Szellemlovas - Társasjátékok felnőtteknek

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
1067 Budapest, Szondi utca 18
Telefonszám:
+36-1-3022326
Kategória:
Könyvesbolt, Játékbolt

További információk

Társasjáték szaküzlet

Klasszikus és különleges társasjátékok:
- Vásárolhatsz
- Kölcsönözhetsz

Ezen felül: Sci-fi, Fantasy, Manga könyv és szerepjáték könyvek. Itt megtalálsz minden még kapható, magyar nyelvű új és használt könyvet, szerepjátékot, manga képregényt.

Megjelenés előtti könyvekre kedvezményes előjegyzést felveszünk.
Első értékelő
Megnyitás
2004. 11. 03.
Fizetési módok: Készpénz
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Szellemlovas - Társasjátékok felnőtteknek
Kócza Attila Kócza Attila
30 értékelés
0 követő
7 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 15:31

A szellemlovas egy játékbolt, nem a szó szoros értelmében. Itt ugyanis főleg társasjátékokat lehet kapni. Ez önmagában még nem nagy dolog. Csakhogy itt olyan társasokat is beszerezhetünk, amiket más normál játékboltban nem. Azonban nem túl szerencsés csak úgy betérni a boltba körülnézés címszó alatt, mert a kis üzletben mindenféle osztályozás nélkül találhatóak a játékok. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem lehet random nézelődni, mert lehet, és az eladó is segít, ha problémánk van. A boltnak van honlapja, ahol a készleten lévő játékok szépen rendezve megtekinthetőek, többükhöz képek is vannak, és így érdemes előre megrendelni a kiválasztott terméket, majd pár nappal később bemenni érte a boltba. A rendelések általában már másnap átvehetők, de szállítás is kérhető. A szellemlovasnak még van egy olyan remekbe szabott szolgáltatása, hogy lehet játékot bérelni. Ez egy adott összegbe kerül, és egy hétig tesztelhetjük az adott terméket. Ezután pedig vagy megvesszük, vagy elállunk a vásárlástól.

Hegerobin Hegerobin
50 értékelés
2 követő
10 plecsni
56 hasznos vélemény
2012. 10. 08. 12:06

Az Oktogon és a Nyugati közt megbúvó üzlet egyszerre egy fantasztikus témákra specializálódott antikvárium (vállalható árakkal, és a témában található ritkaságokkal), valamint egy modern társasjátékokra szakosodott üzlet. A legnépszerűbb családi játékok mellett az amerikai társasjátékok vannak túlsúlyban, sok óra hosszú csatákat vívhatunk a figurákkal valós vagy kitalált csatákban. A Szellemlovasból lehetőség van társasok kölcsönzésére is, így a játék árának 10%-ért hazavihetjük a kiszemelt dobozokat egy hétre, ami sokszor megkönnyíti a választásunkat a néha beláthatatlan választékban.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés