Sulyán Cukrászda

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
2100 Gödöllő, Szabadság tér 8.
Telefonszám:
+36-20-9350566
Kategória:
Cukrászda

További információk

Hagyományos és diabetikus cukrászsütemények, torták, fagylaltok széles választékával várja vendégeit a cukrászda.
Első értékelő
Megnyitás
1995. 06. 16.
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Sulyán Cukrászda
T. Tímea T. Tímea
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 02. 15. 13:49

Sziasztok, Timi vagyok, gödöllői lakos. Nem is választhattam mást a sok téma közül, mint a cukrászdát, mert imádom a hasamat, az édességeket, csokoládétól kezdve a tortákig és a kekszekig mindent megeszek, ezért van egy kis önkritikám a saját súlyommal kapcsolatban, mert tömérdek süteményt és édességet megtudok enni. Szinte az összes gödöllői cukrászdát végig jártam már, de a Sulyán Cukrászda az az egy, ahol még sosem volt panaszom egy süteményre sem. Kedvesek a pultos lányok, a kiszolgálás gondtalan, az árak is tökéletesek. Nem volt még olyan alkalom, mikor én lettem volna az egyetlen vásárló a cukrászdában, igen forgalmas hely. Magam is cukrász vagyok, szoktam otthon sütni, de mindig jól esik a cukrászda mellett elsétálva betérni oda, bekapni egy szelet sütit és vinni haza a szeretteimnek. Azért adok 4 csillagot a cukrászdának és nem ötöt, mert sajnálom, hogy nincs nyitva éjjel- nappal! ;) köszönöm a lehetőséget, hogy írhattam, remélem még sokáig fent marad a Sulyán Cukrászda, és a gyerkőceim is, ha majd lesznek, megismerik azt a helyet!

Üdvözlettel: Timi

S. Mária S. Mária
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 07. 19. 14:28

igaz ,hogy egy kicsit magasak az árak a sütiknél,viszont nagyon finomak és jó alap anyagból készülnek. például szeretem a dobostortájukat,rajta a karamellel.meg a marcipánroládjukat. meg a fagyijukat.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Napsugár Étterem 2100 Gödöllő, Rét utca 1/a
4 értékelés
Thumbnail Roadtrain 95 Szállítmányozási Kft. 2100 Gödöllő, Szőlő utca 16
3 értékelés
Thumbnail Korda Mónika hagyományos kínai orvos, akupunktőr, manuálterapeuta 2100 Gödöllő, Dózsa György út 69/a. Platán-Ház
3 értékelés