Sugár Üzletközpont

(4.0) - 5 értékelés
Cím:
1148 Budapest, Örs vezér tere 24.
Telefonszám:
+36-1-4695333
Kategória:
Bevásárlóközpont

További információk

A Sugár Üzletközpont stratégiai céljának megfelelően családi üzletközpontként üzemel, azaz a bérlői összetétel kialakításánál egyértelmű cél volt, hogy az a vásárlók legszélesebb körének igényeit szolgálja, így valamennyi korosztály számára egyaránt nyújtson vásárlási, és szórakozási lehetőséget.

A bérlők egy része a két évtizeddel ezelőtti nyitás óta jelen van a házban, ők jelentik a tradicionális, a vásárlók által már jól ismert és kedvelt üzleteket, de jelen vannak az új igényeknek, új vásárlási szokásoknak, elvárásoknak megfelelő üzletek is

Az üzletközpont első két szintjén a kereskedelmi és szolgáltató egységek dominálnak, a harmadik szinten pedig a szórakoztatás és a vendéglátás kap helyet.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Ingyenes mélygarázs
Pláza Sugár Üzletközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Sugár Üzletközpont
iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 05. 31. 22:46

Csak egy ugrás a Sugár! :) Akárhányszor megyek ide, valahogy mindig a gyerekkoromat idézi. A játékbolt nagyon tetszik, sok időt el szoktam itt nézelődni a társasjátékokat, kártyajátékokat nézegetve. Viszont ami szerintem nem annyira módi, hogy a mosdó használatáért fizetni kell. Szerintem azért ez már nem annyira trendi, főleg ha bevásárlóközpont felé törekszik a hely...

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
327 hasznos vélemény
2013. 05. 20. 22:24

Retró érzést kelt,még akkor is,hogyha felújították.A szökőkutat kár volt megszüntetni.Nagyon jó a gyerekjátszóház.Mozi,kaszinó,éttermek,különféle üzletek sokasága mind megtalálható.Folyamatosan fejlődik.

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
170 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 23:58

Vidékies hangulat van, így szeretek ide járni. Igaz ritkán vagyunk itt, de szeretem, mert elég csendes. A moziba szeretnénk majd eljönni, mert sokszor van akciós jegy :) érdemes kihasználni

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Erzsébet királyné útja 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 5
49 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Fővárosi Állat- és Növénykert 1146 Budapest, Állatkerti körút 6-12.
123 értékelés
macskuszmara macskuszmara
58 értékelés
1 követő
16 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 15:33

Nagyon ritkán tévedek a Sugárba. Valószínűleg azért, mert ha arra járok, inkább az Árkádot veszem célba. Régebben nagyon közel dolgoztam a Sugárhoz, mégsem éreztem késztetést, hogy betérjek. Az üzletközponttal egyébként semmi gond, ha egyszer-kétszer átfutod, biztos megtalálsz mindent. Nagyon jó, hogy a posta sokáig van nyitva, így munka után is el tudsz intézni mindent. A lent található hatalmas üzletben bármit megvásárolhatsz, az üzletek egész változatosak, találhatsz itt hobby boltot, ruhaüzletet és ékszerüzletet is. A bevásárlóközpont mindig tiszta, ami nem mindegyikről mondható el, a mozi személyzete pedig mindig kedves, bár az bosszantó, hogy néha csak a kezdési időpontban engednek be a kiválasztott filmre.

vadvirág vadvirág
45 értékelés
0 követő
11 plecsni
45 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 13:12

Tetszik, hogy nem az a nagyon modern hely és épület, valahogy itt jobban érzem magam, mint a többi ilyen helyen, szerintem nincs az a tipikus „pláza hangulat.” Van egy kis nosztalgikus hangulata. Nem azonnal kedveltem meg, hanem fokozatosan. Van itt egy hely, az Ásványvilág, ahova mindenképp be kell menni. Remek ajándékokat lehet itt venni. Régóta kerestem már bőrláncot a hozzá illő medálomhoz, már éppen feladtam, amikor elsétáltam az üzlet előtt, és megláttam, hogy itt bizony van. Bementem, vettem, és közben az is örömet okozott, hogy körbenézve mennyi ajándékötletet adnak az itteni tárgyak. A földszinten található, az Ikea felőli részen.