Subway gyorsétterem, Budapest - Oktogon

(4.0) - 9 értékelés
Cím:
1066 Budapest, Oktogon tér 4.
Telefonszám:
+36-1-3541094
Kategória:
Szendvics

További információk

Első értékelő
Brand: Subway
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
9 korábbi értékelés - Subway gyorsétterem, Budapest - Oktogon
Deme László Deme László
7 értékelés
0 követő
2 plecsni
10 hasznos vélemény
2014. 01. 31. 12:49

Sokkal kiadósabb szendvicshez nemigen jutunk az Oktogon közelében hirtelenjében, és még egészséges is. Sok irányból megközelíthető és ha az ember siet, akkor is készségesek, gyorsan összedobják a szendvicset. Aztán akár helyben fogyasztható, de aki rohan, az futhat vele, útközben is lecsúszik. Mindig ugyanaz a kedves fogadtatás, finom szendvics!

Deme László Deme László
7 értékelés
0 követő
2 plecsni
10 hasznos vélemény
2014. 01. 17. 13:17

Finom ételek, kellemes körülmények. Akár egy gyors családi vacsorához bevásárlás után, akár egy munkatársi/baráti beszélgetéshez szívesen ajánlom. Könnyen elérhető minden irányból. Tökéletes kiszolgálás, tökéletes szendvics, ha ide mész. SubWay :)

V. Viola V. Viola
20 értékelés
0 követő
6 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 05. 16. 20:26

Nagyon jó, hogy lehet melegítve kérni a szendvicseket, ettől még laktatóbb. És tetszik, hogy én kreálom össze, mit szeretnék bele.
Többféle kifli közül is lehet választani.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
bszabo bszabo
39 értékelés
0 követő
7 plecsni
45 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 14:15

A nagy szendvicsfalók kedvenc helye a Subway. Ha megállás nélkül szaladgálunk a városban és gyorsan kell valami nagyon finom étel, akkor jó választás lehet a Subway. Óriási szendvicskínálatuk van, és ami a legjobb, hogy kedvünk szerint pakolhatjuk össze saját harapnivalónkat is. A pult előtt állva, kiválaszthatjuk, hogy milyen alapanyagokból legyen a finomság, a kiszolgálás rendkívül gyors, így hamar futhatunk is tovább a következő állomásig.

Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
205 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 18:39

A szendvicskirály. Bár már van hely, ami vetekedik vele, de azért a tonhalas mézes mustáros meleg édes baguette számomra egy olyan érzést nyújt, amit csak a Subway adhat. Szeretem, hogy egyedüli kínálata mégis ad valami olyat, amit csak ők tudnak. Gyorsétterem feeling-je nekem annyira nem tetszik, de nem is ezért szeretjük, hanem azért amit kínál. Egyébként sem vagyok oda a gyors éttermekért, de mit tehetünk, amikor olyat tudnak, mind minőségben, mint kínálatban, amit nehéz utánozni. Megszeretjük, el nem feledjük és állandóan vágyunk az ízvilágokra. Tudnak valamit. Érdemes tanulni tőlük. És nem utolsó sorban bármikor megyünk, nyitva van.

BAMBUSZ BAMBUSZ
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 09:58

Sokkal jobban szeretem, mint a többi franchise gyorséttermet. A gyors legtöbbször olcsóbbat és gyengébb minőséget jelent, hiszen nem adnak annyit a kiszolgálásra, nem jönnek asztalhoz, nem próbálnak személyes hangot megütni, így önkéntelenül mindenki gyorsabban eszik, nem ücsörög, mert nincs minek, hisz a berendezés sem szép, vagy alig, otthon sem érzi magát, és végeredményben nem akar pofátlan sem lenni. A Subway is ilyen persze, de a szendvicsekre nem lehet panasz. Frissek az alapanyagok, könnyű, de laktatós minden, egy fél szendviccsel pedig már majdnem jól lehet lakni. A vegetáriánus és a tonhalas valami isteni. Nekem.

lady.gabriella lady.gabriella
48 értékelés
2 követő
9 plecsni
74 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 20:26

Végre nálunk is kapható a híres New York-i szendvics, ez az üzlet még a nevéhez méltóan közel is van a metróhoz. Franchise, a minősége állandó, látszik, hogy friss alapanyagokból készül az általunk választott szendvics. A galériás belső tér még akár egy meghittebb élményt is nyújthat, nem tipikus gyorséttermi környezetet. Az eladók nagyon jól beszélnek angolul, amire azonban szükségük is van, hiszen általában 90%-ban külföldiek látogatnak ide. Ez valószínűleg azért van, mert talán nekik jobban van pénzük ezt a minőséget megfizetni, valamint mivel ez nemzetközi üzletlánc, nem vásárolnak zsákbamacskát, ha itt esznek, a színvonal állandó mindenhol.

Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 10. 17. 21:06

A Subway jellegű éttermek egyik nagy előnye, hogy az ember úgy érezheti, hogy valóban azt kapja, amit kért, pontosan azt, amit megkívánt. Egy ilyen típusú szendvics több mint egy átlagos zsemlés, párizsis megoldás, persze, az ára is jóval több. A mennyiség és a minőség azonban önmagáért beszél, és ha valóban egy tartalmas szendvicset akarunk elfogyasztani, akkor a Subway a legjobb választás. Mivel az Oktogonon van, ezért nagyon könnyen megközelíthető, és hely is van bőven a belső térben, így nem kell azon izgulnunk, hogy a villamosmegállóban kell elfogyasztanunk az általunk összeállított finomságot.

Vendég felhasználó Vendég
2016. 05. 09. 10:07

Sziasztok. Nekem a személyes tapasztalatom sajnos negatív. A sült hús jeges volt, amikor visszavittük megmikrózták. Az eredmény, hogy is fogalmazzak, nem volt valami gusztusos. Egy biztos, legközelebb nem oda térünk be...