Szépkilátás Cukrászda

(4.0) - 7 értékelés
Cím:
1121 Budapest, Szépkilátás út 1
Telefonszám:
+36-1-3917740
Kategória:
Cukrászda

További információk

Az üzlet célközönsége a körben védett, szintben is zárt, hangulatos, játékokkal felszerelt kerthelyisége miatt egyértelműen a családok lettek.

Törzsvendégeink még a notebook-kal érkező „távdolgozók”, a hétvégi kirándulók és az üzleti partnerek, illetve a helybéli reggelizők is.

A kerthelyiség alkalmas állófogadások, születésnapok és esküvői szertartások lebonyolítására.

Legkedveltebb termékeinket elkészítettük hozzáadott cukor nélkül, nyírfacukorral és sztíviával ízesítve.

Kínálat:

- csokoládé
- marcipán
- cukrászsütemény
- torták
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Saját parkoló
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Szépkilátás Cukrászda
Szeghy Krisztina Márta Szeghy Krisztina Márta
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2016. 07. 08. 20:00

Régen jó volt, ma nem az. Tipikusan az a hely, akik azt hiszik, azért mert nevük van/volt, akkor már bármit csinálhatnak. Hát üzenem, hogy le fognak kopni az igényes vásárlók.
Kaptak még egy esélyt tegnap. Sajnos, még rosszabb volt, mint egy hónapja. Már köszönni sem tudnak. A "málnás álom" nevű fagylaltkehely még csak nem is hasonlított a képen lévőre! 3 gombóc vaníliafagylalt mikróban felengedett 2 evőkanálnyi fagyasztott málnával. Most, málnaszezonban. Még arra sem figyeltek, hogy homogén legyen. Néhol forró volt a trutymó, néhol jeges. Ahogy sikerült. Hatalmas csalódás. A másik két fagylaltkehely 2/3-a műtejszínhab volt. Pocsék. 3 fagylaltot és 3 limonádét sikerült 33 perc alatt kihozni, úgy, hogy -tanulva az előzményekből- 3x mentem oda, és szóltam, hogy csipkedjék magukat... (!). Szalvétát nem hoztak. A poharak alatt volt 1-1 kis darab vmi, de mire kellett volna, már szétázott... Ezek után volt pofájuk 995 Ft felszolgálási díjat felszámolni. Mindehhez hozzátartozik, hogy borzasztó hideg volt bent. A légkondit túlnyomták. Vagy nem is érdekelte őket. Amúgy kint szerettünk volna leülni, de zárva volt a kerthelyiség. A bejárat előtti teraszon pedig nem volt árnyékoló. ( Pontosabban lenne, de mikor rákérdeztem, az volt a válasz, hogy fúj a szél. -Totál szélcsend volt...) Velünk 6 fizető vendéget veszítettek.

Barbara Bacsa Barbara Bacsa
2 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2015. 01. 26. 22:53

Nagyon szép helyen van, gyönyörű a kilátás és eszméletlen jó a reggelijük, hangulatos a hely. Én imádom. Igazi vasárnapi reggeliző hely, nyugalom, régi idők és finom friss kávé, narancslé, tojás...

O. Ágnes O. Ágnes
55 értékelés
1 követő
9 plecsni
38 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 14:26

Finom sütemények, csodaszép hely, gyerkeeknek s felnőtteknek egyaránt kellemes kerthelyiség és kedves eladók jellemzik. Egyik kedvenc cukrászdám.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
M. Patrick M. Patrick
49 értékelés
1 követő
8 plecsni
66 hasznos vélemény
2012. 10. 16. 16:32

A Szépkilátás cukrászda már csak elhelyezkedéséből kifolyólag is említésre méltó. Amellett, hogy a Svábhegyen, jó levegőn, a fogaskerekűhöz közel található, a cukrászdát 2004 óta a Szamos Marcipán üzemelteti. Azt nem tudom pontosan, mikor került olyan állapotába a kétszintes cukrászda mögötti óriási kerthelyiség, mint amilyen jelenleg, mivel csak tavaly voltam először. Az embernek olyan érzése van, mintha a természetben fogyasztaná el kedvenc kávéját, és mégis a belvárosban van. Amit biztosan tudok, hogy a minőség első osztályú, de annak, aki ismeri a Szamos édességeket és kávékülönlegességeket nem kell magyarázni. Kikapcsolódásképpen én legszívesebben ide ülök be egy budai kávéra, amit utánozhatatlan vaníliás tejjel szolgál fel a figyelmes személyzet teljesen korrekt áron. Imádom ezt a helyet.

Horváth Zsuzsanna Horváth Zsuzsanna
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2012. 09. 17. 18:32

Három hónapja költöztünk a Svábhegyre, és máris a kedvenc cukrászdánk lett. Családdal, barátokkal a kerthelyiség a legkiválóbb, de egy romantikus beszélgetésre a szalon kis szobái az ideálisak. Ebben a cukrászdában mindenki otthon érezheti magát a hétvégi turistától az üzletemberig. A termékeik kitűnőek, és mindig van valami újítás, ettől változatosak. Hétvégente mindig felkeressük, ha csak tehetjük a kertben fogyasztunk. A kiszolgálás mindig magas szintű, minket általában egy Úriember szokott kiszolgálni. Őt kedveljük a legjobban. További sok sikert kívánunk.

. .
24 értékelés
3 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 07. 08. 08:07

Volt szerencsém itt mindent végigkóstolni, nagyon ízlett, finom minőségi sütijeik vannak! Szülinapomra mindig innen kérünk tortát, nagy kedvenc! Nem csak látványra néznek ki jól az édességeik, tortáik, valóban olyan finomak is és érződik hogy itt is minden minőségi alapokból készül. Imádom!

Vendég felhasználó Vendég
2016. 07. 08. 06:55

Drága. A felszolgálás katasztrofális. Neked kell rohangálni a pincér után,mert fél óra eltelt már,és sehol senki. Mikor bemész,észre sem vesznek. Köszönés nulla. Ezeket több látogatás tapasztalatából írom. Borzasztóan leromlott az utóbbi években! A tegnapi "málnás álom" nevű fagylaltkehely helyett kapott mikroban felmelegített, félig meleg-félig hideg málnatrutyi 3 gombóc vaníliafagyival végképp elvette a kedvem a következő látogatástól. Mellékesen olyan hideg volt bent,hogy mindannyian megfáztunk. A kerthelyiség zárva volt. A teraszon pedig tűzött a nap. Többen észrevételeztük,hogy miért nem nyitják ki a napernyőket,erre az volt a válasz,fúj a szél. (max.pici szellő volt...)Sajnos,ez is az a hely lett,ami a régi jó híréből akar megélni,de már nagyon nem az...