Szent Jupát Étterem

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Dékán utca 3.
Telefonszám:
+36-1-2122923
Kategória:
Magyar konyha

További információk

1989-ben érlelődött meg a gondolat, nyissunk olyan éttermet, amely a kor megszokott stilusától eltérően valami újat nyújt az éttermi vendéglátásban. Akkor az igények minket igazoltak: Legyenek az adagok nagyok, finomak, a házias konyha szerint készültek, és mindezt egy családias, otthonos környezetben fogyasszák el a vendégek, akár a nap bármely órájában. Sok és fáradságos előkészítő munka után 1990 közepén megnyílt a Szent Jupát Étterem-söröző! És elkezdődőtt... Minden várakozásnak megfelelve, üzletünk hamar népszerűvé vált vendégeink körében. Üzleti eredményeinket maximálisan a további fejlesztésekre felhasználva. Pár évvel később szép kerthelyiséggel tudtunk kedveskedni a hazai és egyre több külföldi vendégünknek. A szakma elismerése sem váratott sokáig magára: éttermünk többször is elnyerte a "Best of Budapest" cimet. A 2000-es év meghozta életünkben az igazi áttörést: éttermünk egy hosszú átalakítás során egy 140 személyes újabb egységgel bővült, udvari kerthelyiségünk pedig átalakult.


Nagy meglepetést is tartogatva, említett szolgáltatásainkon kívül idén nyáron elhozzuk Önöknek a mediterrán hangulatot megújuló és újjáépülő kerthelyiségünkbe! Ötven fős belső udvarunk bizvást hamar a budai és máshonnan érkező vendégeink kedvenc helye lesz. Megújuló étlapunk és szezonális ajánlataink mellett klasszikus ételsorunk is megtalálható lesz kinálatunkban. Mostantól még szélesebb lehetőségeket biztosítunk csoportosan érkező vendégeink számára is.
Első értékelő
Akadálymentesített? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Szent Jupát Étterem
Szőnyiné Varga Marianna Szőnyiné Varga Marianna
28 értékelés
0 követő
4 plecsni
28 hasznos vélemény
2013. 11. 08. 20:59

Ahhoz képest, hogy frekventált helyen van az étterem, az árai elfogadhatóak. Az ételek finomak és bőséges adagok vannak. Hangulatos az étterem, a boxok segítségével lehetőség van meghittebb vacsorát elkölteni, de baráti társaságoknak is ajánlom.

Vitti Vitti
56 értékelés
5 követő
7 plecsni
86 hasznos vélemény
2013. 10. 28. 13:40

Szívesen megyek ebbe az étterembe, és nem is csak a finom és hatalmas adag ételekért, hanem a hangulatáért is. A kiszolgálás teljesen rendben van, annak ellenére, hogy szinte mindig tömve van az étterem. A rusztikus fatálakon szervírozott hatalmas és hibátlan ételek már látványra is nagyon ínycsiklandozóak. A borjúláb rántva, vagy a harcsapaprikás is kihagyhatatlan élmény.
Nagyon szívesen, bármikor megkóstolom újra.

Márkos B. Márkos B.
30 értékelés
1 követő
7 plecsni
32 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 19:47

Egy október elei délután tértem be a Jupátba, egy kisebb társasággal. Első benyomásra hagyományos vendéglőnek tűnt, fából készült, rusztikus hatású szeparékkal. Az étlapot böngészve, ez csak erősödött. Leadtuk a rendelést. Kellemes volt még az idő kint, és a társaságból többen dohányoztak volna. A pincért kérdezve, kiderült, hogy az étterem külön, utcai bejáratú kerthelységgel is rendelkezik, amit nemrég újítottak fel. Így hát áttelepedtünk a mediterrán, főként spanyolos hatású szabadtéri részre. Azonban hamarosan beborult, és esni kezdett. Már azt hittük, vége a kellemesnek ígérkező alkalomnak, amikor a fejünk fölött egy íves üvegtető zárult össze. Hamarosan hozták az ételt, amit rendeltünk. A pincér letette a tálakat az asztalra. Tálakat, és nem tányérokat, mert azok a kéttenyérnyi sültek és hegynyi köretek egy hagyományos értelembe vett tányéron el se férnének. Aki hagyományos ízekre és a minőség mellett mennyiségre is vágyik, az a Jupátban biztosan nem fog csalódni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés