Spinoza Ház

(4.5) - 7 értékelés
Cím:
1074 Budapest, Dob utca 15.
Telefonszám:
+36-1-4137488
Kategória:
Magyar konyha, Nemzetközi étterem

További információk

A Spinoza Budapest egyedülálló helye a régi pesti zsidónegyed szívében, a háromzsinagóga szomszédságában. Étterem, kávézó, színház és galéria egyben.

Kávéházunkban minden este elő zongoraszóval, péntekenként zenés Klezmer vacsorával, kiváló reggelivel és egyéb programokkal is várjuk kedves Vendégeinket.

A Spinoza Kávéház Budapest egyedülálló helye a régi pesti zsidónegyed szívében, a három zsinagóga szomszédságában. Étterem, kávézó, színház és galéria egyben.

100 fős éttermünk, és 25 fős kerthelyiségünk, alkalmas szervezett csoportok, (turista, incentive stb.) fogadására, valamint céges partik, közgyűlések, tanfolyamok, termékbemutatók, kisebb esküvők és egyéb rendezvények lebonyolítására.

Vendégeinket magyar, zsidós és nemzetközi ételspecialitásokkal kényeztetjük, melyeket reformreceptek alapján, de a tradicionális magyar ízeket megőrizve, válogatott alapanyagokból készítünk el.

Teljes körű rendezvény szervezést és lebonyolítást vállalunk a legkülönfélébb eseményekre.
Dob utcában, a Gozsdu-udvarral szemben, a Spinoza kávéház felett egy, két- és háromszobás apartmanok barátságos áron.
Első értékelő
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Spinoza Ház
P. Magdi P. Magdi
9 értékelés
0 követő
2 plecsni
13 hasznos vélemény
2016. 05. 21. 18:20

Nagyon sokat jártam és ha arra járok nem hagyom ki, mert semmit nem vál tozott sőt még izletesebb változatos az étel, kiadós a kiszolgálás udvarias . Csak dicséret az összes dolgozónak és a Vezetésnek. Magdi

F. Andrea F. Andrea
168 értékelés
9 követő
18 plecsni
214 hasznos vélemény
2014. 01. 22. 13:38

Egészen tudatosan süteményezni indultunk, úgyhogy a pincér által felsorolt édességekből a somlói galuskára és a flódnira esett a választás. Némi várakozás után gyönyörű tálalásban megérkeztek. Eddig csak tévében láttam ehető virágot, itt a somlói mellett árvácska volt a tányéron. Nagyon finom volt, bár nekem a somlóiról más elképzeléseim vannak, de ez a változat is ízlett. A flódni pedig tökéletes volt, nálam verhetetlen a minősége, íze és még a nagysága is.

P. Magdi P. Magdi
9 értékelés
0 követő
2 plecsni
13 hasznos vélemény
2013. 11. 20. 19:42

Jártam nagyon sokat és járni is fogok, mert Étterem a Kávézó Szinház minden egy helyen. Nagyon családias kellemes hely jó konyhával, előzékeny kiszolgálással, megfizethető áron,igazi jó izekkel megtüzdelve.
A szinház maga a kikapcsolódás csucsa, nagyon jó programokkal, megtaláltam, már benne a szórakozás minen kellékét. Sirás nevetés komoly dráma, kabaré, politika.A legkiválóbb szinészekkel találkozva megjobb kikapcsolodáshétköznapok után. További sok sikert minden egyes ott dolgozónak és a őnőknőnek: Sándor Annának

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
P. Magdi P. Magdi
9 értékelés
0 követő
2 plecsni
13 hasznos vélemény
2013. 11. 08. 20:58

Nyári pihenés nyaralás Hajduszoboszlon kezdődőtt, a Forrás Panzióban. Évek óta odajárunk, ahol elmondható az osztály felüli a vendégfogadás, ellátás, kiszolgálás. Igazi házias konyhálya van, csodálatosan főz a Házigazda. A szállás a szobák, otthonosak, tisztaság csillagos5-ős mindehol. Csak ajánlani tudom minden pihennivágyó családnak! Gratulálok az egészCsaládnak!

P. Magdi P. Magdi
9 értékelés
0 követő
2 plecsni
13 hasznos vélemény
2013. 11. 08. 20:47

Szinházba mentünk a Spinozába, de előtte megvacsoráztunk. De minden kaja finom, lehetetlen választani. Sült libacomb, lilakáposzta , párolva, és burgonya,kiadós és nagyon finom.Amugy is nagyon jó a konyha!!! Udvariasak, odafigyelnek a vendégre. Na a Szinház nagyon jó volt Székely József előadása potolhatatlan.Cs a a jó vélemény mondható az egész Spinóza Házra, Étterem Szinház egyaránt.

Gardedám Gardedám
30 értékelés
4 követő
9 plecsni
35 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 09:13

A rengeteg romkocsma és hagymacsípősmehetbele-gyrosozó mellett a Spinoza egy igazi burzsoá felüdülés. Többször vacsoráztam már itt és mindig elégedett voltam az ételek és italok magas színvonalával. A pincérek nagyon szépen és klasszikus éttermi stílusban oldják meg a várakozási időt - nem többet, de nem is kevesebbet kortyolgatod a borodat, miközben a konyha felé pillantgatsz a második fogásért, mint amennyit szükséges. Minden este élő zongorajátékban lehet részük a bent lakomázóknak - de utcán elhaladva is megejtően szép dolog manapság lágy futamokat hallani egy igazi hangszeren. Az idős zongorista úr, akit eddig láttam játszani, általában igazi örökzöld slágereket ültet át fekete-fehér billentyűkre úgy, hogy a dallamos variálásban szinte alig lehet felismerni az eredeti számot: vacsoránk vége felé már elkezdtünk versenyezni, ki ismeri fel előbb az adott dal eredetijét. A Spinoza klasszikus és kortárs színdaraboknak is helyet biztosít valamint táncos-dalos klezmer esteknek is. Habár nem engedhetném meg magamnak minden héten a Spinozát, azért nagyon örülök, hogy a zsidónegyed szívében van egy ilyen múltidéző, klasszikus étterem és kávéház.

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
275 hasznos vélemény
2013. 05. 22. 07:41

A kíváncsiság hozott ide minket, jól éreztük magunkat, az élő zene feldobta a hangulatot.