Springfield Man & Woman

Értékelés 4 értékelés 4.5

Elérhetőségek

Cím: 1062 Budapest , Váci út 1-3.

Telefon: +36-1-2387480


Kategória: Fehérnemű , Női ruha , Férfi ruha

Fizetési módok: Amex, Készpénz, Maestro, MasterCard, Visa

Elfogad bankkártyát?: Igen

Pláza: WestEnd City Center Bevásárlóközpont

Hétfő 10:00-21:00
Kedd 10:00-21:00
Szerda 10:00-21:00
Csütörtök 10:00-21:00
Péntek 10:00-21:00
Szombat 10:00-21:00
Vasárnap 10:00-19:00


További információk

Üzletünk a Westend City Center Bevásárlóközpont I. emeletén a Millennium udvar 201. szám alatt található.

Az üzlet profilja:
-női ruházat
-férfi ruházat
-illatszer
-szépségápolás
-cipő
-fehérnemű

Vélemények, értékelések (4)

  • Monita1986
  • 429 értékelés
  • 4 követő
  • 24 medál
  • 212 hasznos vélemény
Értékelés
Ezt általában halottak napja környékén, Halloweenkor látogatjuk meg, mert olyankor jönnek a haláli sorozatok, pl. Tim Burton féle mintázatok (halott menyasszony stb.) Imádom ezt a boltot, picit talán tehetnék az árak felső határát alacsonyabbra, mert a minőséghez képest túl magas. Főleg, ha a szomszéd üzleteket is nézzük.
  • Timmi
  • 121 értékelés
  • 9 követő
  • 15 medál
  • 160 hasznos vélemény
Értékelés
Egyik kedvenc márkám a Springfield. Minden egyes szezonban kreatív, színes, igazi vagány darabokkal rukkolnak elő. A ruhákon kívül más apróságokat is kapni náluk, parfümöt, ékszereket, sőt sminkeket is. Legszívesebben felvásárolnám az egész női részleget náluk, beleértve a kedves, mintás zoknijaikat, amikért szintén odavagyok.
A fiúkat is érdemes becsábítani ide, vagy ajándékba venni nekik valamit. Vásároltam már itt fiúval farmert, pólót, Joker-es pizsamát is. Ha már Joker, megjegyezném, hogy a filmes pizsama-széria zseniálisra sikeredett, Batmant és Supermant is megtalálhattuk náluk, sőt, lehet, hogy még mindig kapni. Egyszer pedig ajándékba vettem egy szintén kihagyhatatlan Nightmare Before Christmas-es fiúpólót. Én tehát eléggé odavagyok a filmes ötleteikért, holott magamnak még nem vettem itt semmi ilyesmit. Ja, és a fiúknak boxerért is érdemes betérni, szép, igényes darabok közül válogathatnak.
Értékelés
Amikor először tértem be ide, akkor az utolsó mentsváram volt ezt a bolt, mert sehol sem találtam normális télikabátot, pedig már lejártam a lábamat. Igaz drágának találtam az itt vásároltat, de megérte az árát, mert évek óta semmi baja. Se egy szakadás, se egy lyukas zseb.
Úgyhogy egyáltalán nem bántam meg.
Az üzlet szépen berendezett, hatalmas választékot felsorakoztató. Az eladók nagyon segítőkészek, ha kérünk belőlük, ha nem, akkor szépen magunkra hagynak, hogy nyugodtan nézelődhessünk a sorok között.