Starbucks Király

(4.0) - 9 értékelés
Cím:
1073 Budapest, Erzsébet krt. 53.
Telefonszám:
Kategória:
Kávézó

További információk

Kiváló, kézzel készített italok a világ legjobb alapanyagaiból.
Első értékelő
Brand: Starbuck
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
9 korábbi értékelés - Starbucks Király
Marla Singer Marla Singer
11 értékelés
1 követő
4 plecsni
6 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 16:45

Maga ötlet, a fiatalossága és a lendülete valamint, hogy félig magadat szolgálod ki jó ötlet. Aki szereti az amerikai típusú kávékat, kicsit vizesebb, hígabb és elég tejes ha tejjel kéred, ám ami nem szimpatikus, hogy eddig még sosem kaptam forró eszpresszót, pedig az úgy jó bárki bármit mondjon. Helyet általában lehet találni és be lehet ülni egy laptoppal és rácsatlakozhatunk a wifire, hogy élhessük megosztó, lájkoló életünket. Számtalan kávé variációt vihetünk haza és igazán kedves, ízléses bögrékkel gazdagíthatjuk otthon polcainkat vagy másokét.

Lena Lena
23 értékelés
2 követő
9 plecsni
131 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 21:59

Nagyon szeretem azt a bensőséges hangulatot, amit a Starbucks kávézók nyújtanak számomra. Külföldön, és itthon is megtapasztaltam a kávézóikra jellemző meleg, pozitív érzést. Ilyenkor mindig kedvem támad valami jóba kezdeni; cikkeket írni, elmerengeni a jövőmről és új célokat tűzni ki magam elé. A fantasztikus kávécsodák, forró és jéghideg italok az év bármely szakában kényeztetnek, télen forró capuccinót, nyáron jegeskávét szürcsölgetek. Szeretek ott megpihenni, csevegésre, munkamegbeszélésre is alkalmasnak tartom, sőt még az ihletem is megjön náluk, ha valamit alkotni szeretnék. Finom ízei lendületet adnak, így könnyebben veszem rá magam a tanulásra, munkára. Vendéglátói kedvesek, névre szóló, smiley-val ellátott poharaik pedig mindig mosolyt csalnak az arcomra. Kávézóik közül a kisebb, kuckószerű helyeikre térek be a legszívesebben.

kofalvid kofalvid
31 értékelés
0 követő
8 plecsni
55 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 17:00

A Starbucks Amerika egyik jelképe a sok közül, és mivel szeretjük utánozni Amerikát, ezért a cég nálunk is megy gyönyörűen. Viszont sajnos a Starbucks nem jó. Nem az zavar, hogy a műanyagpohara státuszszimbólum lett. A Starbucks egyszerűen nem tud többet, mint egy átlagos franchise kávézó, sőt! A kávék nem rosszak, de nem különlegesek, a kiszolgálás teljesen rendben van, és a beülős helyek még valamilyen szinten hangulatosak is, de ha összehasonlítanánk egy sima fehér pohárban lévő Starbucks kávét egy otthon lefőzött kávéval nem tudom hányan tudnák a különbséget megmondani, ugyanis a Starbuck kávé nem jó. Ez van. Lehet szépíteni, és lehet ódákat zengeni a kifinomultságáról, de ettől még nem lesz jó. A Starbucks egy jelkép, és semmivel sem több. Ha egy szép poharat akarsz, tudod a dolgodat, ha egy rendes kávét, akkor viszont egy benzinkúttal is jobban jársz…

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
I. Noémi I. Noémi
69 értékelés
6 követő
15 plecsni
107 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 09:46

Hiába hódít egyre nagyobb teret a Starbucks Magyarországon, szerencsére elmondható, hogy nincs két egyforma üzletük. A kiszolgálás mindenütt gyors, az eladók kedvesek és segítőkészek, ám mindegyik kávézónak van egy sajátos hangulata, ami csak rá jellemző. Ezért lehet olyan nagy sikerük. A legtöbb üzletben kialakítanak ugyan egy olvasósarkot, de ezt a saját lehetőségeikhez mérten teszik, ettől pedig az egész helyiség otthonossá válik. A megszokott kávékülönlegességek mellett minden üzletben felfedezhetünk valami újat. Ezért olyan jó végigjárni az összeset.

