Subway

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.
Telefonszám:
+36-1-3458042
Kategória:
Szendvics

További információk

Éttermünk a Mammut I. Bevásárlóközpont III. emeletén található.

A 100 országban több mint 37,000 étteremmel jelenlévő SUBWAY® mára már a világ legnagyobb submarine szendvicseket kínáló franchise étteremlánccá nőtte ki magát, és vezető helyet foglal el a gyorsételeket kínáló étteremláncok körében.

Az első Észak-Amerikán kívüli Subway étterem 1984 decemberében nyílt egy kicsi közép-keleti szigeten, Bahrainban. Azóta a Subway meghódította az egész világot Argentínától Zambiáig.

Néhány vallási és helyi sajátosságtól eltekintve a világ bármely pontján található Subway étterem azonos menüt kínál. Függetlenül attól, hogy mely országban járunk az összetevők kiváló minősége garantált. Ugyanaz a saját ízlés szerint összeválogatott zöldség és öntet kombinációval kínált "footlong" Pulykamelles Sub Szendvics kapható akár egy jamaicai, akár egy új-zélandi Subway étteremben.
Első értékelő
Fizetési módok: Euró, Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Fizetős parkolóház
Brand: Subway
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Subway
bataviki90 bataviki90
34 értékelés
0 követő
7 plecsni
13 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 18:06

Parmezános-oergánós, B.M.T., dupla sajttal, pirítva. Tudom, hogy a Subway lényege a variálhatóság, én mégis a szokások rabja vagyok, aki viszont kísérletezőbb kedvű, annak ez a gyorsétteremlánc bizonyára mindig meglepetésekkel szolgál. A Mammutban lévő Subway-nek első lépésben a hátrányával kezdeném: kicsi. Nagyon, de nagyon szűkös, ezért ha ide jövünk, szinte mindig elvitelre kérjük a szendvicset. Ezt leszámítva persze semmi panasz nem lehet rá, van mindenük, ami kell (sütiből sajnos túl sok is, amire csorgathatja a nyálát az ember lánya) és a kiszolgálás is mindig gyors és precíz.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés