Szputnyik shop - D20

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
1074 Budapest, Dohány utca 20.
Telefonszám:
+36-1-3213730
Kategória:
Használtruha, Cipő, Órák, Fehérnemű, Női ruha, Régiségbolt, Sportruházat, Férfi ruha, Kiegészítők

További információk

A Szputnyik shop a régi és az új, a romantikus vintage és a provokatív modern stílusok kombinálásából született divatfogalom.
Célkitűzése, hogy különleges, minőségi vintage ruhák, kiegészítők, valamint egyedi, limitált számú új, tervezői darabok kombinációját kínálja az érdeklődőknek. A középpontban sokkal inkább a ruhák egyedisége, mint márkája áll. A jó minőség természetesen elengedhetetlen.
A sokszínű árukészletből az érdeklődők finom, letisztult környezetben válogathatnak, elsősorban egyedi tervezésű öltözékek, valamint minőségi, érdekes és értékes ruhák és kiegészítők között.
A Szputnyik D20 kétségtelenül hozzátartozik a budapesti életérzéshez és mindahhoz, amelyre egy stílusos és bevállalós 21. századi személynek - korra tekintet nélkül - szüksége lehet.
Itt mindenki megtalálhatja a személyiségéhez és stílusához leginkább passzoló darabokat.
Első értékelő
Megnyitás
2011
Fizetési módok: MasterCard, Visa
Parkolás: Igen
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Ingyen WiFi Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Szputnyik shop - D20
Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
132 hasznos vélemény
2013. 10. 06. 17:52

Sokoldalú kis bolt, minden szegletében valami egész más stílus képviselteti magát. Tényleg külön élmény első alkalommal végigbogarászni a kínálatot. Ugyan még nem vettem náluk semmit [csak majdnem:)], de biztos, hogy máskor is benézek.

béréka béréka
30 értékelés
1 követő
11 plecsni
42 hasznos vélemény
2012. 11. 27. 14:39

A Szputnyik egy izgalmas ruhabolt a Dohány utcában. A retró használt ruháktól elkezdve a manapság oly divatos vingate-darabokon keresztül mai tervezők design-ruháiig minden megtalálható benne. A kínálat szellemében meglehetősen eklektikus az egész üzlet. Aki igazán szereti az elmélyült, hosszantartó kutatást egy-egy tökéletes darab után, annak bátran ajánlom. Vannak megmosolyogtató, inkább jelmez kategóriába sorolható ruhák – egy színházas barátnőm száját hagyta el az a mondat, hogy olyan úgy szeretne rendezni legközelebb, hogy előbb itt kiválogatja a jelmezeket, majd keres hozzájuk szerepet. Szóval igen, ezek a ruhák tényleg önmagukért beszélnek. De vannak természetesen utcán hordhatóak is, sőt! A ruhák mellett rengeteg egyedi tervezésű ékszer, feliratos-híres emberes póló, cipő, táska, kiegészítő található. Némely darabot persze meg kell fizetni, de általában az árak az utca emberének pénztárcájához vannak igazítva.

Hasonló szolgáltatók a közelben