macskuszmara macskuszmara
58 értékelés
1 követő
16 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 15:49

Rengetegszer hallhatjuk, hogy Starbucksba járni életérzés. Furcsa, mert Budapesten ezt még sosem éreztem, Londonban annál gyakrabban. Na, jó: az is igaz, hogy itthon feleannyit sem járok Starbucksba. Hogy ez az árnak köszönhető-e – ami egyébként nem drágább Londonban – vagy annak, hogy egy bizonyos barátommal jártunk oda, nem tudom. Mindenesetre épp most láttam, hogy hirdetik a karácsonyi-adventi ízeket. Ha másért nem, már ezért érdemes betérni egyszer. A sima kávék: eszpresszók, kapucsínók, hosszúkávék itt sem ízlenek jobban, mint máshol, viszont a limitált ízekben verhetetlenek. Ha áfonyás, gyömbéres, mézeskalácsos kávéra vágysz, akkor irány a Starbucks! Bár őrjítő áraik vannak, karácsony előtt mindegyikünk megérdemel ennyi kényeztetést!

M. Patrick M. Patrick
49 értékelés
1 követő
8 plecsni
66 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 11:41

Már nagyon régóta szerettem a Starbucks-ot, akárhányszor külföldön jártam, kávézás szempontjából mindig próbáltam keresni egyet, mivel régebben nem volt Magyarországon. Aztán hirtelen azt lehetett észrevenni, hogy megnyílt az első a West Endben és onnantól nem volt megállás, ha jól tudom a franchise vállalkozás csak Budapesten már hat kávézóval büszkélkedhet. Nem véletlen a népszerűsége, hiszen igen húzós árai mellett igazi minőséget kapunk, igazi kávét. Én a Király utcai Starbucks-ban jártam először, pár nappal az után, hogy megnyitott és nagyon kellemesen légkört sikerült teremteniük, sőt be tudtam szerezni most már budapesti bögrét is.

gergopapp gergopapp
21 értékelés
4 követő
8 plecsni
13 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 19:36

A kávézók közül személyes kedvencem a Király utcai Starbucks, főleg az utánozhatatlan atmoszféra miatt. Mindig nehéz megállni, hogy beüljek, vagy legalább elvitelre kérjek egy kávét, annak ellenére, hogy egyáltalán nem kávézom ezen alkalmakon kívül. Itt sosem sajnálom a diákmunkából összekuporgatott pénzem, hogy megpróbáljam szebbé tenni a napomat. Néhány barista már szinte ismerősként üdvözöl, mindenki kedves és mosolyog, ez pedig a kedvenc kávéimmal kombinálva könnyen feldobja a rosszabb napjaim is. A kávézó elhelyezkedése is tökéletes, főleg azok számára, akik a 4-6-os villamoson töltik életük meghatározó részét. Így csak le kell szállniuk a Király utcánál, bemenni egy kávéért, és ha beülni nincs idő, már szállhatnak is fel a következő villamosra, egyik kezükben a kávéval, másikban az okostelefonjukkal.

Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 10. 06. 21:47

Amint belépsz a kávézóba, azonnal elfog valami kellemes érzés, amit leginkább ahhoz lehetne hasonlítani, mint amikor a barátaiddal találkozol. Van egyfajta közös megegyezési pont és nincsenek tabuk. A Starbucks fiatalos legénysége azon van, hogy a legjobbat kínálja neked. Ha te ízesített kávét szeretnél inni, egy szavadba kerül. Ha pedig megkívántál hozzá egy gusztusos muffint vagy egy szendvicset, nem azon tanakodsz, hogy megvegyed-e vagy sem, hanem, hogy melyiket is válaszd pontosan? A választék ugyanis óriási. A kávék és teák egész tárháza nyílik meg előtted, ami pedig még inkább a személyes törődést hivatott szolgálni, az maga az elviteles kávé, amelyen a neved szerepel. Kávé, csak neked.