Szeged Vendéglő

(2.0) - 2 értékelés
Cím:
1114 Budapest, Bartók Béla út 1.
Telefonszám:
+36-1-2091668
Kategória:
Magyar konyha

További információk

Magyaros ételeink a világ minden tájáról csalogatják vendégeinket, hogy ízelítőt kapjanak a méltán híres magyar konyha remekeiből.
Vendégeinknek több, sokoldalú kulturális programot is biztosítunk. Budapesti hajótúránkon megcsodálhatja Budapest leggyönyörűbb oldalát.

A Gellért szálló szomszédságában , a hazai- és a nemzetközi konyha ismert készítményei mellett különösen halételeink ízletesek.
A fogasból, süllőből, pisztrángból és pontyból készült hagyományos halkülönlegességeink állandóan kaphatóak. Szegedi halászlénk pedig a legmagasabb igényeknek is megfelel. Esténként hangulatos cigányzenével és igényes folklór-műsorral kedveskedünk vendégeinknek. Száz férőhelyes éttermünkkel és 80 fős különtermünkkel kézséggel állunk rendelkezésére akár csoportos rendezvények lebonyolításában is.
Első értékelő
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Szeged Vendéglő
Brü Brü
61 értékelés
7 követő
11 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 00:39

Várakozással tele érkeztünk meg erre a helyre. Egy jó halászlé mindennél többet ér, kiváltképp, ha szegedi, bár a bajai is nagyon finom én mégis a szegedihez húzok. Budapesten ilyet hol lehetne máshol, mint a Szeged Vendéglőben. Gondolná a poros lábú magyar pógár. Hohó, nem oda Buda. Sajnos nem ment simán szinte semmi. Mire észrevették, hogy leültünk és kérnénk egy étlapot, addig eltelt vagy tíz perc. Persze ketten voltunk és magyarul köszöntünk. Mögöttünk egy német társaság dorbézolt nagy hangon és csodák csodája nem káposztát ettek sörrel, hanem halászlevet. Dicsérték ám fenemód. Na, végre kikullog a pincér hozzánk is. Felveszi a rendelést amúgy félvállról. Jó fél óra múlva megjön a halászlé. Langyos, sós és baromira szálkás, pedig filézettet kértünk. Kekeckedni nem akartam. Amennyi jól esett annyit megettünk azért, de jócskán maradt még a bográcsban. A borravaló zárójelbe tételével fizettünk és távoztunk. A tanulság számomra: minyont nem a trafikban kell venni, halászlét pedig nem itt.

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
281 hasznos vélemény
2013. 05. 17. 11:22

Szegedi születésű lévén kipróbáltam, a halászlé otthon jobb!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés