Szlovák Étterem és Söröző

(3.5) - 6 értékelés
Cím:
1055 Budapest, Bihari János utca 17
Telefonszám:
+36-1-2693108
Kategória:
Magyar konyha

További információk

Az étterem a '70-es évektől töretlen sikerrel működik Budapest szívében. Mind a szlovák mind a magyar konyhára jellemző ételek egyaránt megtalálhatók a vendéglő étlapján. Lehetőségünk van zárt körű rendezvények lebonyolítására az étterem emeleti 100 férőhelyes részén.
Első értékelő
Parkolás: Környéken
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Szlovák Étterem és Söröző
K. Korinna K. Korinna
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 04. 12. 21:26

Kedves Mindenki!
Ma a családommal, a Bp. Bihari J. utcai Szlovák Sörözőben ebédeltünk.
Az élmény után úgy döntöttünk, hogy meg kell osztanunk tapasztalatainkat a nagyközönséggel.
Csók a szakácsnak. Menj vissza a szakács suliba.
Az étel (már ha annak lehetett nevezni) amit felszolgáltak több napos volt, amit újra sütöttek. Vagyis, hogy meleg legyen bedobták egy percre a forró olajba. Még nagyobb csalódás érte a szüleimet akik „Szlovák tálat” kértek. Az azon lévő dolgok olaj ízűek voltak. Bár ez a kisebb gond volt, hiszem megenni sem tudták olyan kemény volt. Édesapám komoly erőfeszítések mellett tudta csak elvágni azt a valamit, amit én „egy nagydarab kirántott prézlinek láttam” A sztrapacska, pedig kritikán aluli volt. Nem éreztem semmi mást a tésztán csak a lisztet. Az állagából pedig azonnal észrevettem, hogy nem főtt meg rendesen. Még a sült krumpli is körülbelül 3 napos volt, amit újra és újra megmelegítettek. Nagyon éhesek voltunk. Ráadásul siettünk is. Ezért valamennyit beletúrtunk. De komoly gyomorfájással értünk haza. És persze a pénztárcánk is jócskán vesztett a vastagságából!
A sörről nem tudok nyilatkozni!
Viszont, étkezési célokra nem ajánlom a helyet, még az ellenségemnek se!

szigor szigor
15 értékelés
0 követő
6 plecsni
18 hasznos vélemény
2014. 01. 06. 16:39

Én kizárólag földszinti részén ültem az étteremnek, ahol egyből megtaláltam a számomra legkellemetlenebb tulajdonságát is: kényelmetlenek a padok. Márpedig ha az ember enni és utána sörözni tér be, akkor biztos nem fél órát marad, viszont én egy óra után nem tudok úgy forogni, hogy ne sajogjak és a lábaimmal is tudjak mit kezdeni.
Ezt leszámítva viszont az ételek minőségével és mennyiségével totálisan elégedett vagyok. A sörök is jók, bár én még szlovákkal nem találkoztam csak csehvel. A kiszolgálással sem akadt még gondom, szóval mindenkinek ajánlani tudom, főleg ha nem fájós a dereka.

mazsucni mazsucni
7 értékelés
0 követő
2 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 12. 21. 01:44

Az első benyomásom sajnos igen rossz lett, nem tudom, hogy sor kerül-e második látogatásra: a hely maga kellemes, de a kiszolgálás valami csapnivaló: rengeteget kellett várni, a pincérnő flegmán, félvállról beszélt velünk, segítőkészség 0, de mindezekért nagy jattot várt. Ennek hiányában a visszajárót kis híján hozzánk vágta és elviharzott.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
P. Noémi P. Noémi
25 értékelés
0 követő
9 plecsni
32 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 13:37

A Nyugati térhez közel, a pesti utcák magas építményei között rejtőzik ez a kis gyöngyszem. Életem első búzasörét kóstolhattam meg náluk, s azóta is, ha tehetem visszatérek barátaimmal, hogy egy remek estét a Szlovák sörözőben alapozzunk meg. Nyár révén a teraszt részesítettem előnyben, amire hamar le kell csapni, mert sokan kedvelik. Bár óvatosan kell a közlekedéssel bánni az asztalok ugyanis egybe vannak a padokkal, így, ha figyelmetlenek vagyunk, könnyen rajtunk mosolyoghat a fél kocsma. Valóban az átalgosnál kissé drágább a szolgáltatás, de egyszer mindenkinek ajánlom, hogy látogasson el ide, mert részemről még sehol a városban nem ettem ilyen finom juhtúrós sztrapacskát. Mellékesen, olyan adagot kínálnak, hogy az két embernek is bőven elég, nemhogy egy személynek. A felszolgálók figyelmességének köszönhetően, előkelő színvonalú helyen érzi magát az ember, törődnek a vendéggel és azt gondolom ez sokat elárul egy helyről.

Brü Brü
61 értékelés
7 követő
11 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 13:50

Amennyiben odavagy a pilseni típusú sörökért, a juhtúróért, a sztrapacskáért, akkor a Szlovák Söröző a te helyed. Három részből áll a söröző: a külső terasz, a belső földszinti része és a galéria. Én a galériát szeretem a legjobban, ott is van sörös pult, a pincérnek így nem kell lépcsőznie, hamarabb megkapod a folyékony kenyeret. Az étlap változatos, az árak kicsit borsosabbak, de az adagok bőségesek. Ha nem akarsz egy komplett vacsorát, de azért belaknál, akkor egyél egy babgulyást vicc áron, vagy egy juhtúrós sztrapacskát. Együtt a kettőt csak akkor, ha minimum ketten vagytok. a kiszolgálás remek, igazi pincérek dolgoznak itt, lesik a vendég kívánságait, ha kiürül a korsód csaknem szó nélkül újra töltik. És az egész tetejébe szuper kávét főznek, én ugrottam már be csak egy eszpresszóra és a felszolgálók nem húzták a szájukat, hogy nem eszem végig az étlapot.

Vendég felhasználó Vendég
2017. 07. 15. 06:27

Tegnap este. Korrekt, gyors, udvarias kiszolgálás, finom ételek, nagyon jó sörök, pontos számla. Mindenkinek ajánlom.