Starbucks Széna tér

(4.5) - 10 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Margit krt. 91.
Telefonszám:
Kategória:
Kávézó

További információk

Kiváló, kézzel készített italok a világ legjobb alapanyagaiból
Első értékelő
Brand: Starbuck
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
10 korábbi értékelés - Starbucks Széna tér
F. Andrea F. Andrea
168 értékelés
9 követő
18 plecsni
216 hasznos vélemény
2013. 10. 16. 18:11

Nem vagyok nagy kávés, de már ideje volt kipróbálni, hallottam róla jót is, rosszat is. A hirdetésben szereplő különlegességet, fűszeres kávét kértem, hozzá mandulás sütit, ezt menünek hívták. Kérdeztem, hogy lehet-e a süteményt becsomagoltatni, mert azt inkább elvinném, a válasz mosolygós igen volt. Nagyon profi kis tortaszelet-formájú kartondobozba került, hozzá papírszatyrot kaptam és 1 perc alatt a kávé is elkészült. Jó nagy bögre volt, forró, finom és az utcára kilátva békésen elkortyolgattam; ízlett és a kiszolgálás is elsőosztályú volt. Nyilván nem a legolcsóbb kávézó, de nekem nagyon kellemes élmény volt, máskor sem fogom elkerülni.

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
171 hasznos vélemény
2013. 04. 29. 20:28

Elég kicsi kávézó, és általában el is foglalnak minden helyet az egész nap ott laptopozók, így érdemesebb elvitelre kérni egy nagy adag kávét és felsétálni vele a várba.

szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
259 hasznos vélemény
2013. 04. 28. 16:26

Ez az Starbucks kávézó a másik kedvencem. Szép helyen található és itt is nagyon finomak a kávék. Valóban az árak nem igazán kedvezőek, de nekem a Starbucks-os kávé mindet megér. Próbálja ki, aki szereti a kávét, mert tényleg elsőosztályú.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
uzsicska uzsicska
398 értékelés
1 követő
20 plecsni
133 hasznos vélemény
2013. 04. 26. 19:55

Kispénzű diákként az árak igen magasnak tűnnek,viszont azt tanácsolom,néha-néha gyere be,és csábulj el valamire!A kiszolgálás,a miliő,a tudat,hogy kényelmesen és NYUGODTAN olvasgathatsz vagy netezhetsz,miközben gőzölög a feketéd-az élmény megfizethetetlen!

B. Réka B. Réka
59 értékelés
1 követő
13 plecsni
58 hasznos vélemény
2012. 10. 22. 11:45

Talán soha nem értem meg, miért ez a nagy őrület a Starbucks körül. Egyszer horribilis áron ittam ott egy sima feketét, a pultosok pedig még furán is néztek rám, hogy csak ennyit fogyasztok. Akkor megfogadtam, hogy többet oda be nem teszem a lábam, egy másik alkalommal azonban egy barátommal több órán át ücsörögtem egy hatalmas tejeskávé felett, és megérte, mert valóban isteni finom és a hely puritán jellege, kialakítása is alkalmas beszélgetésre, sőt tanulásra is. Kicsit olyan érzésem támadt, mintha egy könyvtárban üldögélnék, ahol azért meg nem kell suttogni. Drága, drága, de azért jól esik néha az a fránya kávé, csokiöntettel.

Judyka Judyka
32 értékelés
0 követő
7 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 19:02

Ínycsiklandó ízek horribilis áron (legalább is diákoknak)ezt így tudnám megfogalmazni. Sajnos kávéimádó vagyok így számomra elképzelhetetlen, hogy egy jó nagy adag kávéval induljon a nap. Ezt itt megkapom hatalmas adag kávé, igaz borsos áron de annyira nem vészes. Igazi, eredeti kávéból és nagyon finom. Mindegyik Starbucks-ot szeretem de ezt a boltot különösen, annak ellenére, hogy tapasztalataim szerint mindig itt van a legnagyobb tömeg. A kiszolgálás csillagos tízes mindig nagyon kedvesek és segítőkészek. Még ha igazán tanácstalan is vagy, hogy melyik ínycsiklandó finomságot kóstold meg. A sütik és a szendvicsek mindig frissek sőt, ha itt vásárolsz termoszt akkor ha abba kéred a reggeli kávét akkor 100ft-ot spórolhatsz, ez szerintem nem rossz üzlet. Száz szónak is egy a vége, egyszerűen meglehet ezekért a kávé csodákért veszni. A kedves és udvarias kiszolgálás csak hab a tortán vagy talán a habos tortának a tetején a cseresznye. Szóval mindenkinek csak azt tudom ajánlani, hogy látogassanak el ide nyugodtan, ígérem nem fognak csalódni.

szentkutianna szentkutianna
62 értékelés
8 követő
15 plecsni
92 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 20:28

