Szamos Gourmet Ház - kávéház, cukrászda, csokoládészalon

(3.5) - 7 értékelés
Cím:
1052 Budapest, Váci utca 1
Telefonszám:
+36-30-5705973
Kategória:
Cukrászda, Kávézó

További információk

A Vörösmarty téri Szamos Gourmet Ház egyszerre cukrászda, kávézó és csokoládé manufaktúra. Új üzletében a Szamos bepillantást enged vendégei számára a kézműves bonbonkészítés folyamatába, és azt is megtudhatjuk, hogyan kerül a levegő a csokimikulásba.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Szamos Gourmet Ház - kávéház, cukrászda, csokoládészalon
Hegerobin Hegerobin
50 értékelés
2 követő
10 plecsni
56 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 15:50

Ugyan Szamos országszerte rengeteg helyen van, és az ember egy-egy jelesebb esemény alkalmával szívesen betér bármelyikbe egy szelet sütemény és egy kávé erejéig, mégis a Vörösmarty térhez közel eső, előkelő környékhez illően gyönyörűen kialakított cukrászdájukban kóstoltam életem eddigi legfinomabb fagylaltját. Az azóta is sokat emlegetett fehér csokis mogyorósnak jó nagy környéken nincs igazi ellenfele, ráadásul miközben nyalogatjuk, egy kellemes sétát tehetünk Budapest egyik legszebb részén, a Váci utcában és környékén kalandozva.

Nelli Nelli
60 értékelés
1 követő
13 plecsni
47 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 15:42

Kiskoromban egy szülinap sem volt igazi ünnep marcipánfigura nélkül a tortán. Egyszerűen imádom az összes féle marcipánt, és általában addig eszem, amíg már a hasam fájni kezd. Egyébként a marcipán elég megosztó dolog, az emberek vagy szeretik, vagy utálják. Akik szeretik azok pedig hajlandóbban egy kicsit többet is fizetni érte. Hát igen, erre építve a cukrászdának olyan árai vannak, hogy a hajam égnek áll néha, és persze lehet magyarázni, hogy szép az üzlet, meg nívós terméket árulnak, vagy éppen, hogy a Váci utcán van, de azért ez akkor is túlzás. Akármennyire szeretem a marcipánt, nekem egy alkalom is túl sok volt itt, annak ellenére, hogy minden nagyon finom. Bár állítom a külföldi vendégeknek ezek az árak nem tűnnek olyan soknak.

szilva szilva
10 értékelés
2 követő
5 plecsni
8 hasznos vélemény
2012. 10. 22. 12:40

Eza hely igazi multikulináris hely, kávézó, cukrászda, bonbon műhely. A külső-belső dizánj, így magyarosan előkelő, elegáns, de az árak magasak a mi pénztárcánkhoz, persze a hely szelleme és a minőségi finomságok ellensúlyozzák. Teljes bonbon kínálatuk 40 féle ízvílágot ölel magába, ezért érdemes esetleg karácsonyi ajándékötletként is feljegyezni, hiszen ki ne örülne egy minőségi, válogatott bonboncsomagnak a fa alatt.
Újjításuk , hogy délben már menüválaszték is van , így most már egy könnyű ebédet is el lehet költeni náluk!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
BAMBUSZ BAMBUSZ
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 10. 10. 17:35

Marcipánrajongó vagyok, így a Szamos bonbonok és sütemények is nagy kedvenceim. A cukrászda picike, de a terasz rész nyáron elég tágas, és jó ott ücsörögni. Meglepően finomak a fagylaltok, és néha különleges, meglepő ízekkel szolgálnak. Persze az árak is meglepnek, nagyon is. Furcsa, hogy Róma központjában egy hatalmas, legalább száz fagylaltkülönlegességgel szolgáló cukrászdában ugyanúgy 2 EUR egy adag, mint bárhol a külvárosban, és annyival finomabb, gazdagabb ott minden, hogy azon csodálkozom, az olaszok miért mozdulnak el onnan egyáltalán. Na jó, itthon nincs ennek akkora kultúrája, de miért? Ha valahol finomságokat csinálnak, már rögtön kicsit irreális árat kérnek el egy pohárka fagyiért vagy egy forró csokoládéért.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 12. 10. 09:59

Elviselhetetlenek az árak. Külön számolják a szervízdíjat, amit sokan nem vesznek észre, és még borravalót is adnak. 2 kapucino, egy ásványvíz 3 ezer forintba került. Vigyázat!!!!

Vendég felhasználó Vendég
2014. 03. 14. 20:35

Köszönöm, a kiszolgálást, gratulálok a két dolgozónak, akik kiszolgáltak. Kedvesek voltak velünk, mindig mosolyogtak. A választék extra nagy, de azok elrendezése nem a legjobb, mert a cukrászda másik oldalára kell elmeni, hogya választékokat végig lehessen nézni. Az árakban nem csalódtam, az mindig tökéletes volt.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 02. 02. 22:53

Gyönyörű környezet, kedves kiszolgálás, nyugalom. Finom sütemények és kávék.