Szomszéd Bár

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
1072 Budapest, Dob utca 16.
Telefonszám:
+36-20-4275393
Kategória:
Pub

További információk

A Godzsu Udvarban található. Kellemes, be- és kiülős hely, élő növényfallal, szimpatikus kiszolgálással.
Első értékelő
Parkolás: Környéken
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Szomszéd Bár
Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
132 hasznos vélemény
2013. 11. 12. 16:38

Miután kitaláltam egy kellemesen hűvös november eleji napon, hogy én márpedig ma forralt bort iszom, elkezdtem a Gozsdu udvar helyeit végigkérdezgetni, hogy ugyan van-e náluk ilyesmi. Tudni kell, hogy én már szeptember végén is ilyen tervekkel kerestem fel helyeket, de valahogy rajtam kívül senki sem rajong annyira ezért az italért, hogy árulja is már ősz közepén... Mintha csak akkor lehetne forralt borozni, ha mínusz 10 fok van...
Nade, szerencsémre, úgy a negyedik helyen, a Szomszédban megszánták szegény-szerény személyemet, és elém raktak 3 deci forralt bort. Naranccsal. Az fontos!
A kint ücsörgés abszolút hangulatos, tényleg kevesebb ember volt az udvarnak ebben részében, kellemesen el lehet beszélgetni.
Bent egyébként éppen kvíz este volt, így kívülről nézegetve elég szórakoztató lehet az is:)
Összességében a Szomszéd valóban kedves kis hely, jófej személyzettel és közönséggel.

Amooren Amooren
37 értékelés
1 követő
11 plecsni
20 hasznos vélemény
2013. 06. 24. 19:56

A Gozsdu Udvar Dob utcai végében megbúvó, hangulatos helyet egy barátnőm ajánlotta, így egyik este felkerekedtünk, és az éjszakának nekiindulva a Szomszédban kötöttünk ki. Tulajdonképpen azért is mentünk végig az egész Gozsdun, mert mindenhol viszonylag sok ember volt, az udvar végére (illetve a Dob utca felől valójában az elejére) már nem sokan mentek el. De mi igen, így nyugis környezetben élvezhettük az estét. A Szomszédban bent és kint is helyet lehet foglalni - a nyárra való tekintettel mi a kinti helyszínre szavaztunk. Belül egyébként igazán hangulatos, főleg az élő növényfal érdekes, de a kicsit sötétebb belső térnek is megvan a maga miliője. A sportbarátokra is gondoltak, hiszen nagyképernyős tévén lehet meccset nézni akár. A Szomszéd összhatása pozitív, ehhez jön még az igazán kedves kiszolgálás is, valamint a nem olyan vészes árak. Negatívum talán a mosdó külleme, illetve zárhatatlansága, de ez már csak apró nüansz. Menjetek el erre a helyre, mert a Szomszéd növényfala mindig zöldebb!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés