Spíler BistroPub

(4.0) - 7 értékelés
Cím:
1075 Budapest, Király utca 13.
Telefonszám:
+36-1-8781320
Kategória:
Gasztrokocsma

További információk

A hely a Godzsu udvarban található. Finom, friss ételek, minőségi italok, fergeteges bulik. Ezek várnak ránk a Spílerben.
Első értékelő
Megnyitás
2012. 09. 05.
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Spíler BistroPub
Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
169 hasznos vélemény
2013. 08. 11. 23:44

A Gozsdu udvar nyüzsgése mindig vonzó számomra. Csalogat, ahogy látom, mások hogyan isszák a hűsítő italokat a színes fények alatt. A Spíler mindig tele van,péntek este is vadásznunk kellett egy asztalt.A kiszolgálás kedves, fiatal felszolgálók sietnek a vendégekhez. A tapasztalatlanságuk vagy a túl nagy forgalom miatt el-el felejtenek apróságokat. Mi a számlánkat kaptuk sokára, a másik asztalnál ülők pedig az italukat. A jeges limonádéjuk finom, de kissé borsos az ára. Az étlapon levendulás, mentás és gyömbéres ízűt kínálnak, ellenben gyömbéres aznap este nem volt. A mentás pedig meglepően nem mentalevelekkel volt tele, hanem naranccsal és citrommal, mint általában a limonádék. Nekem úgy tűnt, ezt valamiféle előre ízesített üdítőből készítik. Alapvetően kellemes élmény nyújtott a Spíler, de nekem már túlságosan is nagy volt a nyüzsgés. Bár ez az egész Gozsdu udvarra jellemző.

Statler Statler
32 értékelés
1 követő
11 plecsni
41 hasznos vélemény
2013. 02. 07. 16:13

Gasztronómiában nagyon erős, erre joggal büszkék. A hely a jómodú, extrovertált városlakóknak jó kiinduló pontot jelent a péntek éjszakába.
Kicsit zsúfolt, kicsit mesterkélt. Annyira profin ügyeltek a részletekre, hogy emiatt már nem is teljesen autentikus.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Panna0012 Panna0012
22 értékelés
0 követő
6 plecsni
18 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 21:54

Egy új és friss hely a belváros szívében, a Gozsdu udvarban. A személyzet fiatalos lendületével és kedvességével emeli az amúgy is magas színvonalú hely értékét. Kitűnően szolgál egy meghitt randi, vacsora vagy borozás helyszínéül. A díszlet és az enteriőr kialakításánál is figyeltek arra, hogy egy magával ragadó szórakozó egységet hozzanak létre, valami olyasmit, ami egyszerre nyújt kikapcsolódási lehetőséget kicsiknek és nagyoknak.
Bár kissé hideg van, és valószínűleg nyáron csillog majd igazi fényében a Spíler, mégis kiemelkedő egyéniség lehet a magasabb színvonalat képviselő „kocsmák” között.

Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
19 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 23:46

Az első benyomás inkább mellbevágó volt a Spílernél, de ezt betudtam annak, hogy még az elején tartanak Budapest meghódításában. Nem mondanám romkocsmának, inkább egy kedves kavalkádnak, ahol az italok terén nem lehet panaszunk. Az ételek rendkívül gusztusosak, és ami még ennél is fontosabb, hogy kiadósak és finomak. Kell ennél több? A berendezés adja a kavalkád hatást, de mondhatjuk egyszerűen avantgárdnak, hogy kikerüljük a negatív jelzőket. Véleményem szerint van jövője a helynek, csak egy kicsit fel kell venni a ritmust a nyüzsgő közönséggel és a fiatalok egyre magasabb szintű elvárásaival. De, csak így tovább!

BAMBUSZ BAMBUSZ
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 10. 10. 18:31

Nemrég nyílt a Gozsdu udvarban, igen nagy alapterületű, amolyan felkapaszkodott romkocsmának titulált, de alapvetően már semmiben sem rom. Eklektikus a belső berendezés: vannak retro sarkok, mutatós megoldások, mint a lógó létrákból kialakított lámpasorok és vannak kevésbé jók, mint a natúr faládákból összedobott pultok és vannak unalmasak, mint az étterem résznél üvegsorokból felépített bárfal. Az itallapon sok a sörkülönlegesség, ezek egy része házi, a többi import: szilvás, meggyes, keserű méz, köles stb. Kétszer voltunk itt, de a házi söröket nem sikerült megkóstolni: egyszer azt mondták, hogy már kiitták a vendégek, egyszer azt, hogy már elfogyott. A pincérek egyáltalán nem kedvesek, egyelőre kiszolgálás, fizetés terén is káosz van. Az étel kínálat bőséges, de egyszerű, sok friss hozzávalóval, pont ami és amennyi kell egy ilyen helyre.