Szemlőhegy Utcai Óvoda

0 értékelés
Cím:
1023 Budapest, Szemlőhegy utca 27/b
Telefonszám:
+36-1-3261887
Kategória:
Óvoda

További információk


Óvodánk a Rózsadomb egyik csendes utcájában, a gyermekek sokféle tevékenységének helyet adó, nagy, parkosított kertben, tiszta levegőjű környezetben található.
Az épületben, amely felújítása után is megőrizte villa jellegét, öt csoport működik. Felszereltségünk, tárgyi adottságaink optimálisak.
Legfőbb feladatunknak az egészséges életmódra, az egészséges életvitel igényére nevelést tekintjük, amelynek alakítása ebben az életkorban meghatározó jelentőségű.
Tárgyi feltételeink – tornaterem, kertben sportpálya, mozgásfejlesztő tornaszerek széles választéka – biztosítják a programunkban kiemelten kezelt gyermeki mozgásigény kielégítését, a harmonikus, összerendezett mozgásfejlesztést.

A tanulás színterének, alapvető formájának a játékot tekintjük, de a kezdeményezett fejlesztésének is fontos szerepet szánunk.
Egész évben szervezünk kulturális programot, bábszínházba, múzeumba, gyermekszínházba megyünk a gyerekekkel. A hétköznapokat az óvodai hagyományaink – almaszüretelés, Mikulás-várás, Karácsonyra készülődés, farsangolás, húsvétvárás, Földnapi kertrendezés, májusfaállítás, gyermeknapi mulatság – teszik színesebbé.

Hagyománnyá vált a nagycsoportos gyermekek számára a nyári úszótábor, balatoni, illetve erdei tábor szervezése.
Az alapfeladat ellátása mellett térítési díj ellenében heti két alkalommal gyermektorna, heti egy alkalommal gyermektáncház foglalkozásokat tartunk az érdeklődőknek.
A nagycsoportosok – igény szerint – úszásoktatásban vehetnek részt.
A nagycsoportosok számára a dyslexiaszűrés és prevenció valamint logopédiai foglalkozások segítik az iskolára való felkészülést.
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Szemlőhegy Utcai Óvoda

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés