Sooters

(3.5) - 3 értékelés
Cím:
1094 Budapest, Ferenc körút 1
Telefonszám:
+36-1-7800080
Kategória:
Fotókidolgozás

További információk

A cég szolgáltatásai közt elérhető a digitális fényképelőhívás, fotóposzter, fotóból festmény, fotókönyv, fényképes naptár készíttetés s mind ezt kényelmesen otthonról, online.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Sooters
Bibic Bibic
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2016. 01. 26. 20:14

Rendeltem már tőlük többször is. Legutóbb nagy mennyiségben. Hááát... Nem teljesen voltam megelégedve. Egyes képeken színhiányok vannak (az eredeti képeken semmilyen hiba nem volt), illetve ahhoz képest hogy az oldalon kiemelik a képkorrekciót, miszerint nem maradhat le egy fontos részlet sem, több félig lefejezett képünk volt. Ez még rendben is lenne, mert általában elfogadható részek maradtak le, amik felett még szemet lehetne hunyni, na de van egy olyan, amin a kislányomnak konkrétan a fél feje hiányzik. Ez elfogadhatatlan. Szóval hogy nem korrigálnak semmit, abban teljesen biztos vagyok. Legközelebb lehet hogy mást választok.

Kata7555 Kata7555
102 értékelés
14 követő
18 plecsni
117 hasznos vélemény
2013. 09. 29. 21:57

Az utóbbi években úgy gondoltam, hogy az ünnepekre a méregdrága ajándékok helyett élményeket, fényképeket, fotókönyveket adok szeretteimnek. Néhány éve kitaláltam már hónapokkal előre, hogy kinek mit fogok adni. Meg is rendeltem időben, mégsem készültek el időben a képek, elkeveredtek, nem lett tökéletes. Ezután döntöttem úgy, hogy megpróbálkozok a bevásárlóközpontok bűvköréből kikeveredni és egy másik fotóüzletet próbálok ki. Így jutottam a Sooters honlapjára.
Azóta sikerült fotókönyvet csináltatnom, fotókat előhívatnom és még fotóalbumot is tudtam az üzletben venni.
A fotókönyvet még tavasszal csináltam otthoni feltöltéssel. Volt egy kisebb keveredés a képekkel, de az csak az én figyelmetlenségem miatt. Átvételkor mindennel meg volt elégedve a párom (mert ő ment a könyvért).
A fotókat körülbelül egy hete vettem át a Boráros téren lévő üzletben, melyek nagyon jól sikerültek, így sok örömet tudtam okozni szeretteimnek, barátaimnak. A képek extra gyorsan készen lettek, jó minőségben, az eladók segítőkészek voltak, rövid keresgélés után sikeresen át is tudtam venni a képeket.

Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
202 hasznos vélemény
2013. 07. 22. 12:00

Számos esetben vettem már igénybe ennek az üzletnek a szolgáltatásait. Nagyon kedvesek és segítőkészek. Nem utolsó sorban pedig azt hiszem nagyon jó akcióik vannak, amit érdemes kihasználni. Filmelőhívás, fotókönyv készítés. Én ezeket vettem igénybe és nagyon meg voltam velük elégedve. Jó minőségű képeket hívnak elő, mert hát van akinek még kell a kép a kezébe, a fotókönyv is jól sikerült, amit a Sooters programmal alakítottam ki. Ezt nagyon élveztem, nagyon jó ajándék.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés