SPAR

(4.0) - 3 értékelés
Cím:
3100 Salgótarján, Bem utca 2
Telefonszám:
+36-20-8237807
Kategória:
Élelmiszerbolt

További információk

parkolóhelyek száma: 90
Első értékelő
Brand: Spar
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - SPAR
Rigó Dezsőné Rigó Dezsőné
12 értékelés
0 követő
4 plecsni
18 hasznos vélemény
2013. 10. 04. 18:12

Az utóbbi időben döntöttem úgy, hogy a SPAR lesz az én vásárlásaim helyszíne. Korábban is csak azért nem jártam ide, mert nekem az árak magasak voltak. Az üzlet akár higiéniai, akár esztétikai szempontból, az árúk választéka, minősége már akkor is lenyűgözött, bármilyen termékről legyen is szó. Közben - talán a konkurencia hatására - módosítottak - csökkentettek valamennyire áraikon legalábbis annyira, hogy nekem is megfelelnek. Mint említettem, az üzletben tapasztalható körülményekkel az árúk nagy választékával, frissességével, a reklám fogásaikkal, a kiszolgálással és még sorolhatnám, szinte maximálisan meg vagyok elégedve! Talán a pénztárak működtetésével vannak gondjaim, de ez az egyetlen negatívum amin változtatniuk kellene.

Petró Zsuzsa Petró Zsuzsa
10 értékelés
0 követő
3 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 09. 11. 18:47

Általában itt szoktam vásárolni, bár sajnos az évek során romlott a színvonal, kisebb a választék, az akciós termékek hamar elfogynak, hosszú a sor a pénztárnál. Pár hónapja a hús-hentesárú termékek vonalkódja reggelente nem "működik", így azokat akkor nem lehet megvásárolni. De még így is a "legszínvonalasabb" a városban.

Vendég felhasználó Vendég
2012. 10. 31. 08:45

Szeretek a SPAR-ban vásárolni. Tágas, ízléses, van parkoló. Csak az a gond ezzel az üzlettel, hogy nem mindent lehet kapni benne, amit mondjuk 1 budapesti boltban van, az itt nincs. Szegényes és drága a zöldség-gyümölcs választék. A kuponos, akciós áruk hamar elfogynak, vagy nem is voltak. Amit egyszer megszoksz, az az árú a következő héten már nincs, pl. kávé, capuchinó. Némelyik eladó is "pokróc".

Hasonló szolgáltatók a közelben