Szent Margit Patika

(5.0) - 3 értékelés
Cím:
1023 Budapest, Frankel Leó utca 22
Telefonszám:
+36-1-2124406
Kategória:
Gyógyszertár

További információk

Szolgáltatások:

- Koleszterinszint-mérés
- Egy csepp figyelem!


Fő tevékenységi körünk a gyógyszer kiskereskedelem, vagyis mind vény nélküli, mind vényre kiváltható gyógyszerek, egyedi, itt elkészített készítmények, kötszerek és gyógytermékek vásárolhatók.

Szolgáltatásaink körébe tartozik a tanácsadás, betegekkel való foglalkozás és a diabetes gondozás (vércukormérés és tanácsadás).

Az alábbi nyelveken beszélünk:

- német
- angol
Első értékelő
Fizetési módok: Egészségpénztári kártya, Készpénz
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Szent Margit Patika
szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
259 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 21:27

A patikában eddig még csak párszor jártam, de eddig még soha sem fordult elő, hogy ne lett volna az a gyógyszer amit éppen kiírt a háziorvos. Úgy emlékszem, kedves volt a patikus nő.

P. Noémi P. Noémi
25 értékelés
0 követő
9 plecsni
32 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 16:20

Minden esetben a Szent Margit Patikát választom, ha vény kiváltásáról van szó, vagy esetleg náthára keresek valami gyógyírt. A gyors kiszolgálásnak köszönhetően, szinte azonnal sorra kerülünk, ám, ha netán pár percet várakozni kellene, kényelmes székek biztosítják az ülőalkalmatosságot. Elég forgalmas, főleg idősebb korosztállyal találkozom, ha betérek a patikába. Hasznosnak találom, hogy külön pénztárhelyiség van kialakítva azon beteg számára, akik kártyával szeretnének fizetve, mert így ők nem tartják fel a többieket, ezáltal is rugalmassá teszik a kiszolgálást. Hosszú nyitvatartásának köszönhetően volt már alkalmam egy fogfájás miatt este háromnegyed nyolckor berobbani hozzájuk s a már lassan záráshoz közeli időpont ellenére kedvesen és segítőkészen fogadtak a gyógyszerészek. Nekik köszönhetően, az az éjszaka nyugodt pihenéssel telt.

Brü Brü
61 értékelés
7 követő
11 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 12:06

Szeretem ezt a patikát, mert nagyon kedvesek a gyógyszerészek és a gyógyszerész asszisztensek. Ha recepttel érkezel, de a felírt mennyiségből nincs éppen készleten, akkor másnapra meghozatják, gondosan felírják a számládra, hogy kifizetted és ők is iktatják maguknak, nekem ebből még soha nem volt keveredésem. Amikor nincs recepted, de náthára, kötőhártya-gyulladásra szeretnél gyógyírt, akkor mindig ajánlanak valami jó és olcsó szert. Az idősebb betérőkkel különösen kedvesek és türelmesek. Várakozni soha nem kell, a sorszámhúzó gépet ki is iktatták, mert egyszerűen nincs rá szükség, ha kell négy ablakon is ki tudják szolgálni a betegeket.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés