnak ez az étterem.Mi nem Budapesten lakunk csak kirándultunk egyet,és ebben az étteremben voltunk.Finom voltak az ételek! :)

B. Bern B. Bern
32 értékelés
0 követő
9 plecsni
37 hasznos vélemény
2014. 02. 11. 15:59

Az egyik legjobb kínai étterem Budapesten, évek óta járunk vissza. Nagyon jó és figyelmes a kiszolgálás. Az ételek kiválóak, a pekingi kacsa nagy kedvenc, de a levesek, előételek, dim sum is egytől egyig hibátlan. Nem olcsó hely, de minőségi !

Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
202 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 21:27

Életem első ázsiai ételkülönlegességeit itt ettem. Akkor még nem voltam vega. Hát ez nem most volt. Ötízű kacsa. Isteni volt. Itt kóstoltam először a zöldséges tésztát, a tojásos rizst. Kör asztalnál mindenki által rendelt ételeket sorra megízlelhettem. Nekem ez a tálalás nagyon bejön. Kikérsz néhány fajta ételt, nem hoznak belőle nagy adagokat és asztaltársaid végig eszik a menüsort. Érdekes kulturális élmény. Annak idején még asztalt kellett foglalni és hetekkel előre. Ez ma már szerintem nincs így. De még mindig árakban egy felső kategóriát képvisel, szóval sok pénzt vigyetek. Elegáns és drága hely. De a minőségnek ára van.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Erzsébet királyné útja 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 5
49 értékelés
Thumbnail Fővárosi Állat- és Növénykert 1146 Budapest, Állatkerti körút 6-12.
121 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
O. Ágnes O. Ágnes
55 értékelés
1 követő
9 plecsni
38 hasznos vélemény
2013. 10. 07. 17:28

Nagyon klassz étterem, minőségi az összes étel, soha semmi probléma nincs vele,imádom a helyet és szívesen ajánlom mindenkinek. Ellenben egy kitétel mégis van,hogy ha akkor megyünk amikor sokan vannak pl a vasárnap 12-14 óra közti időszakban akkor megeshet,hogy nem leszünk elégedettek a kiszolgálással mert már sokat voltam itt de múltkor 1061 szer kb. pont ebben az időszakban estem be és sajnos az ételeket összecserélték, hidegen hozták ki, nem egyszerre stb. amelyek mind mind a felfordulás miatt voltak. Ezt leszámítva sem távoztam rossz szájízzel mert amivel problémánk volt azt szó nélkül kicserélték illetve ajándékot is kaptunk a hibákért cserébe..Aki először megy el és ezzel találkozik az valószínűleg nem ír túl fényeseket a helyről de nem szabad feladni, nekem a kedvenc kínai éttermem maradt továbbra is...

Helving Judit Helving Judit
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 08. 26. 08:58

A maga kategóriájában egy kimagasló étterem. A kiszolgálás és a választék igen magas szÍnvonalat tükröz. Több alkalommal jártunk itt és lassan visszatérő vendégnek számítunk. Szeretem a hangulatot és szeretem az ízletes keleti ételeket.

Kis Éva Kis Éva
26 értékelés
1 követő
8 plecsni
30 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 20:29

Budapesten az egyik legautentikusabb kínai étterem. A Lehel tér közelében lévő étteremben a pekingi kacsától kezdve az osztrigáig minden féle ínycsiklandozó fogás megtalálható. Kíváló helyszín nagyobb társaságnak, nagy családi ebédnek vagy vacsorának, mivel vannak különtermeik, illetve elválasztott tereik. Valahányszor ott jártam eddig, sose volt olyan érzésem, mintha egy lepukkant kínaiban járnék, az ételek és a kiszolgálás is mindig kifogástalan. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szeretne egy jó kínait enni.

M. Patrick M. Patrick
49 értékelés
1 követő
8 plecsni
66 hasznos vélemény
2012. 10. 17. 15:29

Ha ázsiai étteremről van szó, nekem ez az első hely, ami eszembe jut. Amikor először ott jártam – szerencsémre – két ázsiai barátunk is velünk tartott, így biztosak lehettünk abban, hogy nem kell tanakodnunk mit együnk, rájuk bízzuk a választást. Azonban rá kellett jönnünk, hogy akár laikusként is választhatunk bármit, rosszul nem dönthetünk. Viszonylag sokan voltunk, ennek köszönhetően sokféle ételt is rendeltünk, amelyek mind frissek és első osztályúak voltak. Kellemes környezet, igazi igényes kínai íz világ nagyon kedves felszolgálókkal, akik lesik vendégeik minden kérését. Óriási a választék, a pekingi kacsát és a különleges aperitifeket pedig kifejezetten érdemes kipróbálni!