Swarovski Márkabolt

(2.5) - 3 értékelés
Cím:
1191 Budapest, Vak Bottyán utca 75/A-C
Telefonszám:
+36-30-6636707
Kategória:
Lakberendezés, Ékszerbolt, Kiegészítők

További információk

Üzletünk a Köki Terminál Bevásárlóközpont I. emelet 123. szám alatt található.


A világ vezető csiszolt kristály forgalmazója elhozza Önöknek a legújabb kristály varázslatot elengedhetetlen divat kiegészítők és ideális ajándékötletek formájában.

Évente pár alkalommal a Swarovski bemutatja ékszer és kiegészítő kollekcióit, amik a klasszikusan elegánstól a divatos trendiig mindenféle ízlésnek megfelelnek. Csillogó dekorációs és gyűjtőszenvedélyt kielégítő tárgyak, bármely alkalomra megfelelő ajándékötletek és kápráztató lakberendezési tárgyak teszik teljessé a kínálatot.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Pláza Köki Terminál Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Swarovski Márkabolt
Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
190 hasznos vélemény
2013. 06. 20. 07:12

Véletlenül néztem be, és végül elég csalódottan távoztam. Már vettem 1-3 darab Swarovski ékszert, általában meg is találom amit keresek, de itt az első kérdezés után - természetesen elutasító volt a válasz - inkább kimentem a boltból.

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
329 hasznos vélemény
2013. 05. 31. 08:58

Nem az átlag fizetésből élőknek találták ki,simán kinéznek.Csak azt nem értem minek nyitottak itt üzletet hiszen a környéken élők javarészt átlag emberek.

OhayoNikki OhayoNikki
142 értékelés
13 követő
16 plecsni
192 hasznos vélemény
2013. 04. 08. 23:43

Ha bemegyek egy üzletbe, szeretem azt érezni, hogy fontos vagyok, elvégre én vagyok a Vevő, aki "pénzt hoz a házhoz". Ez a Swarovski bolt kivétel a néhány közül. Munka után tértem be, hogy kinézhessek egy méltó ajándékot egy méltó barátomnak. Amikor udvariasan érdeklődtem egy speciális kövecske után, könyökből udvarias elutasítást kaptam, mondván, ilyen termékük nincs. Gondoltam, üsse kő, majd lesz máshol. Így is lett. Az elképzelésemnek megfelelő ékszert aztán beszereztem máshol, de láss csodát, Swarovski termék volt! Igazság szerint az eladó modorára nem lehet panaszom, tényleg udvarias elutasításban volt részem, de hogy arra nem vette a fáradságot, hogy utána nézzen, hátha ki tudja elégíteni szegény csapzott munkásnő óhaját, aki talán náluk hagyott volna egy csinos összeget, ez veszteség volt az üzletnek, ugyan a cégnek nem, hiszen egy másik helyen meg tudtam venni a nem létező terméküket. Mindenesetre azt már tudom, hogy ide csak akkor térek be, ha kifogytam az ötletekből.

Hasonló szolgáltatók a közelben