Starbucks Mammut

(4.0) - 5 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.
Telefonszám:
+36-1-3586812
Kategória:
Kávézó

További információk

Kávézónk a Mammut II. Bevásárlóközpont II. emeletén található.

Mindent, amit teszünk, ezért a kapcsolatért tesszük – a világon a legkiválóbb minőségű kávé felszolgálásától kezdve egészen addig, hogy hogyan veszünk részt vásárlóink és közösségeik életében a felelősségteljes üzletvitel megvalósítása érdekében.

A kezdetektől, amikor még csak egy kis üzlet voltunk alig negyven évvel ezelőtt, mindenhol, ahová eljutottunk, és ahol csak megfordultunk, megpróbáltuk a helyet egy kicsit jobbá tenni annál, mint ahogyan találtuk.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Fizetős parkolóház
Brand: Starbuck
Elfogad bankkártyát? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Starbucks Mammut
Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
170 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 23:46

Minden alkalommal, mikor csalogat az illatával arra gondolok, hogy de jó lenne ott ülni és iszogatni. Természetesen párszor beültünk és megittunk egy finom téli fahéjas itókát...desszertnek. De rendszeresen nem, mert akkor úgy néznénk ki, mint egy ház. Annyira finom. Legjobb...

bataviki90 bataviki90
34 értékelés
0 követő
7 plecsni
13 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 17:26

A Starbucks már önmagában garancia egy jó kávéra, a Mammut bevásárlóközpontban lévő kávézójuk pedig kifejezetten elnyerte a tetszésemet. Több budapesti és külföldi Starbucks-szal kapcsolatban is vannak már tapasztalataim és ezekhez hasonlítva is kiemelkedik a Mamut Starbucks. Egyrészt nagyon gyors a kiszolgálás (más nagyobb kávézókhoz mérve pláne), másrészt kis mérete ellenére általában találhatunk benne ülőhelyet. Természetesen itt is vehetünk szemes kávét, frissen őrölt kávét, bögrét, teát és a többi szokásos Starbucks terméket, amit bármelyik nagyobb üzletükben is megtalálunk. Ha valaki erre jár és kávéra vágyik, ez a kávézó az egyik legjobb választás.

Litz Litz
35 értékelés
0 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 22:01

Lehet szidni a Starbucksot, ugyanúgy ahogy a McDonaldsot is, de ha az embernek nincs ideje mérlegelni és megbízható minőségre vágyik, akkor úgyis bemegy a McDonaldsba és a Starbucksba is. Személy szerint azért járok Starbucksba, hogy otthonra vigyek kávét, amit a helyszínen daráltatok meg. Idáig még mindig csak istenit sikerült vennem pedig mindig próbálok újítani. Persze az is előfordul, hogy elviszek egy kávét vagy a helyszínen iszom meg. Na, de az egészen biztos, hogy soha, de soha nem ülnék be önszántamból a mammutos Starbucksba. Ki akar úgy kávézni, hogy a szemébe világít a neonfény és mindkét oldalán emberek járkálnak fel s alá. Arról nem is beszélve, hogy egy köpésre a Retek utcában van Budapest leghangulatosabb Starbucksa.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 10. 16. 22:07

A Starbucks nevezhető viszonylag új szereplőnek a Mammut területén, de tökéletesen beleillik abba a színvonalba, amit a bevásárlóközpont képvisel. Ha a plázázás közben megkívánunk egy kávét, és a Starbucksot választjuk, akkor bizony mélyen bele kell nyúlnunk a pénztárcánkba. Ez a kávézó sajátja, a márkát bizony meg kell fizetni, de nem vitathatjuk el azt a tényt, hogy a kávé finom. Az eladók fiatalos lendülete pozitív energiákat áraszt, és a választékra sem lehet egy rossz szavunk sem. Ha szeretnénk, akkor kényelmes fotelokban fogyaszthatjuk el az italunkat vagy szendvicsünket (ha esetleg bűnözni szeretnénk, akkor a süteményünket), de elvitelre is kérhetjük a megvásárolt terméket. Persze, ez az igény manapság már evidens.