Starkebab Török Étterem

(4.0) - 5 értékelés
Cím:
1066 Budapest, Teréz körút 62
Telefonszám:
+36-1-3025474
Kategória:
Török étterem, Vegán

További információk

Az étterem rendelkezik egy 40 fő befogadására képes különteremmel, és tavasztól őszig egy 80 fős terasszal.

A Teréz krt-i Starkebab Török étterem -nem csak méreteiben, de ételkínálatában is- a legnagyobb a magyarországi török éttermek körül.

A legismertebb főételünk, a döner kebap (ismertebb nevén gyros) mellett, melyet csirkehúsból, és borjúhúsból is készítünk, a török konyhára jellemző bárányhús is szerepel étlapunkon.
Faszén tüzelésű grill kemencében sütjük Vendégeinknek akár darálva (Adana kebap), akár kockára vágva (Sis kebap). Persze grillezünk csirke húst is (Csirke Sis kebap).

Saját kemencénkben a népszerű török pizzák mellett helyben sütjük a gyros tálhoz adott török kenyeret, és a különleges óriás török kenyeret.

Vegetáriánus Vendégeink éhségének enyhítéséről nem csak salátákkal gondoskodunk, a meleg ételek sorában mindig található húsmentes étel.
Első értékelő
Megnyitás
2006. 09. 01.
Fizetési módok: Erzsébet-utalvány, MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Starkebab Török Étterem
Vitti Vitti
56 értékelés
5 követő
7 plecsni
86 hasznos vélemény
2015. 01. 27. 11:05

Először azért mentünk be az étterembe, mert nagyon éhesek voltunk, és közel van hozzánk. Gyrost ettünk és utána baklavát. Az ételek nagyon finomak, a fűszerezés nem túlzott, mint azt jó néhány török étteremnél tapasztaltuk már, hanem "pont jó". :)
A hely maga nem nagy szám, kint, lévén a forgalmas nyugatinál van, óriási a hangzavar, a benzingőz sem a legkellemesebb, de egy gyors "kapjunk be gyorsan valamit" esetre tökéletesen megfelel.
Az árak megfizethetőek, bár talán egy picit lehetne olcsóbb.

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
322 hasznos vélemény
2013. 05. 28. 20:46

Ha erre járok mindig eszek egy borjú gyrost,ugyanis a törököknél ez az igazi.Nem különbözik az íze és sokkal finomabb a csirkénél.Udvarias kiszolgálás.Nem drága, bár mi kapunk kedvezményt,ha munkaidőben megyünk enni.

Brü Brü
61 értékelés
7 követő
11 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 03:12

Ennek a sokadik török étteremnek egy igaz előnye van a többivel szemben, nevezetesen az, hogy tágas. Szerintem több száz ember le tudna itt ülni egyszerre, ha akarna. Extra kirívó különbséget nem látok a többivel szemben. A „zsiros” ugyanolyan ízű, mint máshol, maximum a joghurtos és a csípős öntettel tudnak variálni, a többi átlagos. Tálon kérve jobban megéri, mint pitában, mert jóval nagyobb adag, plusz nem eszed le magad út közben. Hozzák a szokásos standardot: szőlőlevélbe göngyölt ez-az, baklava, meg „sült lizs maga ploli”. A kiszolgálás gépies és türelmetlen: még be sem léptél, de már mondd, hogy mit szeretnél. Szerintem egy a sok közül.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
kitti86 kitti86
50 értékelés
2 követő
12 plecsni
93 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 11:07

Ha jól emlékszem itt ettem életem első gyrosát. Semmi kivetnivaló nem volt benne, finom volt és ízletes. Bár a csípős szószuk nem éppen volt csípős, vagy mi magyarok vagyunk hozzászokva a nagyon csípős dolgokhoz :). Ami viszont hatalmas csalódás volt legutóbb, hogy van napi menüjük. Viszont az ételek 80%.ból nem választhatsz fő ételt. Azaz lehet választani a zöldséges húst, a padlizsános húst és kb. ennyi :). Nem olyan finomak sajnos. Azokból az íncsiklandozó rántott húsokból és rakott ételekből viszont nem. A napi menü ára 1200ft. és bármelyik köretet választhatod, a húsok korlátozottak és ehhez még hozzájön bármilyen saláta. Mi tanultunk a legutóbbi esetből.Vagy hozzádobsz még 200ft.ot, kihagyod a napi menü ajánlatot és azt eszel amit akarsz, vagy marad a kézben elvihető gyros pitában.