SPAR

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
3300 Eger, Barkóczy utca 6
Telefonszám:
+36-20-8237896
Kategória:
Élelmiszerbolt

További információk

A SPAR Magyarország választékában fontos szeret jut a SPAR márkatermékeknek és exkluzív márkáknak, melyek csak a SPAR-csoport üzleteiben kaphatók.

Jelenleg több mint 700-féle élelmiszer és vegyiáru, valamint több mint 900-féle non-food sajátmárka (SPAR vagy más, saját márkanév alatt forgalmazott exkluzív márkák) szerepel választékunkban, szinte mindegyik árucsoportban.

A SPAR Magyarország az egészségtudatosság témakörében is élen jár. Fogyasztóbarát szolgáltatásai részeként, kiemelten kezeli az egészséges táplálkozás népszerűsítését, vásárlói tájékoztatását. A hiteles és szakszerű tájékoztatás érdekében dietetikus és orvos is segíti a cég tevékenységét.
Első értékelő
Fizetési módok: Maestro, OPTI utalvány, OTP Cafeteria kártya, Puebla utalvány, Sodexo papír- és kártya-alapú utalványok, Amex, Chèque Déjeuner, Edenred, papír- és kártya-alapú utalványok, Készpénz, MasterCard, Mastercard Electronic, Multi-Pay Cafeteria kártya, Posta Paletta utalvány, SPAR hidegétel-, melegétel-, vásárlási és iskolakezdési utalványok, Visa, Visa Electron, VPAY
Brand: Spar
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - SPAR
uzsicska uzsicska
398 értékelés
1 követő
20 plecsni
133 hasznos vélemény
2013. 04. 26. 19:25

A Sas úton lévő szupermarket "kistestvére",ami a buszállomás környékén csalogatja a vevőket.A forgalom délután legtöbbször nagy,szerintem nem véletlenül!"Jó hely,jó ár,jó döntés...SPÁR!"

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Dr. Kovách Zsolt fogorvos 3300 Eger, Széchenyi István utca 9
7 értékelés
Thumbnail Dobó István Vármúzeum - Egri Vár 3300 Eger, Egri Vár 1.
11 értékelés
Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés