Stardust Coffee

(4.5) - 4 értékelés
Cím:
1082 Budapest, Corvin köz 1.
Telefonszám:
Kategória:
Reggelizőhely, Kávézó

További információk

Ha beszélgetni szeretnél valahol a barátaiddal, ha egy fergeteges bulira vágytok, vagy csak egy jó kávéhoz van kedved...Nálunk a helyed!!!

Stardust Reggeli: hétfőtől péntekig 08:00-11:00
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Stardust Coffee
F. Éva F. Éva
87 értékelés
1 követő
13 plecsni
66 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 22:59

Mozi előtt vagy mozi után kellemes hely. Jók a toastok. Nyaranta érdemes kiülni a teraszra. Van látnivaló. Azt nyújtja, ami egy klasszikus kávézótól elvárható. Néha kicsit lassú a kiszolgálás, de érdemes kipróbálni.

Nelli Nelli
60 értékelés
1 követő
13 plecsni
49 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 12:53

Ez a kávézó a Corvin Mozi oldalában található, és nagyon jó kis hely. Sokszor ülünk be a barátaimmal egy film után vagy előtt beszélgetni. A mozi mellett egy kis terasz szerűséget is kialakítottak, ahova ki lehet ülni, ha hideg van akkor pokrócokkal akár. Volt már olyan is, hogy nem volt időm reggelizni, és ott vettem egy reggeli menüt, valamilyen péksütit meg kávét. A koktélok finomak, a turmixok pedig mennyeiek, és a szendvicsek is jól el vannak találva. Jó néha kiülni és nézni az embereket, vagy akár olvasni egyet. A hely csendesebb, van rá mód, hogy nyugodtan pihenjünk egy kicsit napközben, este pedig pörgősebbé válik, akár a bulit is lehet itt kezdeni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2012. 10. 19. 19:19

A Corvin Mozi épületében található kávézó mellett sokszor elmentem. Főleg amióta megnyílt az új plaza. Mindig figyeltem, hogy milyen hangulatos a terasza, és hogy soha nincsen tömeg, de azért kellemesen sokan vannak. A zárt udvarban olyan nyugodtság van, persze az emberek jönnek-mennek, de legalább az autók nem. Télen hősugárzókat tesznek ki és plédeket, narancssárgás lámpák világítanak. Ittam már nagyon jó turmixot, finom bort, és hideg sört. Mivel a mozi része, így a moziba is be lehet vinni az itt vásárolt italokat. Egyszer épp turmixot kértem, amit direkt elvitelre csomagoltak. Nagyon jó ötletnek tartom, hogy nem csak a mozi büféjének szokásos szénsavas üdítőit lehet kapni, hanem finom kávékat is például. Közlekedés szempontjából tökéletes helyen van, a metró megálló és a 4,6 villamos fél percre sincs. Nagyon jó kis hely. Ajánlom randi helyszínnek, beszélgetős estére.