Symbol Garden

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
1036 Budapest, Bécsi út 56
Telefonszám:
+36-1-3335656
Kategória:
Étterem

További információk

Férőhely: 160
Vendégtér mérete: 315 m2


Az étteremről:

Az egyes egységek ölelésében található Budapest legnagyobb, télen - nyáron üzemelő kerthelyisége. Különlegessége, hogy üvegteteje nyáron elbontható illetve kinyitható, így egész évben fogadja a vendégeket.
Lenyűgöző látványvilágát hosszan elterülő Bombay koktélpult, tetőszerkezetbe integrált hatalmas látványventillátorok, élőkertek és a ház eredeti kútja együttesen adják meg.

Minden nap 7.30 és 11 között reggeli, a klasszikustól a bőségesig.Részletek:
- Internet használat
- Mozgássérültek által megközelíthető
- Lehetőség zártkörű rendezvényre
- Légkondicionált
- Kerthelyiség


Első értékelő
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Symbol Garden
Buriba Buriba
28 értékelés
2 követő
7 plecsni
52 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 13:31

Óbuda exkluzív kerthelysége tárul elénk, mely látványában elragadó, ezért ígérem, egy szavam sem lesz fikció. Türkizkék bárpultja, mint az éjszaka fénycsóvája vonzza magához az emberi tekinteteket, miközben szentjánosbogarak táncolnak a falakon, és égő kagylók világítanak a csillárokon. Nappal betörő napsugárban, éjszaka pedig meseszerű szivárványban tündököl az üvegmennyezet. Pink, kék, lila és sárga fények ugrálnak a táncparketten, míg látványeffektek néznek a mulatozók szemébe. Napközben lágy dallamok, zongora hangok kísérik az ebédet, éjjel pedig dübörgő basszusok lüktetik táncra a vendégeket, akik gyakran öltözködésükben követik a hoszteszeket. Az alkoholmámorban vigadóknak zöld banzai és szívlakú levélerdő segíti megkönnyíteni a levegővételeket. Egy biztos, napszaktól független, hogy a Garden a választások színtere: olasz étterem, magyar-sváb-zsidó gasztropince, őrölt kávézó, netán tesztoszteronnal megtelt sportklub vagy földalatti koncertterem legyen a preferált, a Gardenből garantált a bejutás. Ahány színben pompázik a fénytechnika, annyi féle arcú a Symbol vendéghada. A programok az ízléses pofonoknak megfelelnek: családi, szingli, irodalmi vagy business, egy égből pottyant luxusjármű a fejünk feletti antikrízis. Magassarkúban járatos hölgytől a Symbol csak annyit jegyezzen meg, hogy „ne áss kutat, mert magad esel bele”.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés