Szonáta Tea- és Kávéház

(4.0) - 3 értékelés
Cím:
1111 Budapest, Bartók Béla út 32.
Telefonszám:
+36-1-219-5863
Kategória:
Kávézó, Teaház

További információk

A Szonáta nem csupán egy kávé- és teaház (bár 26 féle kávékülönlegességet és 100 féle teát kínál vendégeinek) több ennél. A hét több napján is bulik (karaoke, retro parti), valamint minőségi borok és csapolt sörök várják a nagyérdeműt. Az italok mellett azért némi harapni valót is találunk, több féle szendvics és sütemény közül választhatunk.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Elfogad bankkártyát? Nem
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Szonáta Tea- és Kávéház
Brigi Brigi
34 értékelés
1 követő
11 plecsni
33 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 06:04

Aranyos kis helynek tartom. Három szinten választhatunk asztalt, a bejárat szintjén, ahol normál asztalok székekkel és fotelok is találhatok, az emeleten, ahol kanapékon foglalhatunk helyet és a pincében, ahol hosszú faasztalokon és fapadokon ülhetünk. Az utóbbit nem ajánlom, maximum csak nagy társaságoknak, mert elég barátságtalan a hangulatú. Az italkínálat közül a teákat ajánlom, egy csésze 400Ft-ba kerül. Finomak még a kávék, a forró csokik és a turmixok is. Ételek közül nem nagyon választhatunk, csak meleg szendvicset ehetünk, de azt is csak akkor, ha egy kis huzavona után a felszolgáló megsajnál minket és elkészíti. Baráti beszélgetések helyszínének ajánlom.

V. Melinda V. Melinda
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 21:15

Igazi pesti sarok, egy kis kincs, jól elrejtve, amit mindenki keres, de nagyon el van rejtve véleményem szerint. Én sem régóta ismerem a helyet, de máris rajongója vagyok.
Azért szeretem, mert nem szokványos kocsma, vagy pub, de mindenki megtalálja a neki kedves italt, szórakozási lehetőséget. A felső szinten kialakított, kanapés kis "sziget" nagyszerű kisebb csapatoknak, mi is itt szoktuk tölteni például a szaktársi iszogatásokat. Szerintem az is pozitív, hogy itt legalább nem kell túlordítani a zenét, ha beszélgetni akarsz, de a hangulathoz szükséges „alapzaj” itt is meg van.
Végül pedig, de nem utolsó sorban, tényleg nagyon finomak az itt felszolgált borok, és a sörre sem hallottam még senkitől panaszt.

Ludmilla Ludmilla
28 értékelés
2 követő
9 plecsni
29 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 23:27

Egyszer voltam itt egy évfolyamtársas iszogatáson, és elég vegyes benyomást keltett bennem. Először is szerintem kényelmetlen, hogy konkrétan három szintes, ebből a föld feletti szintek nagyon kicsik, a föld alatti pince szerű hely pedig elég barátságtalan kinézetű. Az árak nem olyan magasak, még az egyetemistáknak is belefér, bár ennél azért van olcsóbb hely is a közelben. A kiszolgálás gyors volt, de a fröccsöm már nem volt azért az igazi. A lépcsők nagyon rozogák és nyikorgósak, de a fenti kényelmes fotelek miatt, és amiatt, hogy Budapestnek egy elég jó részén van, 3 csillagra értékelem.

Hasonló szolgáltatók a közelben