SPAR

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
3300 Eger, Barkóczy utca 6
Telefonszám:
+36-20-8237896
Kategória:
Élelmiszerbolt

További információk

A SPAR Magyarország választékában fontos szeret jut a SPAR márkatermékeknek és exkluzív márkáknak, melyek csak a SPAR-csoport üzleteiben kaphatók.

Jelenleg több mint 700-féle élelmiszer és vegyiáru, valamint több mint 900-féle non-food sajátmárka (SPAR vagy más, saját márkanév alatt forgalmazott exkluzív márkák) szerepel választékunkban, szinte mindegyik árucsoportban.

A SPAR Magyarország az egészségtudatosság témakörében is élen jár. Fogyasztóbarát szolgáltatásai részeként, kiemelten kezeli az egészséges táplálkozás népszerűsítését, vásárlói tájékoztatását. A hiteles és szakszerű tájékoztatás érdekében dietetikus és orvos is segíti a cég tevékenységét.
Első értékelő
Fizetési módok: Maestro, OPTI utalvány, OTP Cafeteria kártya, Puebla utalvány, Sodexo papír- és kártya-alapú utalványok, Amex, Chèque Déjeuner, Edenred, papír- és kártya-alapú utalványok, Készpénz, MasterCard, Mastercard Electronic, Multi-Pay Cafeteria kártya, Posta Paletta utalvány, SPAR hidegétel-, melegétel-, vásárlási és iskolakezdési utalványok, Visa, Visa Electron, VPAY
Brand: Spar
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - SPAR
uzsicska uzsicska
398 értékelés
1 követő
20 plecsni
118 hasznos vélemény
2013. 04. 26. 19:25

A Sas úton lévő szupermarket "kistestvére",ami a buszállomás környékén csalogatja a vevőket.A forgalom délután legtöbbször nagy,szerintem nem véletlenül!"Jó hely,jó ár,jó döntés...SPÁR!"

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Dobó István Vármúzeum - Egri Vár 3300 Eger, Egri Vár 1.
11 értékelés
Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
174 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés