Springfield Man & Woman

(4.5) - 4 értékelés
Cím:
1062 Budapest, Váci út 1-3.
Telefonszám:
+36-1-2387480
Kategória:
Fehérnemű, Női ruha, Férfi ruha

További információk

Üzletünk a Westend City Center Bevásárlóközpont I. emeletén a Millennium udvar 201. szám alatt található.

Az üzlet profilja:
-női ruházat
-férfi ruházat
-illatszer
-szépségápolás
-cipő
-fehérnemű
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, Készpénz, Maestro, MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Pláza WestEnd City Center Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Springfield Man & Woman
Horváth Ágnes Horváth Ágnes
15 értékelés
1 követő
3 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 12. 31. 14:05

Egyszer jártam ebben az üzletben, nagyon megtetszett. Vettem is férfi pólókat és parfümöt. Áraik elfogadhatóak. Kedves és gyors kiszolgálásban volt részem. Tervezem, hogy hamarosan újra ellátogatok ide.

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
168 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 21:15

Ezt általában halottak napja környékén, Halloweenkor látogatjuk meg, mert olyankor jönnek a haláli sorozatok, pl. Tim Burton féle mintázatok (halott menyasszony stb.) Imádom ezt a boltot, picit talán tehetnék az árak felső határát alacsonyabbra, mert a minőséghez képest túl magas. Főleg, ha a szomszéd üzleteket is nézzük.

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
132 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 17:52

Egyik kedvenc márkám a Springfield. Minden egyes szezonban kreatív, színes, igazi vagány darabokkal rukkolnak elő. A ruhákon kívül más apróságokat is kapni náluk, parfümöt, ékszereket, sőt sminkeket is. Legszívesebben felvásárolnám az egész női részleget náluk, beleértve a kedves, mintás zoknijaikat, amikért szintén odavagyok.
A fiúkat is érdemes becsábítani ide, vagy ajándékba venni nekik valamit. Vásároltam már itt fiúval farmert, pólót, Joker-es pizsamát is. Ha már Joker, megjegyezném, hogy a filmes pizsama-széria zseniálisra sikeredett, Batmant és Supermant is megtalálhattuk náluk, sőt, lehet, hogy még mindig kapni. Egyszer pedig ajándékba vettem egy szintén kihagyhatatlan Nightmare Before Christmas-es fiúpólót. Én tehát eléggé odavagyok a filmes ötleteikért, holott magamnak még nem vettem itt semmi ilyesmit. Ja, és a fiúknak boxerért is érdemes betérni, szép, igényes darabok közül válogathatnak.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 15:57

Amikor először tértem be ide, akkor az utolsó mentsváram volt ezt a bolt, mert sehol sem találtam normális télikabátot, pedig már lejártam a lábamat. Igaz drágának találtam az itt vásároltat, de megérte az árát, mert évek óta semmi baja. Se egy szakadás, se egy lyukas zseb.
Úgyhogy egyáltalán nem bántam meg.
Az üzlet szépen berendezett, hatalmas választékot felsorakoztató. Az eladók nagyon segítőkészek, ha kérünk belőlük, ha nem, akkor szépen magunkra hagynak, hogy nyugodtan nézelődhessünk a sorok között.