Sunny Diner Amerikai Étterem

(3.0) - 3 értékelés
Cím:
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 136
Telefonszám:
+36-1-2751825
Kategória:
Amerikai étterem

További információk

Visszahoztuk az ‘50-’60-’70 évek retró életérzését, hogy egy kicsit kiszakítsunk a szürke hétköznapokból!
Hogy mit kínálunk? Elsősorban nagyon jó hangulatot, autentikus amerikai és mexikói konyhát, (itt készül az ország legjobb hamburgere!) frissensülteket, salátákat, a legjobb shake-ket, turmixokat, desszerteket, Rock ’n Roll-t, tavasztól teraszt, parkolási lehetőséget ....egyszerűen igazi lazítást!
Első értékelő
Parkolás: Igen
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Sunny Diner Amerikai Étterem
Szeman Laszlo Szeman Laszlo
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 09. 02. 15:24

Egy jókora rózsaszín, cukormázas amerikai életérzés a benzingőzben. Étterem benzinkút közvetlen szomszédságában? Nem tudom ki találta ki, de mellé! Az étterem megjelenésében hűen tükrözi a Grease életérzést, csak kár, hogy a szakács unalmában nem a kísérletezésbe ölte idejét. Akkor lehet, hogy élvezetesebb lett volna az étel. A hamburger Juci néni kifőzdéjét idézte, kerestem a csalamádét a fonnyadt saláta között. A pincér egész szórakoztató volt, ellenben nem javaslom a vendégekkel érkező hölgyekkel való flörtölést, mert nem tudhatja milyen kapcsolatban vannak az éppen érkezők. Összességében a pincér miatt adok neki 3 csillagot, de menjetek inkább az Üvegtigrisbe, mert Lali hamburgere is csábítóbb. Arról nem is beszélve, hogy 2 fő részére az ebéd, egy közép afrikai kisebb állam GDP-je. Szóval van jobb hamburger a városban? Lehet. Olcsóbb? Tuti!

Leende Leende
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 15:16

Trendi amcsi hamburgeres, na jó étterem. Gyakran üres. Talán, mert drága és bár látszatra forgalmas kereszteződésnél található, mégis igaz. Akik éheznek az amerikai ötvenes évek picit plasztik világához, elnézhetnek oda. Egy próbát megér. Látogatásom során hiányoltam a személyzet korhű egyenruháját és a figyelmet, de ha csak a látszat kedvéért unták volna a jelenlétem, rózsaszín rágót csámcsogó bögyös maca kis notesszel a kezében, rendelésemre várva. Filmekben látni ilyet. Amúgy az enteriőr valóban megnyerő, bár örömteli lett volna, ha rádió helyett a jukeboxból Rock&Roll szól. Mindenesetre ettem már jobb hamburgert kevésbé trendi helyen, hasonló áron. Ja! A shake is egészen hazaiasra sikeredett.

M. Patrick M. Patrick
49 értékelés
1 követő
8 plecsni
66 hasznos vélemény
2012. 10. 16. 09:53

Nagyon kellemes az étterem hangulata már kívülről, és amikor bemegyünk pontosan azt a tiszta amerikai életérzést kapjuk, ami már kint megfogalmazódott bennünk. Az igazán szaftos hamburgerektől kezdve a mexikói quesadillán át a kanadai juharszirupos palacsintáig mindent megtalálunk az étlapon. A legkülönbözőbb üdítőkből válogathatunk, amelyek természetesen valamilyen módon észak-Amerikához köthetők. A kiszolgálásról nem is beszélve, ugyanis legutóbb megtudtuk a tulajdonostól: a felszolgálóknak munkaköri kötelességük mosolyogni, és a legjobb az egészben, hogy ettől függetlenül is nagyon kedvesek! Mindenkinek ajánlom, aki egyedi környezetben szeretne elfogyasztani egy eredeti amerikai hamburgert. Számomra a legjobb a városban.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail dr. Gellér László belgyógyász szakorvos, kardiológus szakorvos 1122 Budapest, Városmajor utca 68
9 értékelés
Thumbnail Dr. Grigalek Gábor plasztikai sebész 1121 Budapest, Mátyás király út 11b
17 értékelés