Tartottunk egy családi napot egy késő tavaszi, napsütéses hétvégén. Szüleimmel, testvéreimmel és még néhány közeli ismerősömmel a kiadós vasárnapi ebéd után kávézni indultunk. Mivel sokan voltunk, olyan helyet kerestünk, ahol mindannyian kényelmesen elférünk. Ekkor bukkantunk rá a Széll Kálmán téri Starbucks kávézóra. Mivel én nem fogyasztok kávét, ritkán járok efféle helyen, de a Starbucks egyedülálló környezetébe már az első pillanatban beleszerettem. Mintha nagyszüleim ódon könyvtárszobájába léptem volna be. Mindenütt ódivatú bútorok, feslett pamlagok, fotelek, tonett székek, megporosodott könyvek, fából készült, faragott polcok és asztalok. Semmi sem szabályos vagy élére vasalt, mindenütt zűrzavar és káosz. Az egyik eldugott sarokba vackolódtunk be, mindenki talált magának valamilyen furcsa ülőalkalmatosságot, majd párosával mentünk a pulthoz rendelni. Azok, akik isznak kávét sokféle, különleges élénkítő ital közül választhatnak, de azok sem távoznak (lásd én) üres kézzel a pulttól, akik csak esetleg süteményt fogyasztanak. Muffinok, croissantok, tekercsek, fánkok, kekszek és torták közül válogathatunk. Én a répatorta mellett döntöttem, ami nagyon ízlett. A sarokban, félhomályban, könyvek és polcok között, csendes nyugalomban szinte repült az idő, olyannyira belemelegedtünk a beszélgetésbe, hogy majdnem három órát a kávéházban töltöttünk. Talán édesapám még el is szunyókált egy pillanatra az egyik öblös karosszék mélyén. Odakint, a kávézó falain túl rohamléptekkel zakatolt az élet, de odabent, a porlepte, antik környezetben szinte megállt az idő.

annadia annadia
30 értékelés
0 követő
10 plecsni
21 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 22:24

Sokan mondják, hogy a Starbucks csak divat, de én ezzel nem értek egyet. Mikor először mentem , még nem voltam tisztában a kínálattal, és elsőre elég kaotikusnak tűnt az itallap. Mindenféle kávét lehet kapni, de a frappuccinok és a teák is szuper jók. Az én szívem nem reagál jól a koffeinre, de koffeinmentes italokat is lehet kapni. Ha reggelire ugornál be, akkor szerintem az igazi amerikai krémsajtos bagel kihagyhatatlan. Almás pite, sajttorta.. kell ennél több? A hely nagyon hangulatos, hosszú beszélgetésekre van kitalálva: kanapék, apró körasztalok. Ugyan nem épp egy diákbarát hely, de különleges alkalmakkor szerintem megengedhető, és valóban minden nagyon finom. Itt sokkal inkább a hangulatért, magáért a Starbucks életérzésért fizet ennyit az ember lánya, mintsem ténylegesen a kávéért. A legközelebbi terv, hogy beszerezzek egyet a karácsonyi kiadású poharukból és kipróbáljam az Apple Crumble Latte-t.

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 11:16

Hmm a legfinomabb kávé, amit csak kapni lehet a városban! Igaz, ami igaz a keresztnévre szóló, három méretben kérhető, pohárban kapott kávéknak kemény ára van, mégis megéri, ahogy a következő történetemből is látszik:
Rettenetesen hideg este volt, amikor munka után indultam nővéremhez. Gondoltam meglepem egy kávéval, ha már kocsival hazavisz, és amúgy is fel akartam fedezni ezt a helyet, amit már többen is agyondicsértek.
Karácsony hónapjának köszönhetően időszakos termékként többek között mézeskalács ízű lattet lehet kapni, aminek az íze egyszerűen mennyei!
Rettenetesen fáradt, és elég morcos kedvemben tértem be a kellemes meleg, hangulatos kávézóba. A kiszolgáló srác kedves mosollyal, és vidáman köszöntött. Biztos vagyok benne, hogy ő is fáradt volt, hiszen reggel óta ott dolgozott. Kértem a kávékat, majd a gyorsan elkészült italokkal a kezembe egy „Kellemes Ünnepeket!” kívánsággal kiegyensúlyoztam a kávékat a Széna térről a Jászai Mari térre.
A barátságos kiszolgálás, és a finom kávé egyaránt elfújta a rosszkedvemet, mint a szél a porhavat.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 09. 15. 09:06

Egyértelműen ajánlom, annak, aki megengedheti magának, hogy a Széna téri üzletbe járjon reggelizni. Nagyon korán érkeztünk, és sajnos rendelés után kiderült, hogy a kávégép nem működik. Sőt a szokásossal ellentétben nem kaphatom fele koffeines fele mentes kávával a tejeskávém. Ültünk egy kicsit az asztalunknál az érintetlen süteményükkel és a hölgy, aki épp beosztásban volt, egyszer csak megjelent egy-egy pohár vízzel, majd kompenzációként egy-egy ajándékkártyával, amit bármikor bármelyik Starbukcs üzletben felhasználhatunk. Profizmus a bolt részéről. Ezen túlmenően, mivel én nem siettem ott ültem egész délelőtt, mert beleolvastam egy olyan könyvbe, ami megtetszett és nem néztek ki. Vissza kell mennem, mert a könyv 70. oldalán tartok csak. Köszönöm a törődést!