Starbucks Bazilika

(4.0) - 3 értékelés
Cím:
1054 Budapest, Hercegprímás u. 7.
Telefonszám:
Kategória:
Kávézó

További információk

Kiváló, kézzel készített italok a világ legjobb alapanyagaiból
Első értékelő
Brand: Starbuck
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Starbucks Bazilika
Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2013. 11. 28. 22:15

Egy üzleti megbeszélés helyszínéül szolgált a kávézó, ahol korábban még sosem jártam. A hely hangulatos, az ablakban elhelyezett kis asztal jópofa, de nem túl tágas. Bajban voltam, hogy a kabátomat hova tegyem. Lehet csak én nem vettem észre fogast, de végül kénytelen voltam a hátam mögé gyömöszölni, hisz a kis puffnak nem volt támlája. A cappuccino, amit kértem, nekem egyáltalán nem ízlett, de cserébe giga adag volt. Nem én fizettem, amit különösen nem bántam, azok után, hogy mennyibe került a kávés folyadék. A kiszolgálás egyébként kedves volt, de biztos, hogy ha rajtam múlik, nem megyek többet ide.

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
170 hasznos vélemény
2013. 04. 24. 00:11

A legjobb helyen lévő Starbucks-unk. Nálam még 2004-ben kezdődött a rajongás ezért a kávéért, Amerikában. Így amikor kb. 6 év múlva nálunk is megvetették a lábukat, nem csak a nosztalgia kedvéért örültem nagyon, hanem mert tudom: itt mindig a legfinomabb kávékülönlegességeket kapom a pénzemért (még ha ebből nem is keveset kell érte adni). Apropó, az az egy zavar, hogy ugyanannyi minden, mint Amerikában és Angliában -no de legalább a színvonal is ugyanolyan, és ez a kiszolgálók kedvességén is megmutatkozik. Karácsony környékén nem tudok elképzelni hangulatosabb kávézást annál, mikor a hangszórókból Frank Sinatra vagy Dean Martin énekel, és a hatalmas, karácsonyos poharunkban/bögrénkben ott gőzölög egy gingerbread latte.
Talán nem véletlenül mászkál minden hollywoodi sztár Starbucks pohárral.:)

gergopapp gergopapp
21 értékelés
4 követő
8 plecsni
13 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 23:12

Kedvenc kávézóláncom Bazilikánál található kávézójának is megvannak a maga pozitívumai. A kiszolgálás természetesen itt is nagyon kedves, a nevemet ráírják a pohárra, így mindig egy fokkal személyesebbnek érzem az ott töltött időt. Ha el szeretnék vonulni a világ elől, lemegyek az alsó szintre, ahol még ablak sincsen, így teljes nyugalomban tanulhatok, olvashatok. A könyvespolc egyébként egy remek ötlet alapján működik itt, ha hozok egy könyvet, el is vihetek egyet.
Ha pedig nyárias, vidám hangulatban vagyok, csak kiülök a külső részre egy Frappucino-val, szétnézek, és itt, egy amerikai gyökerű kávézóból jövök rá minden alkalommal, hogy milyen szép is ez a Budapest.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés