Suzuki Hollós Autószalon

0 értékelés
Cím:
1222 Budapest, Háros utca 12
Telefonszám:
+36-1-4240750
Kategória:
Autókereskedés

További információk

A Hollós cég alapítóját, Hollós Istvánt nem kell bemutatni annak, aki jártas az autó- és motorsportban. Sokszoros magyar bajnok volt mindkét sportágban a 60-as években. Mai napig nem ért el nála jobb eredményt magyar autóversenyző, hiszen több futamot nyerve második helyen végzett a gyorsasági Európa Bajnokság összesítésében 1968-ban. A sportolás befejezése után előbb Steyr Puchokat, később Citroëneket javított magas színvonalon Budapesten, a XI. kerületben, a Sztregova utca 16-ban egészen 1991-ben bekövetkezett haláláig.A család, Hollós György, Dr. Hollós Sándor, Hollós István, Hollós Katalin, Hollós Miklós folytattuk a hagyományokat, úgy a sport, mint az autójavítás területén. A Sztregova utcai "bölcsőt", a Hollós Autószerviz Kft-t megtartva, fejlesztettük tovább a szolgáltató tevékenységet. Itt autószerelést, vizsgáztatást, zöldkártyát, alvázvédelmet, mosást, autókozmetikát végzünk jelenleg is.

1991-ben létrehoztuk a Hollós Művek Kft-t, szintén a XI. kerületben, a Nándorfejérvári út 25. alatt. Itt lakatos és fényezőmunka folyik, valamint autóvillamossági szerelés. A szerviz a Magyar Autóklub referenciaszervize, valamint az összes magyarországi biztosító szerződött partnere és kárfelvételi helye is.

A cég fejlődésének következő állomása 1998-ban volt, mikor megnyitottuk harmadik telephelyünket a XXII. kerület Háros u. 12 szám alatt. A Hollós Művek Budafok Kft. már mint hivatalos Suzuki Márkakereskedés és Szerviz kezdte meg működését. Pár év alatt a Suzuki kereskedések élvonalába kerültünk. 1999 tavaszán megnyitottuk használtautó telepünket a XI. kerület Fehérvári út 47. szám alatt.

2004 áprilisában megnyílt új korszerű autószalonunk a Campona bevásárlóközpontban.

A Hollós család nagy szerelme a motorozás. Az országban akkor még egyedülálló ötlettől vezérelve egy bevásárlóközpontban a Camponában nyitottunk Suzuki motorkerékpár kereskedést. A szervizelést a Háros utcában oldottuk meg, ahol a motoros berkekben igen elismert szerelő fogadja az ügyfeleket. Szalonunk nagy sikert aratott és 2001-ben elnyerte a "Legjobb Suzuki márkakereskedése" kitüntető címet.

A gyors fejlődés eredményeképpen ma 7500 m2-en értékesítünk és szervizelünk. Dolgozói létszámunk meghaladja a 90 főt. Márkafüggetlen szervizünkben és használtautó, valamint motor kereskedésünkben, minden típusú autót, motort javítunk illetve értékesítünk!

2000-ben megkaptuk a mára már nélkülözhetetlen ISO minősítést, melynek mottója: Úgy kínálj ma, hogy holnap kétszer kérjenek tőled! Ugyanebben az évben a Suzuki gyártól kaptunk egy nagyszerű elismerést, "Magyarország legjobb Suzuki szervize" lehettünk. Ezen elismerés hatására és fejlődésünk folytatása ként 2001 január 1-én beindítottuk saját vizsgasorunkat, így a Suzukikat helyben tudjuk vizsgáztatni.

A 2002-es évben motorszalonunk új, nagyobb üzlethelységbe költözött. Kínálatunkból: új, használt autók és motorok árusítása, javítása; autóvillamosság, kárfelvétel, karambolos javítás, fényezés; vizsgáztatás, zöldkártya kiadása, eredetiség vizsgálat, autómosás, kozmetika, alvázvédelem, lopásgátlók, sötétítő fóliák, különböző felszerelések, extrák, Suzuki gyári alkatrészek, keréktárcsák, gumik, rádió, riasztó, telefonkihangosító szerelése, árusítása, autókölcsönzés.

A Suzuki Hollós 2003-ban Budapesten a harmadik, országosan, pedig az ötödik igen előkelő helyezést érte el az értékesítési ranglistán.Széles szolgáltatási palettánkat és elért minősítési bizonyítványainkat partnereink is alátámasztják. Szerződött ügyfeleink között tudhatjuk a teljesség igénye nélkül: a Miniszterelnöki Hivatalt, Budapest Főváros Polgármesteri Hivatalát, a Kereskedelmi és Hitelbank Rt-t, a T-mobile Rt-t, a Stollwerck-et, a Magyar Autóklubot, a Duna Vitex-et, a Novodata Rt-t, a Dunavet Rt-t, a BRFK-t, a Bank Ausztriát stb. A partnerek mindenben a legjobbat igénylik, ezért a legmodernebb technológia mellett a legkiválóbb anyagokkal dolgozunk. A beszállítók többek között olyan világcégek, mint a SUZUKI CORP., PPG, Dinol, Mobil, Castrol, Würth.

Mit tudunk nyújtani, ami több, mint amit a szakma ad: a legtöbb biztosító a helyszínen rendezi a kárt. A javítás idejére a legtöbb esetben díjmentesen csereautót tudunk biztosítani. Az úgynevezett tiszta jogalap esetén fizetés nélkül elvihető a kijavított autó, motor. Éjjel-nappali autómentő és assistance szolgáltatással állunk a Suzuki tulajdonosok rendelkezésére. A nálunk vásárolt gépkocsira, motorokra a helyszínen végezzük az eredetiségvizsgálatot és online rendszerben történik a hitelbírálat. A biztosítások megkötése is helyben történik számítógépes rendszeren keresztül.

Nálunk tilos elfogadni borravalót!
Pláza Campona Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Suzuki Hollós Autószalon

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail VakVarjú Buda Vendéglő 1116 Budapest, Érem utca 2.
15 értékelés
Thumbnail Auchan Savoya Park 1117 Budapest, Hunyadi János út 19.
7 értékelés
Thumbnail Csodák Palotája interaktív múzeum 1225 Budapest, Nagytétényi út 37-43.
32 értékelés