SPAR

(3.5) - 3 értékelés
Cím:
1118 Budapest, Rétköz utca 3-5.
Telefonszám:
+36-20-8237261
Kategória:
Élelmiszerbolt

További információk

Üzletünk az Eleven Center Bevásárlóközpontban található.

A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. 19. éve van jelen a magyar kiskereskedelmi piacon, és ez alatt az idő alatt Magyarország egyik meghatározó, országos élelmiszer és napi cikk kereskedelmi láncává vált. Kezdetben a cég Spar szupermarketeket és Interspar hipermarketeket működtetett, majd 2003 októberétől a magyarországi Kaiser's szupermarketek is a vállalathoz tartoznak.
Első értékelő
Fizetési módok: Erzsébet-utalvány, Készpénz
Parkolás: Saját parkoló
Brand: Spar
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - SPAR
F. Andrea F. Andrea
168 értékelés
9 követő
18 plecsni
216 hasznos vélemény
2014. 01. 17. 17:07

Maga az üzlet olyan, mint a többi Spar, nem jobb, nem rosszabb. Viszont állítólag a vásárlók kényelmének érdekében az előtérben egy önállóan működő egységet alakítottak ki. A bejárat mellett "SPAR to go” néven egy snack bar nyílt, ahol helyben készített ropogós pékárukkal, cukrászsüteményekkel, szendvicsekkel és egyéb finomságokkal várják a vásárlókat. Ezt írják magukról. Ezzel szemben a valóság: zárás előtt jó két órával már elkezdték egybepakolni a különböző sült csirkedarabokat, péksütemény nem volt hozzá. Az evőeszköz, szalvéta szintén hiánycikk. Savanyúság semmi, mustárt külön kérésre szereztek valahonnan. A csirkemájhoz sót nem tudtak adni. Az étel finom volt, a szervezés és a kiszolgálás pocsék.

Anna Anna
20 értékelés
2 követő
6 plecsni
14 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 17:02

Mivel minden nap itt vásárolok szerintem adott, hogy csak jót mondhatok róla. A pénztárosok kedvesek, a termékek jók és a választék is bőséges. Rendszeresen töltik fel és még egyszer sem találkoztam lejárt termékkel. A húspult friss és mindig friss! Még egy megszáradt szélű párizsit sem láttam! A pékség helyben süti a zsömlét, kiflit, szóval nagyon jó! A kinti pékségük is nagyon jó és leveles péksütiket árulnak, ami külön említést érdemel, mert nagyon finom! (A lottózó pedig a pénztárak előtt olykor be-becsábít.)

lady.gabriella lady.gabriella
48 értékelés
2 követő
9 plecsni
74 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 18:56

Nagyon jó helyen, fontos csomóponton helyezkedik el a bevásárlóközpont, így minden arra lakónak útba eshet, itt pedig elég nagy az árubőség. A minőség is rendben, a zöldségek, húsok mindig frissek. A nyitva tartást viszont bővíthetnék, mert véleményem szerint hétvégén is lenne igény az esti vásárlásra. A reggel 7 órás nyitás viszont ideális, hogy folyamatosan fogadja a munka előtt vásárlókat. A parkolóhelyekkel és kasszákkal nincs gond, de egy nagyobb dömping idején itt is ugyanúgy megnőhet a várakozási idő.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Újbuda 1117 Budapest, Hauszmann Alajos utca 6 B
40 értékelés
Thumbnail Allee Bevásárlóközpont 1117 Budapest, Október 23. utca 8-10.
49 értékelés
Thumbnail Budai Vár 1011 Budapest, Vár 1.
30 értékelés