Stefánia Restaurant

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
1143 Budapest, Stefánia út 32.
Telefonszám:
+36-1-3838702
Kategória:
Pizzéria, Nemzetközi étterem

További információk

A belváros szívében, a Stefánia és a Thököly út sarkán kellemes hangulatú éttermünkben várjuk kedves vendégeinket. Nyáron nyitott, télen zárt teraszunkról szemlélheti a Stefánia úti fasor látványát.
Belso termeink kellemes hangulatát a barátságos felszolgálásés a természetes anyagokból készült fabútorok adják.

Az étlapon a már jól ismert ételeink mellett, megtalálhatók a házi készítésű pizzáink és a pikánks fűszerezésű steakek is.
A tengeri ízek szerelmesei kedvükre válogathatnak étlapunk széles kínálatából.

Esténként Éttermünkben élő zenével szórakoztatjuk kedves vendégeinket. Hétvégenként latinos hangulatban, Rácz Gábor és társai gitár duettek flamenco és sláger dallamai alatt tálaljuk legfinomabb fogásainkat. Pénteki és Szombati napokon ajánjuk előre foglalalják le kedvenc asztalaikat.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Stefánia Restaurant
Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
202 hasznos vélemény
2013. 08. 28. 13:46

Ez az a hely, ahova magamtól nem ültem volna be. De a külcsín mindig mást rejt magába, szóval ne ítéljünk elsőre. Nagyon kellemes meglepetés ért, amikor kedves volt a kiszolgálás és a tulajdonos lepett meg minket egy adag ajándék tiramisuval, hogy a ház vendégei vagyunk. Akkor jártam ott először és nagyon finom vega pizzát fogyasztottam. Isteni volt és tényleg a hely hangulat belülről másként fest. Mellesleg ár tekintetében is kedvező és gyors a kiszolgálás is. Ajánlom mindenkinek, aki olcsó és kellemes helyre vágyik.

krix krix
31 értékelés
1 követő
7 plecsni
46 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 17:55

A Stefánia pizzéria az elsők között szerepelt azon helyek listáján, amiket mindenképpen ki akartam próbálni Pestre költözésünk után, mert már az épület is olyan kedves, jó hangulatot áraszt, hogy nem lehet elmenni mellette. Mindig láttam, hogy nyáron az óriási ablakok nyitva vannak, így teljesen terasszá változik az étterem egy része. Ki is próbáltuk, sőt már minket meglátogató vendégeket is vittünk nem egyszer. Pizzát rendeltünk, ami bőségesen elég volt mindig, és bár nagyon vékony tésztával készítik, ami nekem nem a kedvencem, mégis laktató és nem úszik a feltétetben, pedig azt sem sajnálják az embertől. A kiszolgálás kedves és gyors, de nem megy az ételek rovására. Egyelőre nem próbáltam a pizzán kívül más ételt, de biztosan megyünk még oda, és lesz alkalmam ezt-azt megkóstolni az étlapjukról.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés